1. καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα αποτελεσματα του τεστ παπ που εκανα. εγραφε ηπια οιστρογονικη επιδραση. τι σημαινει? η γιατρος μου δεν εδωσε σημασια.
    • αγνωστη
    • 01-Sep-2013
    • test pap
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΘΕΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 02-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. Ειμαι 35 χρονων κ τον Ιανουαριο χωρις να εχω καμμμια ενοχληση και χωρις αλλο προηγουμενο ιστορικο μετα απο ελεγχο διαπιστωθηκε β αιμολυτικος στρεπτοκοκκος στον κολπο. Πηρα αντιβιωση. Στον επανελεγχο εμφανιστηκε το e-coli, πηρα παλι αντιβιωση. Ενα μηνα αργοτερα ειχα ξανα το β αιμολυτικο στρεπτοκοκκο πηρα τριτη φορα αντιβιωση και τωρα στον τελευταιο ελεγχο ειχα παλι e-coli. Ολα αυτα σε 5 μηνες. Αισθανομαι οτι μπηκα σε φαυλο κυκλο λογω των αντιβιωσεων. Η υγειηνη μου ειναι αψογη σιδερωμενα εσωρουχα, πλυσεις με σκετο νερο, οχι σεξουαλικες επαφες. Δεν ξερω τι να κανω. Τι μου προτεινετε? Αν αφησω 2-3 μηνες να περασουν με το e-coli χωρις αγωγη για να ξεκουραστει λιγο ο οργανισμος μου μπορει να παθω τραχηλιτιδα ή σαλπιγγιτιδα? Αν κανω κολπικες πλυσεις με χαμομηλι, καλεντουλα, ή σοδα ή γιαουρτι έχω ελπιδα να γιατρευτω? Ευχαριστω εκ των προτερων κ συγχαρητηρια για site
    • ΡΕΝΑ
    • 21-Jun-2013
    • υποτροπιαζουσα κολπιτιδα
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ-ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΑΓΩΓΗ.ΤΟ E COLI ΕΝΙΟΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΑΛΠΙΓΓΟΩΟΘΗΚΙΚΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΙΟΥΣΑ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΟ-ΜΗΤΡΑ-ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ-ΩΟΘΗΚΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2013-07-23 08:52:24
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Τα τελευταια 10 χρονια ταλαιπωρουμαι απο τον ιο hpv-stelexh 56,66 (high risk).Το τελευταιο μου τεστ παπ πριν 3 μηνες εδειξε αλλοιωσεις αλλα δεν ηταν σαφες αν ηταν απο τον εξω η τον ενδοτραχηλο και φυσικα πηγα για κολποσκοπηση οχι μια αλλα δυο φορες.Και στις 2 ο τραχηλος εξωτερικα φαινοταν πεντακαθαρος οπως ακριβως συμβαινει στο αδενοκα...(στην πρωτη ομως ξεπροβαλλαν καποια μικρα ογκιδια μολις ο γιατρος εβαλε τη λαβιδα στο εσωτερικο του στομιου τουενδοτραχηλου αλλα δεν πηρε βιοψια γιατι γλιστρουσε η λαβιδα) Ζητησα επιμονα βιοψια απο τον ενδοτραχηλο αλλα μου ειπαν πως μονο με αποξεση γινεται και εφοσον ειμαι ατεκνη δεν επιτρεπεται γιατι υπαρχει κινδυνος να δημιουργηθουν συμφυσεις...Οι γιατροι που ειδα βασιζονται στις παλιοτερες εξετασεις μου κι επιμενουν πως προκειται για απλη πλακωδη μεταπλασιαΥπαρχει τροπος να ελεγχθει ο ενδοτραχηλος με καποιο ειδικο εργαλειο?Υποδειξτε μου σας παρακαλω καποιο τροπο να διαγνωσθει ή να αποκλεισθει το αδενοκα...Τι ειδους εξετασεις να κανω απο εδω και περα?Aν ακουσω τους γιατρους που ειδα και το αφησω ετσι για αλλους 6 μηνες φοβαμαι οτι θα δωσει καρκινο εσωτερικα στη μητρα.Νιωθω καταδικασμενη κι εντελως αβοηθητη...Ευχαριστω για την υπομονη σας!!!
