1. Χαίρεται κύριε Παπαχατζόπουλε! Θα σας κάνω ερώτηση που εχει ξαναειπωθεί απλά για να είμαι σίγουρη. Διάβασα σε μία από τις απαντήσεις σας πως αν τυχόν θελήσω να διακόψω την περίοδό μου μπορώ να πάρω primolut nor. Ποια είναι η σωστή δοσολογία; Υπάρχει περιορισμός στο πια μέρα της περιόδου μπορείς να το πάρεις; Επίσης, επηρεάζει καθόλου η έλλειψη G6PD?
    • Βασιλική
    • 02-Sep-2014
    • περιοδος
    2 ΧΑΠΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ G6PD
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. ειμαι 50 χρονων το pap εδειξε διαμεσα,επιπολης,κολποβακτηριδιο,πολυμορφοπυρηνα,ερυθροκυτταρα,επιθηλιακα πλακωδους,ενδοτραχηλου καιμεταπλαστικου επιθηλιου.Δεν εχω καποιο συμπτωμα πρεπει να παρω καποια αγωγη και θεραπεια.Σας ευχαριστω πολυ.
    • Σουλα
    • 02-Sep-2014
    • test pap
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2013 ΕΙΧΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΥΤΤΑΡΟΜΕΓΑΛΟΙΟΥ(IGM=3,91 KAI IGG=13,4). ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΗΤΑΝ ΤΑ IGM= 3,3. TON OKTVBRHIGM=3,7 KAI IGG=17,6 . ΣΤΙΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΥ ΤΟΥ 2014 ΤΑ IGM=3,9. ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΚΑΝΑ AVIDΙTY ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ 48,3(ΧΑΜΗΛΗ ΜΕ ΑΣΗ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΗ)TON IOYNIO TA IGM=3,8 ΚΑΙ ΤΑ IGG=8,2. ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014IGM=2,9 KAI IGG=9,3. ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 17 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΙΟΣ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ?
    • περ
    • 01-Sep-2014
    • cmv
    ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΥΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ Ή PCR ΓΙΑ CMV ΣΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. πηρα μονο τα λευκα cyclacur δεν ειχα αδιαθετησει 4 μηνες ενοω επρεπε να παρω και τα καφε αδιαθετησα χθες πηρα τα λευκα 21 μερες τι κανω τωρα που δεν πηρα τα καφε?
    • μαιρη
    • 01-Sep-2014
    • περιοδος
    ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΗΤΡΟΡΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. καλημέρα γιατρε .εχω κυκλο 30 ημερων ηταν να αδιαθετήσω 21 ιουλιου αλλα ακόμα τίποτα.με τον αντρα μου εχουμε επαφη με διακεκομενη συνουσια.εχω πονακια στην μεση αλλλα τίποτα.πριν 10ημερες ειχα παρει ενδοφλεβια αντιβιωση και επο το στομα για δεκα ημερες.μπορει να οφείλεται στην αντιβιωση η καθυστερηση?
    • pego
    • 01-Sep-2014
    • καθυστερηση
    ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΧΟΓΕΑΦΗΜΜΑ ΕΣΩ ΓΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 04-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. Για να καθυστερησω την περίοδο που θα μου ερθει σε μια δυο μέρες μπορω να παρω primolut nor και σε ποια δοσολογία; Ειδα οτι προτείνετε 3 χάπια για 15 μέρες, ομως δεν καταλαβα αν πρεπει να τα παρω ολα μαζι ή ενα το πρωι ενα το μεσημερι και ενα το βραδυ. Υπαρχει η πιθανότητα να ερθει παρόλα αυτα αίμα και αν ναι τι πρεπει να κανω για να το σταματήσω;
    • Che
    • 30-Aug-2014
    • καθυστερηση περιοδου
    ΔΥΟ ΧΑΠΙΑ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 04-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Είχα τελευταία ΕΡ στις 21/7/2014 με κύκλο 29 ημερών. Έπειτα από καθυστέρηση 1 εβδομάδας (25/8/2014) κάνω χοριακή εξέταση με αποτέλεσμα 620 mIU/ml και την επαναλαμβάνω στις 28/8/2014 με αποτέλεσμα 2005 mIU/ml. Όμως το διάστημα 1-5/8/2014 έπαιρνα αντιβίωση Bactrimel εξαιτίας μιας γαστρεντερίτιδας, συνολικά πήρα 6 δισκία, μπορεί να έχει επηρεαστεί η εγκυμοσύνη μου; Δεδομένου ότι την ημέρα της σύλληψης τελείωνα την αντιβίωση?
