Εδώ και μια εβδομάδα (από την ώρα δηλαδή που μπήκα στην 34η εβδομάδα κύησης) ξεκίνησα να πίνω ένα ποτήρι γάλα αμυγδάλου ή καρύδας ή φουντουκιού τα οποία περιέχουν και κακάο μεσα. Πίνω ένα ποτήρι ανά δύο μέρες. Το κάνω γιατί γράφουν στις συσκευασίες ότι περιέχουν πολλές βιταμίνες της ομάδας Β , περισσότερο ασβέστιο από το κανονικό γάλα και ωμέγα 3. Δεν γράφουν οτι περιέχουν βιταμίνη Α αλλά κάποιοι λένε ότι το κακάο γενικά έχει βιταμίνη Α.
1) Να τα σταματήσω αυτά τα γάλατα ή είναι ασφαλή στην εγκυμοσύνη;
2) Επίσης επιτρέπεται να φάω μαγειρίτσα το Πάσχα επειδή έχει συκώτι; Έχω φάει σε όλη την εγκυμοσύνη άλλη μια φορά συκώτι από κοτόπουλο.
Ευχαριστώ!!