    • nana
    • 26-May-2013
    • Λοιμωξη HPV
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΛΑΒΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΟΙΓΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΒΙΟΨΙΕΣ. Η ΒΙΟΨΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ Η ΛΗΨΗ ΣΩΣΤΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 27-May-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Καλησπερα σας να σας κανω μια ερωτηση παιρνω την ανιτιβιωση primolut nor....υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργησει μύκητες...???
    • ilianita
    • 24-Jun-2014
    • MHKYTΕΣ
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 27-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Καλησπέρα γιατρέ. Ονομάζομαι Αναστασία, είμαι 25 χρονών. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, κατόπιν συμβουλής σας πήρα τα primolut (2 κάθε μεσημέρι) για 5 μέρες. Χθες ήταν η τελευταία μέρα. Μετά από πόσες ημέρες αναμένεται η εμφάνιση εμμήνου ρύσεως;
    • Αnnie
    • 27-Dec-2013
    • περιοδος
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Jan-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. Καλημέρα σας είμαι 47 και σήμερα 1/6 εχω περιοδο τριτη μέρα , έχοντας σταθερό κύκλο 28 ημερών ποτε θα μπορούσα να αρχίσω τα primolut ωστε να καθυστέρησω τον επόμενο κύκλο μου για 5 ημέρες; Και ενα ακόμη ερώτημα : η λήψη του primolut μπορει να δημιουργήσει προβλήματα στον οργανισμό μου δεδομένης και της ηλικίας μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.
    • Φλορα
    • 01-Jun-2014
    • Primolut
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Γεια σας.Απ την στιγμή που έχω θεραπεύσει τα συμπτώματα του hpv (έχω κάνει loop laser κ αλοιφή για τα κονδυλώματα)κ το τεστ παπ δεν παρουσιάζει τον ιό,γίνεται να μεταδώσω τον ιό στον σύντροφό μου?Ευχαριστώ.
    • ephi
    • 08-Oct-2013
    • Λοιμωξη HPV
    ΟΧΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΣΟΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Και απο τι μπορει να προηλθε η κερατινοποιηση του πλακωδους επιθηλιου?To test παπ βγηκε 2η κατηγορια.αυτο ειναι καλο?
    • κατερινα 20
    • 12-Jun-2013
    • test pap
    ΑΠΟ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΙΟ.ΕΝΙΟΤΕ ΕΛΕΙΨΗ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΩΝ ΥΠΟΚΡΙΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 13-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Καλησπερα γιατρε, θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορουμε να παρουμε το primolut εστω και 2 μερες πριν μας ερθει η περιοδος ωστε να μπορεσουμε την καθυστερησουμε, θα ειναι αποτελεσματικο? αν ναι σε τι δοσολογια πρεπει να το παρουμε και καθε ποσες ωρες?
    • EVELIN
    • 18-Sep-2014
    • primolut και εγκυμοσυνη
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ. ΣΥΝΗΘΩΣ 2 ΧΑΠΙΑ, 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΡΚΟΥΝ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. καλησπερα...η τελευταια μου περιοδος ηταν στις 15/11 και απο τοτε δε μου εχει ερθει εχω παρει τα primolut για πεντε μερες και ακομα να μου ερθει εχω ερθει σε επαφη και εχω συμπτωματα περιοδου..εχουν περασει 10 μερεσ που τελειωσα τα χαπια αλλα εχει εδω και λιγεσ μερεσ που ειμαι αρρωστη μηπωσ φταιει αυτο που μου καθυστερει η να αρχισω να ανησυχω???
    • elina
    • 09-Jan-2015
    • καθυστερηση με πονους περιοδου
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ ΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΩΟΘΗΚΩΝ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. Ηθελα να σας ρωτησω ποση ωρα περιπου υπολογιζεται οτι ζει το σπερμα εκτος του κολπου; Ξερω οτι στον κολπο ζει αρκετες μερες λογω του περιβαλλοντος και της θερμοκρασιας του κολπου. Εκτος κολπου ποσο ζει ομως; Και επισης αν σε μερα περιοδου(3η μερα) με εισχωρηση δαχτυλου που πιθανως περιεχε σπερμα υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης;
    • maria
    • 09-Mar-2014
    • egkumosuni kai periodos
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 24 ΩΡΕΣ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1 ΩΡΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 12-Mar-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΛΠΙΚΗ ΚΡΕΜΑ Dalacin c ΓΙΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ?
    • δεσποινα95
    • 23-Jun-2014
    • MHKYTΕΣ
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 24-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. γεια σας,παντα ειχα περιοδο 26-28 ημερες.10 φεβρουαριου αδιαθετησα στις 19 πηρα το χαπι της επομενης μερας.σε μια βδομαδα αδιθετησα παλι.εκανα τεστ παπ ολα καλα.εχω 3 μηνες (απριλιο,μαιο,ιουνιο) που απο 5 μερες που διαρκουσε η περιοδος κραταει 2 με αιμα αρκετο κ μετα ελαχιστο χωρις ροη για 2 μερες.να φταιει το χαπι?τι εξετασεις να κανω?
    • pasi
    • 11-Jun-2013
    • περιοδος
    ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 11-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΟΝ ΙΟ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ LOOP EKTOMH. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΠ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ. ΕΧΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ PREMOLUT NOR. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΝΩ ΠΕΡΝΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΕΠΕΣΕ Η ΑΜΥΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΤΟΠΕΙΣΑ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΑ ΕΧΩΤΕΡΙΚΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ Η ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ? ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΟΝ ΙΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ! ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ ΘΑ ΒΓΑΖΩ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    • Ritsa
    • 03-Feb-2014
    • test pap
    ΤΑ ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ LOOP. ΣΥΧΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΟΙ. ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΤΟΤΕ ΣΠΑΝΙΑ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 10%. ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 04-Feb-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να καθυστερήσω την περίοδό μου λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού σε δύο βδομάδες. Είμαι 21 χρονών και δεν έχω ξαναπάρει τέτοιου είδους χάπια
    • Margarita D
    • 23-Nov-2013
    • περιοδος
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΠΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ Η ΑΠΛΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 26-Nov-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Geia sas egw auto pou thelw n sas pw einai oti prin ligo kairo eixa kanonika periodo kathe 28 me 29 meres Otan mou teleiwse h periodos m xana hrthe meta apo 1,5 vdomada oxi kanonika me aima perissotero kafe eixa m kratise 6 meres k tn epomeno mhna Dhl auton eixa katisterisei sxedon 7 m 8 meres k m hrthe Gia 3 meres mono kafe xwris aima... T mporei na einai?
    • Filiw
    • 27-Nov-2014
    • καθυστερηση με πονους περιοδου
    ΚΥΗΣΗ, ΚΥΣΤΗ ΩΟΘΗΚΗΣ, ΦΛΕΓΜΟΝΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 04-Dec-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. Giatre kalispera sas, xthes ematha oti eimai egkuos alla fovamai giati eperna primolut apo 14/8-24/8 2 xapia tin imera proi kai vradi enw katapasa pithanotita imoun egkuos kai den to i3era! Iparxi kapoio provlima me to emvrio ?
    • marart
    • 17-Sep-2014
    • primolut και εγκυμοσυνη
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 17-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Εχω συντομο κυκλο 21-23 ημερων και ακομη δεν μου εχει ερθει περιοδος οπως θα επρεπε η τελευταια ηταν 16.11 και η τελευταια επαφη 10.11. