Loop τραχήλου

Loop τραχήλου

Είναι η επέμβαση εκλογής για την αντιμετώπιση των μέτριων και σοβαρών δυσπλασιών του τραχήλου της μήτρας (CINII-CINIII).

Πλεονεκτεί όλων των άλλων μεθόδων αντιμετώπισης (κωνοειδής εκτομή με νυστέρι ή laser, κρυοπηξία, εξάχνωση με laser ή διαθερμία, καυτηριασμό) διότι εκτελείται με τοπική αναισθησία σε βάση εξωτερικού ασθενή, αφαιρείται η πάσχουσα περιοχή και μόνο και δεν έχει απώτερες συνέπειες στην υγεία και την γονιμότητα της γυναίκας. Ο ιστός που αφαιρείται πιστοποιεί ότι η βλάβη έχει αφαιρεθεί πλήρως σε υγιή όρια. Από τις άλλες αφαιρετικές μεθόδους πλεονεκτεί σε ότι εκτέμνεται μόνο η πάσχουσα περιοχή με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται ο ενδοτράχηλος και κατά συνέπεια να μην εμφανίζεται ανεπάρκεια τραχήλου σε επόμενη κύηση, δυστοκία ή ακόμη υπογονιμότητα λόγω βλάβης τραχηλικής βλέννης που παρατηρείται με την κωνοειδή εκτομή.
Η πρακτική μας είναι να διενεργούμε την επέμβαση στο τελείωμα της περιόδου έτσι ώστε να υπάρχει διάστημα για επούλωση έως την επόμενη περίοδο της ασθενούς. Δεν νοσηλεύεται η ασθενής και επιστρέφει άμεσα στην καθημερινή δραστηριότητα. Σε σπάνιες περιπτώσεις ή ειδικές συνθήκες παρατείνουμε την περίοδο φαρμακευτικά. Δεν είναι απαραίτητη κάποια μετεγχειρητική αγωγή ή επιπωματισμός του κόλπου.


TAΛAIΠΩPHΣTE AΠO KAΠOIO ΓYNAIKOΛOΓIKO H MAIEYTIKO ΠPOBΛHMA AΛΛA ΔYΣKOΛEYEΣTE NA METAKINHΘEITE;
ΦOBAΣTE TON KOPONOIO; EXETE THN ΔYNATOTHTA NA ΣAΣ ΣYMBOYΛEYΣOYME KΛEIΣTE HΛEKTPONIKO PANTEBOY ΣTO THΛEΦΩNO MAΣ 2310204815.
EPXEΣTE ΣE ΣYNENNOHΣH ME THN ΓPAMMATEA MOY ΓIA NA TO OPΓANΩΣOYME MEΣΩ KAΠOIAΣ HΛEKTPONIKHΣ ΠΛATΦOPMAΣ AΦOY MAΣ ΣTEIΛETE OΛEΣ TIΣ EΞETAΣEIΣ ΣAΣ
Toggle Bar