Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020
  1 Replies
  1.6K Visits
Καλησπέρα γιατρέ είμαι έγκυος 32 εβδομάδων και εδώ και μέρες έχω ανοίξει και την βάζω στο ψυγείο μια μερεντα. Ήθελα σήμερα να φάω αρων αρων και μερεντα και την άλειψα στο ψωμί αρκετή ποσότητα. Όμως παρατήρησα ότι έχουν δημιουργηθει στην μερεντα πολλά γρομπαλακια μέσα τα οποία τα έφαγα και αυτά.. Φοβάμαι μην έχει χαλάσει και πάθω Λιστερια. Η ίσως τα γρομπαλακια να ήταν επειδή ήταν στο ψυγείο. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να πάθει η έγκυος λιστερια από μερεντα στο ψυγείο?
Περίπου πριν από 3 χρόνια
·
#41199
Μηδενική
  • Σελίδα :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!