1. Γεια σας! Ειμαι 17 χρονων και θα ηθελα την βοηθεια σας για καποια ερωτηματα που εχω Στις 26 Μαρτιου θα παω εκδρομη θα παω εκδρομη με την ταξι μου κι υπολογιζω οτι απο τις 20 μεχρι τις 26 μπορει να αδιαθετησω...Το προβλημα μου ειναι οτι εγω δεν θελω να ειμαι αδιαθετη απο τις 26 μεχρι τις 29 ... Ηθελα να περιμενω μηπως μου ρθει μεχρι τις 21 κι αν δεν μου ερχοταν τοτε να ξεκίναγα τα primolut σε τι δοσολογια θα επρεπε να τα παρω ? γτ θα υπήρχε ο κίνδυνος να αδιαθετησω την επομενη μερα
    • Ραφαελα
    • 01-Feb-2015
    • Primolut
    ΡΑΦΑΕΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 2 PRIMOLUT ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Feb-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. Καλησπέρα γιατρέ. Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να έχω ενα μικρό πολυποδα δεν μπορεσε ομως να το δει καλα στον υπέρηχο..αν όντος εχω δηλαδή είναι κάτι σαν καρκίνος ή δεν θα μπορέσωνα κανω παιδι??και θέλω πολύ ενα παιδί. Είμαι 27 χρονών. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • nana
    • 01-Feb-2015
    • ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΜΗΤΡΑΣ
    ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ. ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΣΥΧΝΑ ΟΜΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Feb-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Γιατρά μου θα ήθελα την γνώμη σας σε ένα θέμα που με ταλαιπωρεί καιρό τώρα. Είμαι 48 ετών και έχω 2 ινομυόματα 3 cm 6 cm και πέρα από αυτό το πάχος του ενδομητρίου έχει φτάσει τα 19 mm ...Εδώ και 6 μήνες έχω ακανόνιστη και συχνή περίοδο με μαύρα πλήγματα κα μεγάλη ροή αίματος και εκτός αυτού και μετά απο επαφή με αποτέλεσμα να έχω αιματοκρίτη 34.Πρόσφατα μου συνέστησαν απόξεση και βιοψία. Το ερώτημά μου είναι : πόσο χρονικό περιθώριο έχω για κάτι τέτοιο ....αν δηλαδή το πάχος πολλαπλασιαζεται ραγδαία ...και οτάν βγουν τα αποτελέσματα απο την βιοψία και είναι όλα καλά το επόμενο βήμα για τα ινομυώματα ποιό πρέπει να είναι μιας και θα ήθελα να αποφύγω την επέμβαση....αν πάρω σίδηρο επηρεάζεται το ενδομήτριο για αύξηση πάχους και αίματος.... και τέλος αν θα πάρω αντιβίωση μετά την απόξεση και για πόσο καιρό αποχή για επαφή .Σας ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία την απάντησή σας για να βγάλω μία απόφαση
    • Nikol 48
    • 31-Jan-2015
    • Πάχος ενδομητρίου
    Η ΑΠΟΞΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ 1% ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ Η ΠΟΛΥΠΟΔΑ. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΙΟΨΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΑΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠΟΔΕΣ ΚΛΠ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Feb-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Καλησπέρα γιατρέ θέλω να καθυστέρησω την περίοδο μου και σκέφτηκα να πάρω primolut nor είμαι δυο μέρες πριν την έναρξη της περιόδου μου θα υπάρχει αποτέλεσμα εάν τα πάρω ; Επίσης έχω θρόμβο φιλία μπορώ να τα πάρω ;
    • Κομ
    • 31-Jan-2015
    • Primolut
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ pRIMOLUT ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΤΕ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Feb-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω το εξής πριν από 3 μήνες γεννησα κ από τότε που μου ήρθε η περίοδος συνολικάείναι ο τρίτος κύκλος αυτός εχω παρά παρά πολύ αιμα σε ποσότητα. η διάρκεια εξακολουθεί να είναι όπως πριν εγκυμοσύνης. όμως η ποσότητα του αίματος σχεδόν τριπλάσια ο γιατρός μου μου είπε ponstan και mitrotan για τρεις μέρες σε κάθε κύκλο. δεν προκαλουν κάτι αυτα τα φάρμακα;αν η περίοδος μου από δω κ πέρα είναι έτσι θα παίρνω για μια ζωή κάθε μήνα για τρεις μέρες αυτα τα χάπια;δεν θα πάθω κάτι;δεν έχουν άλλες επιπτώσεις; ευχαριστώ θερμα ! με εκτίμηση!
    • alex-grig
    • 31-Jan-2015
    • περιοδος
    ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ. Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Feb-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. ειχα 2 παλινδρομες κυησεις μεσα σε 6 μηνες.η πρωτη ηταν χρωμωσωμικη ανωμαλι αλλα στη δευτερη ακουσα καρδια και χαθηκε στην 8η εβδομαδα.τι φταει? το οτι εμεινα αμεσως εγκυος μετα την πρωτη περιοδο μετα την αποξεσηη να κανω εξετασεις για τα παντα?
    • antzela
    • 30-Jan-2015
    • Πρώιμη αποβολή
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Feb-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Εάν θέλω να καθυστερήσω την περίοδό μου 3 μέρες μόνο (επαγγελματικοί λόγοι),ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος;
    • blublu
    • 30-Jan-2015
    • περιοδος
    2 ΧΑΠΙΑ pRIMOLUT NOR 5MG 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Feb-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Καλησπερα ! Σε γονιμη μερα αν τη 2η φορα υπαρχουν υπολιματα στο ανδρικο μοριο(διαστημα 1ης με 2ης φορας = 1 ωρα) ποσες πιθανοτητες υπαρχουν να ειναι εγκυος?
    • anonymous
    • 29-Jan-2015
    • egkumosuni kai periodos
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΥΗΣΗΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Feb-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.ΣΕ 2ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 2 Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ.ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2ΜΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΤΕΡΟΚΟΚΚΟ.Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ?ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η 3 ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    • ΦΑΙΗ
    • 29-Jan-2015
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ IVF ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Feb-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. Γεια σας..το ημερολογιο περιοδουμου λεει πως 8 Φλεβαρη θα αδιαθετησω..Εγω θελω να μου ερθει περιοδοςμετα τις 15..ποτε να αρχισω τα χαπια και με ποια δοσολογια??
    • Eua
    • 29-Jan-2015
    • primolut για μεταθεση περιοδου
    ΑΠΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2 PRIMOLUT ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 30-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. Καλησπέρα σας, ειμαι 26 ετών , τον τελευταίο χρόνο εχω σταθερό κύκλο 30/31 ημερών , ωστόσο σε αυτόν τον κύκλο υπάρχει καθυστέρηση 5 ημερών ! Επίσης τον μήνα που διανύουμε, είχα δυο φορές πολύ έντονο πόνο χαμηλά στην κοιλιά . Νομίζετε οτι αυτά τα δυο σχετίζονται ; Επίσης αυτό το μήνα μετακομισαμε, υπάρχει περίπτωση να έχει επηρεαστεί απο αυτό ο κύκλος μου ;
    • Χριστίνα
    • 28-Jan-2015
    • egkumosuni kai periodos
    ΤΟ STRESS ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ. ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Γιατρέ καλησπέρα!Είμαι στην 9 εβδομάδα εγκυμοσύνης και στις 7 1/2 εβδομάδες είδαμε καρδούλα να πάλεται πολύ γρήγορα και όλα είναι πολύ καλά. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα κάνει υπέρυχο να την ακούσουμε δεν χρειάζεται και θα την ακούσουμε στην αυχενική στις 11 εβδομάδες. Το να πάλεται δεν ειναι σαν να την ακούσαμε ή όχι.? σας ευχαριστώ πολύ
    • κατερίνα
    • 28-Jan-2015
    • κυηση
    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ .ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ DOPPLER ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΡΔΙΑ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. Ξεκίνησα αντιβίωση - klaricid- για φλεγμονή στον λάρυγγα ένα χάπι ανάγκη 12ωρο. Συνήθως αυτή η αντιβιώση προκαλεί κολπίτιδες. Να ξεκινήσω μαζί και τα ultra le urge και σε τι δοσολογία ;
    • Σούλα
    • 27-Jan-2015
    • Αντιβιωτικά και κολπίτιδες
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΟΛΠΙΤΙΔΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. Καλησπέρα σας . Σας έστειλα χθες την ερώτηση μου η οποία ήταν η εξής "Καλησπέρα γιατρέ! Ειμαι 30 ετών και έχω καθυστέρηση μεγάλο διάστημα. Συγκεκριμένα η τελευταία μου περίοδος ήταν αρχές Νοέμβρη. Εχω πολυκυστηκές ωοθήκες.Ο συνηθης κύκλος μου είναι γυρω στις32-35 μέρες. Στις αρχές Γενάρη πήγα στην γυναικολόγο μου γιατι είχα καθυστέρηση και μου έδωσε τα duphaston 1 την ημέρα για 10 ημέρες. Αλλά τελικά δεν μου ήρθε περίοδος και πήγα και με ξαναείδε σήμερα και μου είπε οτι δεν αντεδρασε το ενδομήτριο και είναι λεπτό και μου έδωσε τα cyclacur να πάρω όλο το κουτί για 21 ημέρες για την ρυθμιση του κύκλου και μου είπε να τα ξεκινήσω απο σήμερα και χωρίς περίοδο. εχω αγχωθεί λίγο γιατί ειναι η δευτερη φορά στην ζωή μου που έχω τόση μεγάλη καθυστέρηση. Ποια η αποψη σας για τα cuclacur ? μπορει να με βοηθησουν να ρυθμισω τον κύκλο μου? Τι παρενέργειες έχουν? Πρέπει να ανησυχώ για υπογονιμότητα? " Η απάντηση σας ήταν οτι πρέπει να κάνω πρώτα ορμονικό έλεγχο πριν πάρψ το cyclacur. Ορμονικό έλεγχο έκανα πριν 2 μήνες περίπου και τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Προλακτίνη 19,4, Fsh 5.4, LH 10.0, Τεστοστερόνη 58,0 και S-DHEA 234.9. τι με συμβουλεύεται να κάνω?
    • Maria
    • 27-Jan-2015
    • Cyclacur
    ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΑΡΟΔΙΚΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ GLUCOPHAGE, ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ ΚΛΠ. ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΘΡΟΜΒΩΣΗ,ΖΑΛΗ, ΠΟΝΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σας. Αγχωθηκα, γιατι η γιατρος το χαραλτηρισε υπερπλασια ενδομητριου, που πιθανοτατα ισως κρυβει καποιον πολυποδα.. Ειναι πιθανο κατι τετοιο;Δεν θα φαινοτανο πολυποδας αν υπηρχε;
    • argi
    • 27-Jan-2015
    • Πάχος ενδομητρίου
    ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑΙ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΣΕΣ ΚΟΛΠΙΤΙΔΕΣ/ΜΥΚΗΤΙΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ...;
    • mara
    • 27-Jan-2015
    • υποτροπιαζουσα κολπιτιδα
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 30-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. Καλησπέρα γιατρέ! Ειμαι 30 ετών και έχω καθυστέρηση μεγάλο διάστημα. Συγκεκριμένα η τελευταία μου περίοδος ήταν αρχές Νοέμβρη. Εχω πολυκυστηκές ωοθήκες.Ο συνηθης κύκλος μου είναι γυρω στις32-35 μέρες. Στις αρχές Γενάρη πήγα στην γυναικολόγο μου γιατι είχα καθυστέρηση και μου έδωσε τα duphaston 1 την ημέρα για 10 ημέρες. Αλλά τελικά δεν μου ήρθε περίοδος και πήγα και με ξαναείδε σήμερα και μου είπε οτι δεν αντεδρασε το ενδομήτριο και είναι λεπτό και μου έδωσε τα cyclacur να πάρω όλο το κουτί για 21 ημέρες για την ρυθμιση του κύκλου και μου είπε να τα ξεκινήσω απο σήμερα και χωρίς περίοδο. εχω αγχωθεί λίγο γιατί ειναι η δευτερη φορά στην ζωή μου που έχω τόση μεγάλη καθυστέρηση. Ποια η αποψη σας για τα cuclacur ? μπορει να με βοηθησουν να ρυθμισω τον κύκλο μου? Τι παρενέργειες έχουν? Πρέπει να ανησυχώ για υπογονιμότητα?
    • Maria
    • 26-Jan-2015
    • Cyclacur
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΜΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΩΟΘΗΚΕΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ CYCLACUR ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 27-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Γιατρέ 1 εβδομαδα πριν την περιοδο σε κολπικο υπερηχο βρεθηκε παχος ενδομητριου 1,4 εκ. Είμαι 36 ετών, έχω σταθερό κυκλο 25 ημερων. Δεν εχω αιμοραγία (πέρα από την περίοδο) ούτε κάποιο ανησυχητικό σύμπτωμα. Είναι υπερπλασία ενδομητρίου ή οφείλεται στην περίοδο που περιμένω? Τι πρέπει να κάνω?
    • argi
    • 26-Jan-2015
    • Πάχος ενδομητρίου
    ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 27-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Καλησπερα σας. Ευχαριστω για την απαντηση, δηλαδη και τα πονακια(της περιοδου) χαμηλα στην κοιλια ειναι φυσιολογικα ενω παιρνω τα primolut ?
    • eleni
    • 26-Jan-2015
    • primolut για μεταθεση περιοδου
    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 27-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ!ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ASCUS ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ Η ΥΠΟΝΟΙΑ ΛΟΙΜΩΞΗΣ HPV ΣΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΤΕΣΤ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ.Η ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΗ.
    • mara
    • 26-Jan-2015
    • test pap
    ΕΑΝ Η ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ Η ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ ΤΡΑΧΗΛΟΥ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 27-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 5 από 68

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter