1. Γεια σας είμαι 19 ετών και μου παρουσιάστηκε ουρολοίμωξη! Σήμερα 11/2/2017 ξεκίνησα τα αντιβιοτικά που μου είχε πει ο γυναικολόγος μου! Η ερώτηση μου είναι μπορώ να έχω σεξουαλικη επαφή με το αγόρι μου σε 5 μέρες και αν ναι υπάρχει περίπτωση να του μεταδώσω την ουρολοίμωξη ακόμα και αν περνούμε προφύλαξη;
    • Giota
    • 11-Feb-2017
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Μπορείς εφόσον περάσουν τα συμπτώματα χωρίς φόβο για μετάδοση.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. Καλησπέρα γιατρέ!Είμαι 19 ετών και αυτόν τον μήνα ξεκίνησα τη λήψη αντισυλληπτικών .Τα πήρα για 21 ημέρες και ύστερα τα σταμάτησα για 7 μέρες και ξεκίνησα τη νέα συσκευασία .Το θέμα είναι ότι στη διακοπή αυτή των 7 ημερών δεν ήρθε η περίοδος καθόλου .Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;Πρέπει να ανησυχήσω ;Ευχαριστώ πολύ .
    • Ελπινικη
    • 11-Feb-2017
    • καθυστερηση περιοδου
    Θα πρέπει να εξεταστείτε.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Καλησπέρα γιατρέ, είναι ασφαλές να παίρνω συμπλήρωμα βιταμινών του συμπλέγματος β ("high potency 50") και το συνένζυμο Q10 το διάστημα που προσπαθούμε για παιδί; Η συνέχισή τους είναι ασφαλής μετά την επίτευξη εγκυμοσύνης; Είναι αρκετά πεσμένο το ανοσοποιητικό μου, καθώς βγαίνω από μια περιπέτεια υγείας. Χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει ότι η διατροφή μου δεν θα είναι ισορροπημένη. Ευχαριστώ!
    • Νίκη
    • 11-Feb-2017
    • Προσπάθεια σύλληψης και συμπληρώματα διατροφής
    Θα πρέπει να διακόψεις άμεσα όταν μείνεις έγκυος.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Καλησπέρα σας γιατρέ λόγο διαταραχών περιοδου έκανα ορμονικό έλεγχο 3 ημέρα κυκλου οι τιμές: TSH 2,15 FSH 8,0 LH 14,2 DHEA-S179,50 17-OH 1,13. Δ4Ανδροστενεδιολη 3,00 E2 20,0 τεστοστερόνη 1,22 PRL 38,3 PRG 0,4 Fe33,3 ειναι καλές η εξετάσεις δείχνουν κατι να ανησυχώ ?? ευχαριςτω
    • Cristin
    • 11-Feb-2017
    • ορμονολογικές εξετάσεις
    Δείχνου pco.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Καλησπέρα σας ,τον Ιανουάριο αρχές εμφάνισα μύκητες αφού έκανα την θεραπεία που μου συστήθηκε και όλα τα συμπτώματα υποχώρησαν μετά από αρκετές μέρες περί μουν 25 μέρες ήρθα σε επαφή με τον σύντροφο μου και έτσουξε αρκετά η διείσδυση στον κόλπο εσωτερικά με αποτέλεσμα να σταματήσουμε ( πολλές φορές συμβαίνει αυτό όταν έχουμε συνευρεθούμε πολύ καιρό) το τσούξιμο ήταν αρκετά καυστικό και μετά από λίγο υποχώρησε . Τι μπορεί να είναι ; να μην έχουν φύγει οι μύκητες η απλά το ph να έχει αλλοιωθεί από τα υποθετα για τους μύκητες Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων
    • Maria
    • 10-Feb-2017
    • MHKYTΕΣ
    Να κάνεις καλλιέργειες κολπικού και τα δυο που περιγράφεις είναι πιθανά.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. Συγνώμη που στελνω ξανα αλλα έχω τα αποτελέσματα από τον ορμονικο έλεγχο .μένω στο εξωτερικό δεν ξέρω εάν οι τιμές διαφέρουν.κ έγιναν ενώ είχα ίωση με 41 πυρετό.tsh:1.0 mIU/L.LH:12 U/L.ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ:66.07 pmol/L.fsh:28 U/L.ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ:140 mU/L.πως τις αξιολογείται?θα μπορέσω να μείνω εγκυος με θεραπεία ορμονων?ευχαριστώ πολυ
    • Κατερίνα 41
    • 10-Feb-2017
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Είναι ψηλές οι ορμόνες σου(σχετικά κακές για κύηση). Να ξανακάνεις fsh 2ημερα στον επόμενο κύκλο.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Εχω θυροειδους οζο 27,6 χιλ.με αδρες αποτιτανωσεις.χρειαζετε οπωσδηποτε επεμβαση??
    • εφακι
    • 10-Feb-2017
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Είναι θέμα ενδοκρινολόγου.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2017-02-14 13:09:27
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Ξέχασα να γράψω την ηλικία μου.είμαι 41 ετών.
    • Κατερίνα 41
    • 10-Feb-2017
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Είναι ψηλές οι ορμόνες σου(σχετικά κακές για κύηση). Να ξανακάνεις fsh 2ημερα στον επόμενο κύκλο.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Καλησπέρα γιατρέ.Σας στέλνω άλλη μια φορά.έκανα ομονικες εξετασεις αλλά ειμουν άρρωστη με πυρετό 41-42.η γιατρός μου είπε ότι ειμαι στην εμμηνοπαυση γιατί η fsh είναι 27 μόνο για αυτή ρωτήσα κ οι άλλες είναι πολύ κατεβασμένες.τον Σεπτέμβριο η fsh ήταν 5.6 .είναι δυνατόν να μπήκα κατευθείαν στην εμμηνοπαυση?Στον υπέρηχο τον Νοέμβριο ήταν όλα φυσιολογικα .επειδή ενδιαφέρομαι για παιδι μου είπε ότι αν κάνω θεραπεία με ορμονες θα μπορέσω να μείνω εγκυος.εσείς τι λέτε θα μπορέσω?κ κατι άλλο περίοδο έχω κανονικά εκτός τον Οκτώβριο 51 μέρες καθυστέρηση αλλά δεν είχε σπάσει το αυγο κ σε αυτόν τον κύκλο που είχα σε 42 μέρες.Γενικά έχω από 23-35μέρες.κ γενικά δεν έχω κανένα συμπτωμα εμμηνοπαυσηςαλλα εχω υπερβολικό αγχος.υπάρχει περίπτωση λάθους?ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • Κατερίνα 41
    • 10-Feb-2017
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Εάν η fsh 2η μερα κύκλου είναι >12 τότε η πιθανότητα για αποτελεσματική πρόκληση ωορρηξίας είναι πολύ μικρή. Οι ορμόνες δε δείχνουν εμμηνόπαυση αλλά δυσλειτουργια ωοθηκών.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. Καλησπερα εχω γεννησει εδω κ 8 μηνες κ θηλαζω αποκλειστικα .Γεννησα ιουνιο κ αυγουστο αδιαθετησα απο εκει κ εκτοτε ειχα σταθερη περιοδο 27 ημερων.τελευταια περιοδο ειχα 10/1.περιμενα 7-8/2.στις 25 /1 ηρθαμε σε επαφη με τον αντρα μου κ στης 30/1.9/1εκαν τεστ που μαλλον δςν εκανα καλα γιατι το δευτερο παραθυρακι δεν ε γαλε γραμμη.κ πηγα για χοριακη κ μου ειπαν αρνητικη πως ειναι.οταν γυρισα ειδα στο τεστ κ θολη γραμμη στο παραθυρο ελεγχου κ θολο σταυρο .επισης δεν ανεφερα πως μετα την επαφη στης 25 30 αρχισα να ποναω λες κ θα αδιαθατησω κ ακομα νιωθω πονους αλλα τιποτα .τι εχει συμβει δεν ειμαι οντως εγκυος η καπου εχει επηρεασει ο θηλασμος?επισης εχω κ θυρωηδη κ αυτον τον μηνα ξεκινησα διατροφη δεν ξερω αν επηρεαζει καπου ολο αυτο.ευχαριατω εκ το προταιρων.
    • Mairylou
    • 10-Feb-2017
    • καθυστερηση με πονους περιοδου
    Να κάνεις β-hcg να διαλευκάνεις την κατάσταση.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. Καλησπερα σας! Ειμαι στη δευτερη μερα της περιοδου μου και επιθυμω να την διακοψω. Διαβασα οτι συστηνετε το primolut. Σε τι δοσολoγια εφοσον εχω περιοδο και για ποσες μερες;
    • μαρακι
    • 10-Feb-2017
    • καθυστερηση περιοδου
    3 χάπια μαζί για όσο δεν επιθυμείς περίοδο.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Γεια σας.Θα ηθελα παρακαλω να μου πειτε ποσο συχνα συναντωνται αλλοιωσεις στον τραχηλο μεσω κολποσκοπησης, εφοσον το hpv τεστ ειναι θετικο σε υψηλου κινδυνου στελεχος και συγκεκριμενα στον τυπο 39. Το παπ τεστ ηταν αρνητικο για κακοηθεια και μονο ευρημα , η παρουσια κοιλοκυτταρων. Η ηλικια μου ειναι 38 χρονων και ολα τα προηγουμενα τεστ παπ, ηταν παντα φυσιολογικα. Ευχαριστω.
    • Marymarym
    • 10-Feb-2017
    • Λοιμωξη HPV
    hpv θετικό μπορεί να έχει 80% του πληθυσμού σε κάποια φάση της ζωής του. Δυσπλασία παρουσιάζει μόνο το 5%.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 13-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. καλησπερα!!! πηρα primolut τον προηγουμενο μηνα και μου ηρθε περιοδος 16 γεναρη..αυτο μηνα ποτε πρεπει να ερθει κανονικα?
    • giwta
    • 10-Feb-2017
    • περιοδος
    14/2.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 13-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. Καλημέρα σας! Ειμαι 25 χρονων χωρις καποιο ιστορικο .τον προηγούμενο μηνα παρουσιασα αδικαιολογητη αιμορραγία κατα ολη τη διαρκεια του μηνα μεχρι σημερα .εχω κανει εξετασεις κ δεν έδειξαν κατι οργανικο (αιματολογικες,κυησεως, υπέροχο) .για να σταματησει το αιμα κ να κανω κ οποια αλλη εξεταση χρειαστεί μεχρι ποσα primolut μπορω να παρω κ για ποσες ημερες?
    • Stellitsa
    • 10-Feb-2017
    • περιοδος
    2 μαζί για 15 μέρες.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 13-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Καλησπέρα, Πριν λίγο καιρό έκανα test pap το οποίο έδειξε τα εξής :στα φλεγμονώδη κύτταρα-πολυμορφοπύρηνα , στη χλωρίδα : κόκκοι, στο εξωτραχηλικό επίχρισμα -πλακώδη, στο ενδοτραχηλικο επιχρισμα-αδεν.ενδοτραχήλου, στα φλεγμονώδη κυτταρα πολυμορφοπυρηνα και ιστιοκυτταρα και στα μη φυσιολογικά κύτταρα-φλεγμονώδεις αλλοιώσεις. Είναι αρνητικό για κακοήθεια.Στις παρατηρήσεις γράφει τα εξής : Παρατηρούνται αλλοιώσεις παρακερατωσης, δυσκερατωσης και υπερκερατωσης.συνίσταται καλλιέργεια κολπικου υγρου και επανέλεγχος σε ένα εξάμηνο. Έκανα καλλιέργεια και είναι καθαρή. Ποια είναι η γνώμη σας; Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.
    • natalia
    • 09-Feb-2017
    • test pap
    Μάλλον υπάρχει hpv θα πρέπει να κάνεις κολποσκόπηση.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 13-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Γιατρε επαθα ουρλοιμωξη εφοσον μου δοθει αντιβιωση μπορω να συνεχισω τα Filicine;; Με CIN1
    • dimitrakara
    • 09-Feb-2017
    • Λοιμωξη HPV
    Ναι μπορείς.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 13-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. Έκανα προχθές βιοψια τραχηλου για να δουμε σε τι φάση είναι ο hpv. Αφαιρέθηκαν 3 κομμάτια. Όμως από προχθές μεχρι σήμερα έχω πάρα πολλά πορτοκαλί προς κόκκινα υγρα. Δεν μιλάω για λίγες σταγόνες. Αλλάζω ανα δύο ώρες σερβιετα. Είναι φυσιολογικο;
    • Mairyvas
    • 09-Feb-2017
    • Λοιμωξη HPV
    Μάλλον υπάρχει κάποια φλεγμόνη θα πρέπει να εξεταστείς.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 13-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Καλησπέρα σας. Παίρνω τα αντισυλληπτικά yasminelle εδώ και 5 μήνες λόγω κύστης στη μία ωοθήκη. Τον προηγούμενο μήνα λόγω εξεταστικής την τρίτη εβδομάδα ξέχασα ένα χάπι. Ακολούθησα τις οδηγίες του κουτιού και πήρα τα χάπια και συνέχισα αμέσως την επόμενη ταινία. Χτες συνειδητοποιήσα ότι πάλι ξέχασα ένα χάπι την τρίτη εβδομάδα. Να σημειωσω ότι έχω ελαφρά αιμορραγία όλο το διάστημα της δεύτερης ταινίας. Θα ήθελα να ρωτησω αν αρχικά υπάρχουν επιπτώσεις και ποια ή πιθανότητα μειωμένης αντισύλληψης αν ακολουθήσω πάλι τις οδηγίες. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
    • Αφηρημένη
    • 09-Feb-2017
    • αντισυλληπτικακαι εγκυμοσυνη
    Δεν υπάρχει θέμα στην αντισύλληψη. Απλά θα υπάρχει διαταραχή στην περίοδο.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 13-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Καλησπέρα γιατρέ! Τη Δευτέρα ξεκίνησα vubramycin για ακμή. Τώρα βρισκομαι στην 21μερα του κύκλου μου κ στην 16η μέρα λήψης yasmin. Χτες είχα ελεύθερη επαφή με εκσπερμάτωση. Διάβασα στις οδηγίες του vubramycin ότι μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα των αντισυλληπτικών. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;
    • Μαριάννα 23
    • 09-Feb-2017
    • Αντισυλληπτική Δράση
    Δεν υπάρχει πρόβλημα.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 13-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ 11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 14/1 Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 14/2 ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    • ΑΡΕΤΗ
    • 09-Feb-2017
    • εγκυμοσυνη
    Να κάνεις β-hcg.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 13-Feb-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 5 από 273

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter