papachatzopoulos.gr

      blog γυναικολογίας

  1. ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΗΝ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ.. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΛΥΘΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ , ΠΗΓΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΠΙΠΙ ΜΟΥ (ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΝΑΛΣΥΣΗ), ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΑ. ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΟΠΟΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ? ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ 2 ΦΟΡΕΣ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΛΥΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΦΟΒΑΜΑΙ...
    • ΙΩΑΝΝΑ
    • 22-May-2014
    • ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?
    ΛΙΓΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΟΠΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 28-May-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. Καλησπερα. Κανονικα περιμενα περιοδο στις 22/5 και επειδη ηθελα να την καθυστερησω ο γυναικολογος μου μου συστησε να παρω primolut απο τις 18/5 (δοσολογια 2 χαπια μαζι/μερα) μεχρι τη μερα που δε θελω περιοδο. Απο προ χθες εχω πονους περιοδου. Υπαρχει πιθανοτητα να ερθει παρα το γεγονοε οτι λαμβανω την ορμονη; Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας.
    • katia25
    • 23-May-2014
    • Primolut
    ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ.ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΑ PRIMOLUT ΣΕ 3 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 28-May-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Πριν λίγες ώρες έκανα σεξ με το αγόρι μου με προφυλακτικό, έσπασε κάτα την διάρκεια και δεν το κατάλαβε.. Παρόλα αυτά όταν ήταν να εκσπερματώσει τραβήχτηκε... Έχυσε πάνω στο αιδίο μου και δεν ένιωσα να μπαίνει μέσα... Έγινε πριν λίγους μήνες τέτοιο ατύχημα με προφυλακτικό και πήρα το χάπι γιατί ήμουν πολύ πανικοβλημένη και τώρα δεν μπορώ να πάρω! Είμαι σε γόνιμη μέρα και ανησυχώ πολύ. Τι μπορώ να κάνω; Εκείνη την ώρα τα σκούπισα αρχικά με το χέρι μου, έπειτα με μωρομάντηλα και μετά από λίγα λεπτά πλύθηκα με νερό και καθώς διαβάσαμε ότι αυτό κάνει καλό, μου έβαλε με μια σύριγκα μπεντανίν μέσα μου... Πείτε μου την γνώμη σας έγκαιρα.. Ευχαριστώ!
    • Σοφίκα
    • 02-Feb-2015
    • ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Feb-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Γεια σας γιατρέ,θα ήθελα να σας ρωτήσω για ενα θεμα που με απασχολεί..παθαίνω συχνά ουρολοίμωξη και πριν απο περίπου μια βδομαδα ειχα τσούξιμο κατα της ούρηση και πηρα ciproxin 500 για 5 μερες πρωι βραδυ εχει 3 μερες που τελείωσαν τα χάπια ομως συνεχίζει ελαφρά τσούξιμο κατα την ούρηση και ειναι οι μερες μου να αδιαθέτησω... Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι μπορει να συμβαίνει; Ευχαριστω εκ τον προτέρων!
    • Ρια
    • 06-May-2015
    • Ουρολοίμωξη
    ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-May-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Καλησπέρα σας κ. Παπαχατζόπουλε, εδώ και δύο μήνες έχω τα εξής συμπτώματα: 1.αίσθημα καύσου στον κόλπο και πάνω από την κλείδωση του ποδιού αριστερά στην κοιλια μου. 2. Το τελευταίο 20ήμερο είχα αρκετές μέρες (πάνω από 10) δέκατα (από 36,8-37,2). 3.Έντονη κόπωση Πρίν ένα μήνα έκανα καλλιέργεια ούρων με αποτέλεσμα: πυοσφαίρια: 1-2 κ.ο.π. και ερυθρά:1-2 κ.ο.π. και αερόβια καλλιέργεια ούρων αρνητική. Στη συνέχεια έκανα αερόβια και αναερόβια εξέταση κολπικού υγρού, βρέθηκε e coli. Πήρα Zinadol 500mg ένα κουτί και ciproxin 500mg 2 κουτιά. Έχουν περάσει 8 ημέρες και τα συμπτώματα ξαναρχίσανε. Θα πρέπει να επαναλάβω τις παραπάνω εξετασεις? ή να αρχίσω πάλι αντιβίωση? Υπάρχει κίνδυνος για κυστίτιδα ή πυελονεφρίτιδα? ή πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι? Επίσης, μπορώ να κολυμπήσω στη θάλασσα? Ευχαριστώ.
    • Κατερίνα
    • 03-Aug-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Aug-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. είχα τελευταία περίοδο 26/10 σε κύκλο από 25-27 ημερών. Λόγω αγχους και ανυπομονησίας έκανα χοριακή σήμερα 18/11 και έδειξε2,5, όχι κύηση. Υπάρχει πιθανότητα να μην έδειξε εγκυμοσύνη γιατί την έκανα πριν την καθυστέρηση?
    • patty
    • 18-Nov-2014
    • κυηση
    ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 25-Nov-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Γιατρέ καλησπέρα. Είμαι 24 ετών και ταλαιπωρούμαι εδώ και 1 χρόνο περίπου από συνεχείς κολπίτιδες. Όλα ξεκίνησαν πέρυσι το καλοκαίρι όπου σε έναν προληπτικό έλεγχο κολπιτικού υγρού βρέθηκε ureoplasma. Πήρα την αντίστοιχη αντιβίωση εγώ και ο σύντροφός μου. Έκτοτε (ίσως τυχαίνει χρονικά), έχω σχεδόν κάθε μήνα (ενίοτε και σε διάστημα μικρότερο του μήνα) μηκυτισιακή κολπίτιδα, ενώ κάποιους μήνες έχω ταυτόχρονα και βακτηριακή. Σημειώνω ότι για ένα διάστημα επανήλθε και το ουρεόπλασμα, ενώ όλα αυτά τα θεραπεύω κάθε φορά που εμφανίζονται με τις αντίστοιχες αντιβιώσεις ή/και κολπικά υπόθετα που μου έχει συστήσει ανά περίπτωση ο γιατρός μου. Θέλω να απαλλαγώ επιτέλους από τον συνεχή υποτροπιασμό όλων αυτών, την αιτία του οποίου δεν έχω καταλάβει, δεδομένου ότι τηρώ τους κανόνε υγιεινής, έχω σταθερό σύντροφο, τρέφομαι υγιεινά, αθλούμαι, δεν καπνίζω ούτε πίνω αλκοόλ. Θα ήθελα την συμβουλή σας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • ALEX
    • 29-May-2015
    • MHKYTΕΣ
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΩΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟ PH ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ Η ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΚΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 05-Jun-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ.ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ(ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ)ΠΗΡΑ PRIMOLUT ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ,ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΑΛΙ 15ΗΜΕΡΗ ΕΞΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΜΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΟ PRIMOLUT ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ;ΕΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    • kritikopoyla
    • 02-Apr-2014
    • Primolut
    ΟΧΙ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Καλησπερα γιατρε, το καλοκαιρι του 2014 επαθα ουρολοιμωξη απο escherichia coli την οποια αντιμετωπισα με αντιβιωση (zinadol) . Τα χριστουγεννα μετα απο σεξουαλικη επαφη ξαναεμφανιστηκε η ουρολοιμωξη και ξαναεκανα θεραπεια με την ιδια αντιβιωση. Ωστοσο,αυτη τη φορα εμφανισα αλλεργεια (ακμη στο θωρακα-στηθος-κοιλια και πλατη) και σταματησα την αντιβιωση. Η ουρολοιμωξη ετσι κ αλλιως ειχε σχεδον περασει. Μετα απο ενα μηνα περιπου ξαναεμφανιστηκε η ουρολοιμωξη παλι μετα απο σεξουαλικη επαφη και αυτη τη φορα την αντιμετωπισα με διαφορετικη αντιβιωση (ladinin) και μου περασε. Τωρα παλι, μετα απο σεξουαλικη επαφη εμφανισα ουρολοιμωξη. Δεν ειμαι στην ελλαδα ομως και το μονο που μπορω να κανω ειναι να πινω πολυ νερο και να παιρνω βιταμινες cranberry μεχρι να γυρισω. Τι να κανω για να σταματησει να εμφανιζεται καθε φορα που βρισκομαι με το συντροφο μου? Να επισημανω οτι αν και την πρωτη φορα ειχα συχνοουρια και λιγο αιμα ως συμπτωματα ολες τις αλλες φορες τα μονα συμπτωματα ηταν σκουρο χρωμα και εντονη μυρωδια ουρων. Αυτη τη φορα ωστοσο νιωθω και καψιμο πραραλληλα με λιγη φαγουρα.
    • αγγελινα
    • 16-May-2015
    • Ουρολοίμωξη
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ/Α ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.ΕΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-May-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. Γιατι δεν μπορω να ξεπερασ του μηκυτες?
    • αννα
    • 24-Dec-2014
    • MHKYTΕΣ
    ΔΕΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΟ SITE MοΥ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 07-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. γεια σας ηθελα να ρωτησω κατι εδω και 3 μερες εχω καφε περιοδο η καφε υγρα δεν ξερω τι ειναι μηπως ειναι σοβαρο??
    • efi
    • 11-Jun-2015
    • καφε κολπικα υγρα και βλεννη με αιμα
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 12-Jun-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Γεια σας. Παιρνω χρονια αντισυλληπτικα κ τον τελευταιο χρονο συγκεκριμενα yasminelle. Δν ειχα ξεχασει κανενα χαπι αυτο το μηνα και γενικα το παιρνω σχεδον παντα την ιδια ωρα με μικρες αποκλεισεις. Παιρνω κλαριτιν τις τελευταιες μερες γ το μπουκωμα. Το αγορι μου τελειωσε μεσα μ την τελευταια μερα του κουτιου (το βραδυ εκεινο επαιρνα το τελευταιο χαπι) θεωρειτε οτι υπαρχει κινδυνος εγκυμοσυνης? Δεδομενου οτι υπαρχει η καλυψη απ τ αντισυλληπτικα κ οτι οι μερες δν ηταν γονιμες... Ισως απ τ αγχος δν μ εχει ερθει 4η μερα ακομα η περιοδος
    • nik
    • 21-Feb-2015
    • αντισυλληπτικακαι εγκυμοσυνη
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΥΣΤΗΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. αλλοιώσεις δυσκεράτωσης
    • 1234
    • 15-Nov-2012
    • test pap
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΟ HPV.XΡEIAZETAI NA ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΜΕΣΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Nov-2012
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. καλησπερα σας.ο υιος hpv μπορει να επανελθει ακομα και αν εχεις κανει loop η κωνοειδη εκτομη?και εφοσον εχεις σταθερη σχεση??ευχαριστω παρα πολυ θα με βοηθουσατε πολυ
    • ntina
    • 18-Jun-2013
    • Λοιμωξη HPV
    Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 10% ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΨΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΚΤΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΛΑΒΗΣ.ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΧΝΟΤΕΡΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ FOLLOW-UP ΚΑΘΕ 6ΜΗΝΟ ΜΕ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ PAP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ LOOP Ή ΤΗΝ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Καλησπερα γιατρε ειμαι 28 ετων και προσπαθουμε για εγκυμοσυνη μετα απο 13 μηνες ελευθερων επαφων δεν εχει προκυψει ακομα εγκυμοσυνη.Λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων ο συζυγος λειπει συχνα σε ταξιδια οποτε η προσπαθεια δεν ηταν καθε μηνα .Συνολικα ομως εχουμε περιπου 13 μηνες ελευθερων επαφων θα ηθελα να ρωτησω παιζει ρολο αυτο για την επιτευξη της εγκυμοσυνης ;Ακομη και αν δεν εχω κλεισει χρονο συνεχης προσπαθειας υπαρχει προβλημα υπογονιμοτητας;ορμονικες εξετασεις καλες υπερηχογραφημα καλο σπερμοδιαγραμμα καλο.Κατα την γνωμη σας πρεπει να κανω καποια περαιτερω εξεταση;Σας ευχαριστω και συγχαρητηρια για τη δουλεια σας!!
    • Κατερινα
    • 20-Mar-2013
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2013-07-19 14:32:16
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Καλησπέρα. Είμαι 26 χρονών και με κανένα γυναικολογικό πρόβλημα. Έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών και παντρεύομαι 13 Μαϊου.Εκέινη την ημέρα όμως περιμένω να αδιαθετήσω.Θέλω να καθυστερήσω την περίοδο μου για περιπου 6 ημέρες.Τι να κάνω?
    • nina
    • 27-Apr-2014
    • περιοδος
    ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ECHO ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ PRIMOLUT ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-May-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. καλησπέρα γιατρέ. Είμαι 37 χρονών και εδώ και 1.5 χρόνο προσπαθούμε να κάνουμε μωρό. Η 1η εγκυμοσύνη ήταν εξωμήτρυος (φυσική σύλληψη 2009), η 2η ήταν παλίνδρομη (αποτέλεσμα σπερματέγχυσης με λήψη clomifaine-pregnyl, καλοκαίρι 2012). Αποφασίσαμε για εξωσωματική και κάναμε υστεροσπαλιγγογραφία και μετά από αυτό υστεροσκόπηση γιατί κάτι φαινόταν στον κόλπο. Η διαγνωση της υστεροσκόπησης ήταν "αδενική υπερπλασία ενδομητρίου". Ο γιατρός μου έδωσε αγωγή primolut nor από 15η έως και 25η μέρα του κύκλου μου (2 την ημέρα). Μου είπε πως μετά από ένα 3μηνο θα μπορούμε να κάνουμε ελευθερα επαφή ή μια ακόμη σπερματέγχυση ή να προχωρήσουμε σε εξωσωματική και ότι δεν πειράζει να μείνω έγκυος και να παίρνω το primolut. Να πω ότι από τις πρώτες εξετάσεις που είχα κάνει ήταν η μέτριση της προγεστερόνης και η τιμή της ήταν χαμηλή. Το σπέρμα του συζύγου από τις εξετάσεις που έχει κάνει είναι εντάξει. Εσείς συμφωνείτε με την λήψη primolut σε περίπτωση εγκυμοσύνης; Θα εκτιμούσα πολύ να μου πειτε τη γνώμη σας για την όλη κατάσταση, όσο γίνεται βέβαια. Ευχαριστώ θερμά
    • mara
    • 19-Dec-2012
    • προβλήματα γονιμότητας
    H ΑΔΕΝΙΚΗ ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ CLOMIPHENE ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΙΕΓΕΡΣΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ PRIMOLUT ΕΧΕΙ ΑΝΔΡΟΓΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΜΠΟΔΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 04-Jan-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Γιατρε καλησπερα. Περιμενα σημερα η χτες περιοδο εκανα και σημερα ενα δευτερο τεστ (το clear blue)βγηκε αρνητικο. Εχω χαπια primolut που μου τα εγραψε γυναικολογος για παλαιοτερη καθυστερηση που τελικα δεν χρειαστηκαν. Η δοσολογια που μου ειχε πει ηταν 3 την ημερα και μετα θα μου ερχοταν περιοδος. Μπορω αν δω οτι σε 2-3 μερες ή να τα πάρω τώρα εφόσον δεν μου ερχεται η περιδος με τη συγκεκριμενη δοσολογια; Ρωταω γιατι διαβασα οτι τα συγκεκριμενα χαπια δινοται και σε γυναικες που θελουν να καθυστερησουν τη περιοδο τους. Ευχαριστω πολυ
    • vasiliki
    • 06-Mar-2014
    • Primolut
    ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΦΟΒΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΡΟΜΒΩΣΗΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Mar-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Τα τελευταια 10 χρονια ταλαιπωρουμαι απο τον ιο hpv-stelexh 56,66 (high risk).Το τελευταιο μου τεστ παπ πριν 3 μηνες εδειξε αλλοιωσεις αλλα δεν ηταν σαφες αν ηταν απο τον εξω η τον ενδοτραχηλο και φυσικα πηγα για κολποσκοπηση οχι μια αλλα δυο φορες.Και στις 2 ο τραχηλος εξωτερικα φαινοταν πεντακαθαρος οπως ακριβως συμβαινει στο αδενοκα...(στην πρωτη ομως ξεπροβαλλαν καποια μικρα ογκιδια μολις ο γιατρος εβαλε τη λαβιδα στο εσωτερικο του στομιου τουενδοτραχηλου αλλα δεν πηρε βιοψια γιατι γλιστρουσε η λαβιδα) Ζητησα επιμονα βιοψια απο τον ενδοτραχηλο αλλα μου ειπαν πως μονο με αποξεση γινεται και εφοσον ειμαι ατεκνη δεν επιτρεπεται γιατι υπαρχει κινδυνος να δημιουργηθουν συμφυσεις...Οι γιατροι που ειδα βασιζονται στις παλιοτερες εξετασεις μου κι επιμενουν πως προκειται για απλη πλακωδη μεταπλασιαΥπαρχει τροπος να ελεγχθει ο ενδοτραχηλος με καποιο ειδικο εργαλειο?Υποδειξτε μου σας παρακαλω καποιο τροπο να διαγνωσθει ή να αποκλεισθει το αδενοκα...Τι ειδους εξετασεις να κανω απο εδω και περα?Aν ακουσω τους γιατρους που ειδα και το αφησω ετσι για αλλους 6 μηνες φοβαμαι οτι θα δωσει καρκινο εσωτερικα στη μητρα.Νιωθω καταδικασμενη κι εντελως αβοηθητη...Ευχαριστω για την υπομονη σας!!!
    • nana
    • 26-May-2013
    • Λοιμωξη HPV
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΛΑΒΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΟΙΓΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΒΙΟΨΙΕΣ. Η ΒΙΟΨΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ Η ΛΗΨΗ ΣΩΣΤΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 27-May-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. Καλησπερα σας, μετα απο αποξεση πριν ενα ετος παρουσιασα σοβαρη υπομηνορροια,εκανα υστεροσκοπηση συμφωνα με την οποια δεν υπαρχουν συμφυσεις κ ουλες αλλα το παχος του ενδομητριου δεν ξεπερνα τα 6.5 χιλ. Πηρα cyclacur για 2 μηνες χωρις κανενα αποτελεσμα. Υπαρχει μηπως κατι αλλο που μπορω να κανω?Με τετοιο ενδομητριο ειναι δυνατον να επιτευχθει εγκυμοσυνη?Αλλοι συναδελφοι σας λενε οτι δεν πειραζει κ αλλοι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναμεινω εγκυος..Θα εκτιμουσα πολυ τη γνωμη σας ,ευχαριστω εκ των προτερων
    • mariam
    • 07-Oct-2013
    • περιοδος
    ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΡΑΧΗΛΟΥ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ (ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΑ).
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 5 από 600

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter