By Επισκέπτης on Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024
Replies 1
Likes 0
Views 128
Votes 0
Γιατρε, ειμαι στις 22 βδομαδες.. Εχω τεραστια φοβια με το τοξοπλασμα.. Αν παραγγειλουμε κρεας απο εξω το τεμαχιζω και το ξαναψηνω τουλαχιστον για 10 λεπτα για να ειμαι σιγουρη. Σημερα παρηγγειλα. Σουβλακι χοιρινο, και κοτοπουλο και παρολο που το ξαναεψησα αλλα 10 λεπτα οταν δαγκωσα ενα κομματι μου φανηκε λιγο περιεργη γευση και μετα παρατηρησα οτι ηταν ελαφρως ροζ σε ενα σημειο. Δε γνωριζω αν καταπια καποιο παρομοιο κομματι. Υπαρχει κίνδυνος να εχω κολλησει τοξοπλασμα? Επισης υπαρχει καποιο κρεας που ειναι πιο ασφαλες σε σχεση με τα υπολοιπα? Πχ κοτοπουλο?

Σας ευχαριστώ πολυ!!
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα. Το κοτόπουλο έχει λιγότερες πιθανότητες για τοξόπλασμα.
·
Περίπου πριν από 4 εβδομάδες
·
0 Likes
·
0 Votes
·
0 Comments
·
View Full Post