1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ!ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΥΓΡΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ Κ ΛΙΓΟ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ!ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ Κ ΒΡΕΘΗΚΕ GRAM ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ Κ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΑΓΩΓΗ ΜΕ CIPROXIN,ΗΡΕΜΗΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΦΑΓΟΥΡΑ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ!ΕΚΑΝΑ Κ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΕΔΕΙΞΕ ΗΠΙΑ-ΜΕΤΡΙΑ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ Κ ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ,ΠΗΡΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ,ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΕΣ Κ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΑΝΗΛΘΕ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ ΤΟ PH ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΝΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΑ Μ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Κ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ!
    • ΔΑΝΑΗ ΤΣ.
    • 17-Jun-2013
    • ΚΟΛΠΙΚΟΣ ΚΝΗΣΜΟΣ
    Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΟΥ PH ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΝΗΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΙΔΙΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ VIN ΛΕΙΧΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. ήγα πρόσφατα στο γυναικολόγο και ανακάλυψε μόρφωμα στην αριστερή ωοθήκη 2,6 χ 3,4 cm. Το επιβεβαιώσαμε με MRI. Η γιατρός επιμένει ότι πρέπει να αφαιρεθεί αμέσως αλλά όχι λαπαροσκοπικά. Για να το διασταυρώσω πήγα και σε άλλο γυναικολόγο ο οποίος μου είπε ότι αφαιρείται λαπαροσκοπικά. Ο δείκτης Ca125 και CEA είναι χαμηλοί. Θέλω την γνώμη σας. Ευχαριστώ 28 ετων, δεν έχω παιδιά, προσπαθώ να μείνω έγκυος
    • 645
    • 29-May-2013
    • μορφωμα ωοθηκης
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟΥ Ή MRI ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΓΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 30-May-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. eimai athlitria to xapi ths epomenhs hmeras exei oysies pou einai apagoreumenes?
    • nely
    • 30-Jun-2013
    • Επείγουσα αντισύλληψη Κ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ
    OXI ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ AΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 01-Jul-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. καλησπέρα γιατρέ. είμαι 34 χρονών και εδώ και περίπου 1,5 χρόνο προσπαθούμε να κάνουμε παιδί. το σπερμοδιάγραμμα έδειξε περίπου 20% καλή κινητικότητα, για αυτό και επισκεφτήκαμε γιατρό ο οποίος προχώρησε σε σπερματέγχυση με αποτυχία. τώρα μου ζητάει να κάνω και σαπλιγγογραφία για να προχωρήσω σε εξωσωματική. η προλακτίνη μου (20 μέρα κύκλου) ήταν 1,4 και μετά την σπερματέγχυση ανέβηκε στο 5,4. αυτό σημαίνει ότι δεν γίνεται σωστά η ωορρηξία. επίσης η σεξουαλική μου διάθεση είναι τελείως αρνητική σε τι οφείλεται; ευχαριστώ εκ των προστέρων
    • ΑΛΕΚΑ
    • 03-Apr-2013
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΕΡΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.Η ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 04-Apr-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. χω μια απορια που με βασανιζει τις τελαυταιες μερες.Ολοκληρωσα με το αγορι μου και φυσικα χρησιμοποιησαμε προφυλακτικο αλλα αυτος οταν τελειωσε το εβγαλε και τελειωσε στην κοιλια μου και καποια απο τα υγρα πηγαν στον κολπο.Ημουν στην 4 μερα του κυκλου μου.Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης? Και κατι ακομη επειδη τωρα ξεκινησα την ερωτικη μου ζωη τι γυναικολογικες εξετασεις ειναι απαραιτητες?
    • kate
    • 10-Sep-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΕ PAP TEST, ΑΜΦΙΧΕΙΡΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Κ ΕΔΕΙΞΕ ΥΛΙΚΟ ΕΠΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΔΕΙΚΤΗΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ 0/60/30.ΕΙΚΟΝΑ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ Τ.Ε.Ρ. ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΟΠΟΒΑΚΙΛΛΟΙ ΠΛΑΚΩΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΛΑΚΩΔΗ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΕΡΑΤΩΣΗ,ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΚΥΤΤΑΡΟΛΥΣΗ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΑ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΚΟΝΑ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ.ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ.Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΟ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ.ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ Κ ΔΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΙΡΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ.
    • ΓΙΩΤΑ
    • 10-Apr-2014
    • test pap
    Η ΠΑΡΑΚΕΡΑΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ HPV. ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ. Η ΕΛΕΙΨΗ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΠΛΗΡΗ ΔΕΙΓΜΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ PRIMOLUT ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ...ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ Η ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ?? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    • vicky
    • 24-Apr-2014
    • Primolut
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-May-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Καλησπερα σας γιατρε Την 3/03 ξεκινησα αντιβιωση για ουρολοιμωξη και πηρα για 12 μερες ενω ταυτοχρονα επαιρνα και αντισυλληπτικα.Κατα τη διαρκεια της αντιβιωσης χρησιμοποιουσαμε εχτρα προφυλαξη .2 μερες μετα τη ληξη της αντιβιωση δεν χρησιμοποιησαμε εχτρα προφυλαξη. Σημερα κανονικα περιμενω περιοδο το πρωι και ακομα δεν εχει ερθει.. να αρχισω να αγχωνομαι???
    • ολγα
    • 21-Jun-2013
    • αντισύλληψη - σπιράλ
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.ΕΝΙΟΤΕ ΤΟ STRESS ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΡΘΕΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2013-07-23 08:55:51
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Καλησπερα σας.Ειμαι σχεδον 50 ετων.Απο το 1991 εχω HPV και εχω και 4 ινομυωματα στην μητρα το μεγαλυτερο 3.74 εκ.κατα τη διαρκεια των δυο τελευταιων τεστ παπ δλδ.τον Δεκεμβριο 2012 και τον Απριλιο 2013 ειχα παραπανω αιμα απο το κανονικο οπως μου ειπε ο γιατρος μου.Μου ειπε επισης οτι κατα πασα πιθανοτητα θα πρεπει να μου κανει αποξεση και βιοψια.Μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να συμβαινει?ευχαριστω εκ των προτερων.
    • voula
    • 16-Apr-2013
    • αιμορραγια ενδοτραχηλου κατα τη διαρκεια του τεστ παπ
    ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ Ή ΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΛΗΨΗ.Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ.ΜΟΥ ΕΙΑΝΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ Η ΑΠΟΞΕΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 16-Apr-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ "ECHO"? ΠΟΙΑ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.. ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΤΕ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ?
    • cathrene
    • 27-Jun-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΣΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ PCO ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ.ECHO ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ.FSH/LH Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ.ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΕΞΙΑΣ 1 ΚΑΜΑΡΑ 2310204815
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 27-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. Καλησπέρα σας γιατρέ. Είχα κάνει τεστ παπ τον Ιούλιο και μου διαγνωσθεί χρόνια ενδοτραχηλίτιδα. Μετέπειτα έκανα μια θεραπεία (αντιβίωση). Παρόλα αυτά παρατηρώ πάλι έντονες εκκρίσεις όπως είχα και πριν κάνω την θεραπεία δηλαδή. Έχω την εντύπωση δεν έκανε και τίποτα η αντιβίωση. Τώρα τι με προτείνετε να ξανακάνω τεστ παπ εφόσον έχουν περάσει μόλις 4 μήνες από τότε που είχα κάνει;
    • maria_aaaa
    • 14-Nov-2013
    • test pap
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΡΑΧΗΛΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ,
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Nov-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. KALHMERA, THA HTHELA NA MOU PEITE TI XRHSH NA KANW GIA TO PRIMOLUT, TELEUTAIA EPAFH HTAN 30/7 TELEUTAIA PERIODOS 10/8-15/8 PERIPTVSH EGKIMOSINEIS DE THEWRW OTI UPARXEI. NA SHMEIVSW OTI EXW POLUKUSTIKES KAI EPERNA TA YASMINELLE GIA TON KUKLO , APO XAZOMARA MOU LEIPOUN TOUS TELEUTAIOYS 4 MHNES DEN TA EXW PAREI. OPOTE KATASUNEPEIA KAI AUTH H ANWMALIA TOU KUKLOU FADAZOMAI. AGORASA TA PRIMOLUT ALLA THELW NA PARW SWSTA THN DOSH GIA AN MHN FERV TA ANTITHETA APOTELESMATA. EUXARISTV EK TVN PROTERVN GIA THN APANTHSH SAS. (TA EIXA PAREI POLU PALIA PALI OTAN O KUKLOS MOU HTAN LOGO POLUKUSTIKVN TRAGIKA XALIA MEXRI KAI KODA 3MHNES KATHISTERISHS KAI EIXAN VOHTHISEI, EIXA ADIATHESIA META TIS 7 MERES AFOU TA EIXA STAMATISEI,DE THIMAMAI OMWS DOSOLOGIA)
    • MARION
    • 29-Sep-2013
    • primolut και εγκυμοσυνη
    2 ΧΑΠΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ.ΔΙΑΚΟΠΗ,ΕΜΦΑΝΙΖΕΡΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΩΝ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 30-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. ΓΙΑΤΡΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.πηρα το τεστ παπ κ η απαντηση ηταν μη ειδικη κολπιτις μετριου βαθμου αλλοιωσεις χρονιασ τραχηλιτιδος.ο γιατρος μ εδωσε μια αλοιφη κ ειπε πως δεν ειναι κατι.εγω ανησυχω.εχω κατι σοβαρο
    • marika
    • 30-Oct-2013
    • test pap
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ PAP ΣΕ 3-6 ΜΗΝΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 30-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. Γιατρε καλησπερα σας και χρονια πολλα. Σας ειχα γραψει πριν 2-3 εβδομαδες οτι δεν μου ερχοταν περιοδος και ειχα κανει 2 εξετασεις β-χοριακης η μια στις 10.12 και η αλλη στις 13.12 και οι 2 βγηκαν αρνητικες (τιμη 0,1) Στις 16.12 πηγα σε γυναικολογο μου εκανε υπερηχογραφημα και διακολπικο και κοιλιας και μου ειπε οτι η περιοδος ειναι ετοιμη να ερθει. Τελικα στις 23.12 μου ηρθε ηταν κανονικη καρατησε 4-5 μερες. Απο χτες ομως 29.12 εχω εναν πονο στη κοιλια και στο κεντρο και στα πλαγια...Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος και να ηταν ψευτοπεριοδος;;;; Ευχαριστω πολυ
    • vasiliki
    • 30-Dec-2013
    • περιοδος
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒHCG
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Jan-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Γεια σας γιατρε. Εχω κυκλο περιπου 24 ημερων. Ποτε δεν ειχα διαταραχες. Τον δεκεμβριο δεν αδιαθετησα και η γιατρος μου εδωσε το primolut δεν βρηκε καποιο προβλημα. Με τα χαπια ηρθε κανονικα η περιοδος μου. Αυτες τις μερες περιμενω περιοδο αλλα παλι δεν εχω συμπτωματα. Να παρω ξανα τα primolut. ευχαριστω
    • μαρια25
    • 22-Jan-2014
    • καθυστερηση περιοδου
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 23-Jan-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Αγαπητέ γιατρέ, Αντιμετωπίζω μια πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση. Φοβάμαι πως είμαι έγκυος. Αρχικά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τελευταία φορά που είχα περίοδο ήταν πριν 50 μέρες. Βέβαια δεν έχω σταθερό κύκλο και μπορεί να αδιαθετω μια στις 24 και μια 42 μέρες. Ωστόσο έκανα τεστ κύησης και εξέταση Β χοριακηςκαι βγήκαν αρνητικά. Νομιζω όμως ότιη εμφύτευση του ωαρίου μ έγινε πριν 3-4 μέρες λόγο του σωματικού πόνου που ένιωσα στην περιοχή που πονώ όταν αδιαθετω. Ο γυναικολόγος μου είπε να παρω Primolut. Η ερώτηση μου είναιαν γίνεται να είμαι έγκυος και αν τα χάπια Primolut τι μπορεί να συμβεί? Σας ευχαριστώ..
    • dara
    • 06-Mar-2014
    • egkumosuni kai periodos
    TA PRIMOLUT ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΦΟΒΑ.Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΥΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Mar-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. Kalispera kai pali tha ithela na sas rotiso kati akoma sumfona me ta sumptomata oti den me travaei pleon tsigaro kafes kai alkool kai oti eixa kanonika periodo kai sumfona me tin proigoumeni periodo stis 612 kai me pithani syllipsi stis 2112 kai pithanotita egkimosunis i xoriaki tha eprepe na deixei thetiko apotelesma???kai an einai arnitiko einai noris gia na deixei i xoriaki i sumvainei kati allo.sas eyxaristo kai pali.
    • fofaki
    • 15-Jan-2013
    • egkumosuni kai periodos
    Η B-HCG ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 21-Jan-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Καλησπερα σας, μετα απο αποξεση πριν ενα ετος παρουσιασα σοβαρη υπομηνορροια,εκανα υστεροσκοπηση συμφωνα με την οποια δεν υπαρχουν συμφυσεις κ ουλες αλλα το παχος του ενδομητριου δεν ξεπερνα τα 6.5 χιλ. Πηρα cyclacur για 2 μηνες χωρις κανενα αποτελεσμα. Υπαρχει μηπως κατι αλλο που μπορω να κανω?Με τετοιο ενδομητριο ειναι δυνατον να επιτευχθει εγκυμοσυνη?Αλλοι συναδελφοι σας λενε οτι δεν πειραζει κ αλλοι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναμεινω εγκυος..Θα εκτιμουσα πολυ τη γνωμη σας ,ευχαριστω εκ των προτερων
    • mariam
    • 07-Oct-2013
    • περιοδος
    ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΡΑΧΗΛΟΥ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ (ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΑ).
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Καλησπέρα Γιατρέ!Η τελευταία μου περίοδος ήρθε 19/7 και τελείωσε 23/7.Απο τις 23/7 εως τις 29/7 χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση claripen και σιροπι mucosolvan λογω φαρυγγιτιδας.στις 20/8 έμαθα οτι είμαι έγκυος και δεν ξέρω πότε έγινε η σύλληψη αφου με τον συζυγο εχουμε γενικα ελευθερες επαφες.Υπαρχει περίπτωση τα συγγεκριμένα φάρμακα να δημιουργήσουν πρόβλημα στην αρχή της εγκυμοσύνης?Ευχαριστω.
    • be_able
    • 26-Oct-2013
    • claripen και εγκυμοσυνη
    OXI NA MHN ANΗΣΥΧΕΙΤΕ.ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ MYCOSOLVAN ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. Καλησπέρα γιατρέ είμαι 29 ετών έχω πολυκυστικές ωοθήκες και συγγενή υποθυρεοειδισμός εκ γενετής, τον Δεκέμβριο είχα την τελευταία περίοδο και τον Απρίλιο πήρα Duphaston και αδιαθέτησα 6 Μάιου,η επόμενη περίοδος ήταν ημερολογιακά στις 2-3 Ιουνίου και ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει, το πρόβλημα μου είναι πως αντιλήφθηκα στον δεξί μου μαστό ενώ είχα φαγούρα από ένα τσίμπημα ένα σκληρό “γρομπαλάκι” και έχω αναστατωθεί απίστευτα πολύ υπάρχει περίπτωση είναι είναι κάτι κακό επειδή είναι σκληρό; Η έχει σχέση με την καθυστέρηση της περιόδου;Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!
    • Evanzeli
    • 11-Jun-2013
    • Στήθος
    ΧΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ECHO ΜΑΣΤΟΥ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 12-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 8 από 38

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter