1. καλησπέρα γιατρέ. Είμαι 37 χρονών και εδώ και 1.5 χρόνο προσπαθούμε να κάνουμε μωρό. Η 1η εγκυμοσύνη ήταν εξωμήτρυος (φυσική σύλληψη 2009), η 2η ήταν παλίνδρομη (αποτέλεσμα σπερματέγχυσης με λήψη clomifaine-pregnyl, καλοκαίρι 2012). Αποφασίσαμε για εξωσωματική και κάναμε υστεροσπαλιγγογραφία και μετά από αυτό υστεροσκόπηση γιατί κάτι φαινόταν στον κόλπο. Η διαγνωση της υστεροσκόπησης ήταν "αδενική υπερπλασία ενδομητρίου". Ο γιατρός μου έδωσε αγωγή primolut nor από 15η έως και 25η μέρα του κύκλου μου (2 την ημέρα). Μου είπε πως μετά από ένα 3μηνο θα μπορούμε να κάνουμε ελευθερα επαφή ή μια ακόμη σπερματέγχυση ή να προχωρήσουμε σε εξωσωματική και ότι δεν πειράζει να μείνω έγκυος και να παίρνω το primolut. Να πω ότι από τις πρώτες εξετάσεις που είχα κάνει ήταν η μέτριση της προγεστερόνης και η τιμή της ήταν χαμηλή. Το σπέρμα του συζύγου από τις εξετάσεις που έχει κάνει είναι εντάξει. Εσείς συμφωνείτε με την λήψη primolut σε περίπτωση εγκυμοσύνης; Θα εκτιμούσα πολύ να μου πειτε τη γνώμη σας για την όλη κατάσταση, όσο γίνεται βέβαια. Ευχαριστώ θερμά
    • mara
    • 19-Dec-2012
    • προβλήματα γονιμότητας
    H ΑΔΕΝΙΚΗ ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ CLOMIPHENE ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΙΕΓΕΡΣΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ PRIMOLUT ΕΧΕΙ ΑΝΔΡΟΓΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΜΠΟΔΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 04-Jan-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. Γεια σας γιατρέ. Είμαι 23 ετών.Το τελευταίο τεστ παπ έδειξε:επίχρισμα αρνητικό για κακοήθεια, κολπίτιδα,τραχηλίτιδα,πλακώδη μετάπλαση,κόκκοι-κοκκοβακτηρίδια. Ορμονική εικόνα:μη προσδιορισμένη(λογω φλεγμονής κλπ).Έχω κάνει laser στον τράχηλο για hpv CIN1.Τι είναι η πλακώδης μετάπλαση? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
    • εφη
    • 04-Oct-2013
    • test pap
    ΤΟ ΕΠΙΘΗΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΩΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟ ΟΠΩΣ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΟΥ-ΕΞΩΤΡΑΧΗΛΟΥ) ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΩΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΛΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Καλησπέρα γιατρέ. Πριν μια εβδομάδα σας είχα ξαναγράψει για κάτι κιτρινωπές δυσοσμες εκκρίσεις που είχα στον κόλπο. Έκανα εξεταση κολπικού υγρου και εδειξε μηκυτες. Η γιατρος μου συνεστησε πλυσεις με σοδα, τα υποθετα biolact EVA, και την αλοιφή mycommycen. Δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορα. Χρειαζεται να κανω και καλλιεργεια μηπως δειξει κατι διαφορετικο??? Ευχαριστω πολυ
    • eleni
    • 11-Mar-2015
    • MHKYTΕΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 17-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Καλημερα σας θα ηθελα να ρωτησω το εξης.Εχω καθυστερηση 10 μερες ενω ειμαι πολυ σταθερη στον κυκλο (25 ημερες).Εχω κανονικα συμπτωματα περιοδου αλλα ετσι ειχα και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη.Εκανα χοριακη αλλα ειναι αρνητικη 0.100.Ειμαι 40 ετων.υπαρχει περιπτωση ακομα η χοριακη να μην εδειξε, γιατι κανα 2-3 μερες εχασα την τελευταια περιοδο και δεν θυμαμαι ακριβως την μερα.η μηπως αρχισαν τα σημαδια της εμμηνοπαυσης? ευχαριστω εκ των προτερων!
    • RANIA
    • 13-Mar-2015
    • egkumosuni kai periodos
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΗΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΣΩ ΓΕΝ. ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν με την λήψη primolut nor απαγορεύεται το αλκοόλ και το κάπνισμα; Και αν είναι φυσιολογικός ο πονοκέφαλος που έχω; Θα πρέπει να τα σταματήσω;
    • sylvia
    • 30-May-2014
    • Primolut
    Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ PRIMOLUT
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. Κααλησπερα, ειμαι 18 ετων και η περιοδος μου τελειωσε πριν δυο μερες. χτες συναντηθηκα με το φιλο μου και απο περιεργεια εισχωρησε χωρις καμια προφυλαξη. επειδη γνωριζα οτι μια εκσπερματωση ειναι πιθανη, μετα απο 30 δευτερολεπτα - ενα λεπτο σταματησα και δεν συνεχιστηκε τιποτα. σεβαστηκε απολυτα την επιλογη μου και αφησαμε το ολο θεμα. σημερα ομως διαβασα οτι τα προσπερματικα υγρα μπορουν να σ αφησουν εγκυο... μικρη η πιθανοτητα αλλα υπαρχει... ισχυει κατι τετοιο? μιας κα δεν ειχα ωοορηξια (ειχε μολις τελειωσει η περιοδος μου) και μετα απο 45 δευτερολεπτα περιπου σταματησαμε να ανησυχησω? διαβασα για το χαπι της επομενης μερας αλλα το κοστος για ενα χαπι (18- 20 ευρω) μου φαινεται αβασταχτο... Ευχαριστω
    • mariza27
    • 01-Sep-2013
    • egkumosuni kai periodos
    Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 02-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Καλησπέρα σας κ. Παπαχατζόπουλε, εδώ και δύο μήνες έχω τα εξής συμπτώματα: 1.αίσθημα καύσου στον κόλπο και πάνω από την κλείδωση του ποδιού αριστερά στην κοιλια μου. 2. Το τελευταίο 20ήμερο είχα αρκετές μέρες (πάνω από 10) δέκατα (από 36,8-37,2). 3.Έντονη κόπωση Πρίν ένα μήνα έκανα καλλιέργεια ούρων με αποτέλεσμα: πυοσφαίρια: 1-2 κ.ο.π. και ερυθρά:1-2 κ.ο.π. και αερόβια καλλιέργεια ούρων αρνητική. Στη συνέχεια έκανα αερόβια και αναερόβια εξέταση κολπικού υγρού, βρέθηκε e coli. Πήρα Zinadol 500mg ένα κουτί και ciproxin 500mg 2 κουτιά. Έχουν περάσει 8 ημέρες και τα συμπτώματα ξαναρχίσανε. Θα πρέπει να επαναλάβω τις παραπάνω εξετασεις? ή να αρχίσω πάλι αντιβίωση? Υπάρχει κίνδυνος για κυστίτιδα ή πυελονεφρίτιδα? ή πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι? Επίσης, μπορώ να κολυμπήσω στη θάλασσα? Ευχαριστώ.
    • Κατερίνα
    • 03-Aug-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Aug-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Γεια σας, είμαι 24 ετών και τα αποτελεσματα του test pap που εκανα εδειξαν τα εξής: πολλά πλακώδη κύτταρα, αρκετα αδενικά ενδοτραχηλου, πολλα πολυμορφοπυρηνα, αρκετα ερυθροκυτταρα. Χλωριδα: πολλα κολποβακτηριδια. Μη φυσιολογικα κυτταρα:λιγα παρακερατωσικα. Συμπερασμα: αρνητικο για κακοηθεια. τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω
    • mavout
    • 07-Feb-2014
    • test pap
    ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 12-Feb-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Καλησπερα σας....ειμαι 21 ...να σας ρωτησω κατι ....πριν περιπου μια βδομαδα λογω ατυχηματος πανω στ σεξ πηρα το χαπι της επομενηςμερας μετα απο 28 ωρες .....και λιγες ωρες μετα την ληψη του χαπιου ειχα πονους χαμηλα οπως ειναο οι πονοι περιοδου,και εβγαλα και μερικες σταγονεςαιμα αλλα πιο καφε αποτι ειναι συνηθως το αιμα .....ειχα συλλαβει? Μηπως να αμησυχωοτι δεν επιασε το χαπι?
    • αννιτα
    • 25-May-2014
    • χαπι επομενης μερας
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ 95%.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 28-May-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. Πόσες μερες πριν την ημέρα της περιόδου μπορώ να πιω τα primolut nor για να καθυστερήσει; Σε 5 μερες στις 29 είναι η μέρα μου.
    • Marianna
    • 24-Jun-2014
    • περιοδος
    ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 24-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. Γιατι δεν μπορω να ξεπερασ του μηκυτες?
    • αννα
    • 24-Dec-2014
    • MHKYTΕΣ
    ΔΕΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟ SITE MοΥ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 07-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και έχω περίοδο μια εβδομάδα νωρίτερα. Πρέπει να ανυσηχώ ;
    • Ρένα 25
    • 19-Apr-2012
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Η μητρορραγία είναι μια συνηθισμένη επιπλοκή του σκευάσματος που έλαβες. Αν συνεχιστεί σε μέρες ή ποσότητα μεγαλύτερη του συνηθισμένου θα πρέπει να επισκεφτείς το γυναικολόγο σου.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2013-07-19 12:42:02
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. Καλησπερα σας, μετα απο αποξεση πριν ενα ετος παρουσιασα σοβαρη υπομηνορροια,εκανα υστεροσκοπηση συμφωνα με την οποια δεν υπαρχουν συμφυσεις κ ουλες αλλα το παχος του ενδομητριου δεν ξεπερνα τα 6.5 χιλ. Πηρα cyclacur για 2 μηνες χωρις κανενα αποτελεσμα. Υπαρχει μηπως κατι αλλο που μπορω να κανω?Με τετοιο ενδομητριο ειναι δυνατον να επιτευχθει εγκυμοσυνη?Αλλοι συναδελφοι σας λενε οτι δεν πειραζει κ αλλοι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναμεινω εγκυος..Θα εκτιμουσα πολυ τη γνωμη σας ,ευχαριστω εκ των προτερων
    • mariam
    • 07-Oct-2013
    • περιοδος
    ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΡΑΧΗΛΟΥ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ (ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΑ).
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. είχα τελευταία περίοδο 26/10 σε κύκλο από 25-27 ημερών. Λόγω αγχους και ανυπομονησίας έκανα χοριακή σήμερα 18/11 και έδειξε2,5, όχι κύηση. Υπάρχει πιθανότητα να μην έδειξε εγκυμοσύνη γιατί την έκανα πριν την καθυστέρηση?
    • patty
    • 18-Nov-2014
    • κυηση
    ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 25-Nov-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Τα τελευταια 10 χρονια ταλαιπωρουμαι απο τον ιο hpv-stelexh 56,66 (high risk).Το τελευταιο μου τεστ παπ πριν 3 μηνες εδειξε αλλοιωσεις αλλα δεν ηταν σαφες αν ηταν απο τον εξω η τον ενδοτραχηλο και φυσικα πηγα για κολποσκοπηση οχι μια αλλα δυο φορες.Και στις 2 ο τραχηλος εξωτερικα φαινοταν πεντακαθαρος οπως ακριβως συμβαινει στο αδενοκα...(στην πρωτη ομως ξεπροβαλλαν καποια μικρα ογκιδια μολις ο γιατρος εβαλε τη λαβιδα στο εσωτερικο του στομιου τουενδοτραχηλου αλλα δεν πηρε βιοψια γιατι γλιστρουσε η λαβιδα) Ζητησα επιμονα βιοψια απο τον ενδοτραχηλο αλλα μου ειπαν πως μονο με αποξεση γινεται και εφοσον ειμαι ατεκνη δεν επιτρεπεται γιατι υπαρχει κινδυνος να δημιουργηθουν συμφυσεις...Οι γιατροι που ειδα βασιζονται στις παλιοτερες εξετασεις μου κι επιμενουν πως προκειται για απλη πλακωδη μεταπλασιαΥπαρχει τροπος να ελεγχθει ο ενδοτραχηλος με καποιο ειδικο εργαλειο?Υποδειξτε μου σας παρακαλω καποιο τροπο να διαγνωσθει ή να αποκλεισθει το αδενοκα...Τι ειδους εξετασεις να κανω απο εδω και περα?Aν ακουσω τους γιατρους που ειδα και το αφησω ετσι για αλλους 6 μηνες φοβαμαι οτι θα δωσει καρκινο εσωτερικα στη μητρα.Νιωθω καταδικασμενη κι εντελως αβοηθητη...Ευχαριστω για την υπομονη σας!!!
    • nana
    • 26-May-2013
    • Λοιμωξη HPV
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΛΑΒΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΟΙΓΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΒΙΟΨΙΕΣ. Η ΒΙΟΨΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ Η ΛΗΨΗ ΣΩΣΤΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 27-May-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Καλησπερα γιατρε! Ειμαι 22 χρονων και εχω σταθερο κυκλο, νταν στις 30 μερες.η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 27 ιουνιου.εχω καθυστερηση 10 μερες, εκανα ενα τεστ εγκυμοσυνης απο το φαρμακειο κ βγηκε αρνητικο. Νιωθω λιγο πρησμενη, μερικες φορες εχω πονακια χαμηλα και επισης εχω κιτρινα πηχτα σαν αλοιφη υγρα που σε μεγαλυτερη συγκεντρωση (οταν εχω ωρα να αλλαξω σερβιετακι) εχουν κ λιγο καφετι χρωμα.κατα την σεξουαλικη επαφη ενιωσα αισθημα καυσου και λιγη φαγουρα στα εσω χειλη κ μετα την επαφη ειχα πρηξιμο. Οι ερωτησεις μου ειναι δυο: τα υγρα αυτα ειναι λογω της αναμενομενης περιοδου η σας μοιαζουν πιο πολυ σε μυκητισιακη κολπιτιδα; και δευτερον, τι να κανω με την περιοδο; να κανω και αλλο τεστ; σας ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων.
    • Ποπη
    • 06-Aug-2015
    • καθυστερηση με πονους περιοδου
    ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΙΑΣΙΑΚΗ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΝΑΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 31-Aug-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. Γιατρέ καλησπέρα. Είμαι 24 ετών και ταλαιπωρούμαι εδώ και 1 χρόνο περίπου από συνεχείς κολπίτιδες. Όλα ξεκίνησαν πέρυσι το καλοκαίρι όπου σε έναν προληπτικό έλεγχο κολπιτικού υγρού βρέθηκε ureoplasma. Πήρα την αντίστοιχη αντιβίωση εγώ και ο σύντροφός μου. Έκτοτε (ίσως τυχαίνει χρονικά), έχω σχεδόν κάθε μήνα (ενίοτε και σε διάστημα μικρότερο του μήνα) μηκυτισιακή κολπίτιδα, ενώ κάποιους μήνες έχω ταυτόχρονα και βακτηριακή. Σημειώνω ότι για ένα διάστημα επανήλθε και το ουρεόπλασμα, ενώ όλα αυτά τα θεραπεύω κάθε φορά που εμφανίζονται με τις αντίστοιχες αντιβιώσεις ή/και κολπικά υπόθετα που μου έχει συστήσει ανά περίπτωση ο γιατρός μου. Θέλω να απαλλαγώ επιτέλους από τον συνεχή υποτροπιασμό όλων αυτών, την αιτία του οποίου δεν έχω καταλάβει, δεδομένου ότι τηρώ τους κανόνε υγιεινής, έχω σταθερό σύντροφο, τρέφομαι υγιεινά, αθλούμαι, δεν καπνίζω ούτε πίνω αλκοόλ. Θα ήθελα την συμβουλή σας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • ALEX
    • 29-May-2015
    • MHKYTΕΣ
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΩΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟ PH ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ Η ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΚΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 05-Jun-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Είχα πάρει το "χάπι της επόμενης ημέρας" και η επόμενη περίοδος ήρθε 2-3 μέρες νωρίτερα χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα.Τώρα που είναι ο δεύτερος μήνας μετά το χάπι έχω 4 μέρες καθυστέρηση.Είναι ανησυχητικό;Θα πρέπει να κάνω τεστ εγκυμοσύνης ή είναι φυσιολογικό;
    • Ρένια
    • 08-Mar-2015
    • καθυστερηση με πονους περιοδου
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΚΥΗΣΗΣ ΕΑΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 12-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Geia sas egw auto pou thelw n sas pw einai oti prin ligo kairo eixa kanonika periodo kathe 28 me 29 meres Otan mou teleiwse h periodos m xana hrthe meta apo 1,5 vdomada oxi kanonika me aima perissotero kafe eixa m kratise 6 meres k tn epomeno mhna Dhl auton eixa katisterisei sxedon 7 m 8 meres k m hrthe Gia 3 meres mono kafe xwris aima... T mporei na einai?
    • Filiw
    • 27-Nov-2014
    • καθυστερηση με πονους περιοδου
    ΚΥΗΣΗ, ΚΥΣΤΗ ΩΟΘΗΚΗΣ, ΦΛΕΓΜΟΝΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 04-Dec-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. καλησπερα σας.ο υιος hpv μπορει να επανελθει ακομα και αν εχεις κανει loop η κωνοειδη εκτομη?και εφοσον εχεις σταθερη σχεση??ευχαριστω παρα πολυ θα με βοηθουσατε πολυ
    • ntina
    • 18-Jun-2013
    • Λοιμωξη HPV
    Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 10% ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΨΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΚΤΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΛΑΒΗΣ.ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΧΝΟΤΕΡΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ FOLLOW-UP ΚΑΘΕ 6ΜΗΝΟ ΜΕ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ PAP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ LOOP Ή ΤΗΝ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 5 από 460

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter