Anonymous User
  Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024
  1 Replies
  98 Visits
Γιατρε, ειμαι στις 22 βδομαδες.. Εχω τεραστια φοβια με το τοξοπλασμα.. Αν παραγγειλουμε κρεας απο εξω το τεμαχιζω και το ξαναψηνω τουλαχιστον για 10 λεπτα για να ειμαι σιγουρη. Σημερα παρηγγειλα. Σουβλακι χοιρινο, και κοτοπουλο και παρολο που το ξαναεψησα αλλα 10 λεπτα οταν δαγκωσα ενα κομματι μου φανηκε λιγο περιεργη γευση και μετα παρατηρησα οτι ηταν ελαφρως ροζ σε ενα σημειο. Δε γνωριζω αν καταπια καποιο παρομοιο κομματι. Υπαρχει κίνδυνος να εχω κολλησει τοξοπλασμα? Επισης υπαρχει καποιο κρεας που ειναι πιο ασφαλες σε σχεση με τα υπολοιπα? Πχ κοτοπουλο?

Σας ευχαριστώ πολυ!!
Περίπου πριν από 1 εβδομάδα
·
#73303
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα. Το κοτόπουλο έχει λιγότερες πιθανότητες για τοξόπλασμα.
  • Σελίδα :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!