Συνεργάτες

Συνεργάτες

Ο στόχος μας είναι η φροντίδα της γυναίκας σε όλες τις φάσεις της ζωής της. Σκοπεύουμε όχι μόνο να λύσουμε τυχόν  γυναικολογικά προβλήματα υγείας αλλά κυρίως να  τα προλάβουμε. Η βελτίωσης της ποιότητα ζωής δεν έγκειται μόνο στην αντιμετώπιση ανατομικών γυναικολογικών προβλημάτων αλλά και λειτουργικών. Είμαστε δίπλα στις ασθενείς μας όλο το 24ωρο, διαθέσιμοι για να λύσουμε κάθε απορία σχετικά με την αγωγή τους ή την πορεία της υγείας τους. Αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε έκτακτο γυναικολογικό ή μαιευτικό περιστατικό και παρέχουμε support και συμβουλές στις ασθενείς μας για άλλα θέματα υγείας με συνεργάτες ιατρούς. Ιδιαίτερη είναι η ευαισθησία μας προς τις εγκυμονούσες.

Η ομάδα μας στελεχώνεται από

Κεσίδου Ελένη

Κεσίδου Ελένη

Mαία
Κούτσικου Μαρία

Κούτσικου Μαρία

Mαία 
Παπαεμμανουήλ Βιργινία

Παπαεμμανουήλ Βιργινία

Kλινική διατροφολόγο – διαιτολόγο
Οι νοσηλευόμενες ασθενείς και οι εγκυμονούσες βρίσκονται κάτω από την συνεχόμενη φροντίδα της ομάδας μας που  προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες υγείας και διατροφής από τις παρεχόμενες των συνεργαζόμενων κλινικών.
Ειδικότερα για τις έγκυες καταρτίζεται εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, μαθήματα ανώδυνου τοκετού και θηλασμού και φροντίδα  κατ΄οίκον στην λοχεία όπου χρειάζεται χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Η μαία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή που θα εισαχθούν για τον τοκετό και σε όλη την διάρκειά του δίπλα τους για να φροντίσει και τις μικρότερες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν όχι μόνο με τον τοκετό αλλά και με διαδικαστικά θέματα.
Το σημαντικότερο όμως είναι η εξαιρετική παροχή ιατρικών υπηρεσιών που υπερέχει των διεθνών standar, όπως δείχνουν συνεχόμενες μελέτες, τόσο στις γυναικολογικές επεμβάσεις όσο και στην μαιευτική παρακολούθηση. Βασιζόμαστε στην  εφαρμογή evidence based medicine και όχι σε παραδοσιακές θεραπείες ή πρακτικές χωρίς αποδείξεις προερχόμενες από σοβαρές μελέτες ή πειράματα.