    • Vivi
    • 29-Aug-2014
    • κυηση
    ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 04-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Καλησπερα!! Θα ηθελα να ρωτισω σχετικα με το primolut nor . Η περιοδοςμου ειναινα ερθει αυριο και σημερα πηρα ενα μονο χαπι , παρολα αυτα θα μου ερθει αυριο? Η θα καθυστερησει? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    • ddd
    • 29-Aug-2014
    • περιοδος
    ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 11-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. ειμαι 26 ετων και το αγορι μου 31 ημερα αρχισα αντιβιωση ζιναντολ για κατι μικροβια που μου βγηκαν οτι εχω στη γενικη ουρων.μπορω να εχω ελευθερες επαφες με το αγορι μου ?επισης αν ειχα για καιρο αυτο το προβλημα στα ουρα και το καταλαβα τωρα επηρεασε τη γονιμοτητα μου?κανουμε ελευθερα επαφες και δεν εχω μεινει ακομα εγκυος!
    • antzeliki
    • 29-Aug-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ.ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΑΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 01-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. γεια σας γιατρε αποτελεσματα παπ ΄κυτταρα της επιπολης και της διαμεσου στιβαδος του πλακωδους επιθηλιου και ομαδες αδενικων ενδοτραχηλικων κυτταρων. επισης υπαρχουν αρκετα δυσκαρυωτικα κυτταρα με μετριου εως σοωαρου βαθμου διογκωση και υπερχρωμια πυρηνα. πρεπει να ανησυχω? ευχαριστω
    • eleni
    • 29-Aug-2014
    • test pap
    ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ (ΠΡΟΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΡΑΧΗΛΟΥ)
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 01-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. Kαλησπέρα, είμαι 25 ετών και έχω πολυκυστικές ωοθήκες σε συνδιασμό με δίκερη μήτρα. Πριν ένα χρόνο η γυναικολόγος μου είπε να κάνω αρχικά σαλπιγκογραφία και έπειτα, προληπτικά μια χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα της δίκερης μήτρας, ώστε να είμαι έτοιμη όταν θα αποφασίσω να μείνω έγκυος. Γνωρίζεται ποιο είναι το κόστος μιας τέτοιας επέμβασης?Μου προτείνεται να την κάνω προληπτικά ή υπάρχει περιπτωση να μείνω κανονικά έγκυος χωρίς να αποβάλω, σε συνδυασμό πάντα με τις πολυκυστικές? Ευχαριστώ
    • mary
    • 29-Aug-2014
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΕΡΟ ΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ?Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 01-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΠΑΠ.. ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΚΩΔΕΣ ΕΠΙΘΗΛΙΟ ΔΙΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΗΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟ ΕΠΙΘΗΛΙΟ. ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΠΥΡΗΝΑ. ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΒΑΣΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΕ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΜΑΤΟΣ. ΛΙΓΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΚΩΔΟΥΣ ΜΕΤΑΠΛΑΣΙΑΣ. ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΑΦΡΑΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ι-ΙΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ?ΕΧΕΙ ΥΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ HPV?ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
    • eliza
    • 27-Aug-2014
    • test pap
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ HPV ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ 3-6 ΜΗΝΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Aug-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. Καλησπέρα Γιατρέ, θέλω τη βοήθειά σας, έκανα βιοψία τραχήλου γιατί υπήρχε υπόνοια για τον ιό HPV. Το αποτέλεσμα της βιοψίας είναι: "Το υλικό αποτελείται από τεμαχίδια τραχήλου, με χαρακτήρες ζώνης μετάπτωσης. Το πλακώδες επιθήλιο, στην επιφάνεια των ιστοτεμαχίων, παρουσιάζει υπερπλασία. Εστιακά, στα κύτταρα των κατωτέρων στιβάδων έχουν διογκωμένους βαθυχρωματικούς πυρήνες χωρίς απώλεια στον προσανατολισμό τους, και χωρίς αυξημένο αριθμό πυρηνοκινησιών. Στο στρώμα υπάρχουν πυκνές φλεγμονώδεις διηθήσεις από λεμφοκύτταρα, πλασματοκύτταρα και πολυμορφοπύρηνα, τα οποία συχνά επεκτείνονται και ενδοεπιθηλιακά, Το ενδοτραχηλικό επιθήλιο δεν παρουσιάζει ατυπία." Πρέπει να ακολουθήσω κάποια θεραπεία;
    • cherry
    • 26-Aug-2014
    • Λοιμωξη HPV
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΑΠ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Aug-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. Ειμαι 12.5 η περιοδος μου ηρθε οταν ημουν στην πεμπτη δημοτικου.Εχω μπει σε ενα σταθερο κυκλο πριν 4 μηνες αλλα αυτον το μηνα δεν ηρθε η περιδιος γυρω στις 17 που περιμενω και κραταει 5 ή 7 μερες αναλογα σημερα 26 αυγουστου δεν μου ηρθε ακομη!Τον προηγουμενο μηνα μου τελειωσε δηλαδη ειχε λιγο σκουρο χρωμα οχι πολυ το πρωι και το απογευμα μπηκα στη θαλασσα μηπως με επηρεασε το οτι μπηκα στη θαλασσα μπορειτε να μου απαντησετε γιατι ανησυχω λιγο!
    • ra
    • 25-Aug-2014
    • περιοδος
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Aug-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Καλησπέρα.Αποκλείοντας ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, με μία μέρα καθυστέρησης θέλω να πάρω το primolut για να καθυστερήσω 3 ημέρες την περίοδο. Πότε να το πάρω κ με ποια δοσολογία;
    • demi
    • 25-Aug-2014
    • περιοδος
    10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2 ΧΑΠΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Aug-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Γιατρεμου,Γιασας,το,τεστ,έδειξε,κολποβακτιριδιο,τί,θεραπεία,να,παρω
    • katerin
    • 25-Aug-2014
    • test pap
    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΛΩΡΙΔΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Aug-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. Σχετικά με την προηγούμενη ερώτηση, υπερπλασία ενδομητρίου και όχι διάπλαση ενδομητρίου. Ευχαριστώ.
    • kati
    • 25-Aug-2014
    • Πάχος ενδομητρίου
    ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 11-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Καλησπέρα Γιατρέ, είμαι 53 ετών και έχω περίπου ενάμιση χρόνο που δεν έχω περίοδο. Πριν λίγες μέρες είχα έντονο πόνο στην κοιλιά και πόνο στο στήθος και μετά είδα λίγο αίμα στο εσώρουχό μου. Την επόμενη μέρα πήγα στο γυναικολόγο και μου βρήκε διάπλαση του ενδομητρίου 9,5 mm και μου έδωσε αντιβίωση Natrofen 500mg και 1 χάπι κάθε μέρα για 10 μέρες Flagyl. Επειδή έχω αγχωθεί μήπως έπρεπε να ακολουθήσω κάποια άλλη θεραπεία; Διάβασα κάπου και κάτι για απόξεση! Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • kati
    • 25-Aug-2014
    • Πάχος ενδομητρίου
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ PIPELLE ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Aug-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Γεια σας γιατρέ, εδω και 4 χρονια παιρνω τα χαπια duphaston τη 14 η μερα του κυκλου κ 7 ημερες αργοτερα αδιαθετώ.Σημερα βρισκομαι στη 29 ημερα κ περιοδος πουθενα.Εχω τα συμπτώματα ,δλδ πονο στ στηθος κυκλοθυμια και ενίοτε πονους χαμηλα στη κοιλιακή χωρα. Με τν φιλο μου δεν κανουμε ελευθερο σεξ κ δεν εχει εκσπερματώσει μεσα μου.Αυτο το μηνα βρισκόμουν κ διακοπες οταν λάμβανα το χαπι παιζει ρολο κ αυτο ; Σας παρακαλω δώστε μου μια απαντηση γιατι με εχει κυριεύσει το αγχος
    • Anty
    • 25-Aug-2014
    • test pap
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΣΤΗ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Aug-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. Καλησπέρα!! Πάιρνω zinadol για ουρολοιμωξη μετα απο εντολη ιατρου.θα ηθελα να ρωτησω αν πρεπει να πάρει κ ο συντροφος μου απο την στιγμη που ειχαμε επαφες χωρις προφυλακτικο.ευχαριστω
    • Sjk
    • 24-Aug-2014
    • Ουρολοίμωξη
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Aug-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 5 από 46

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter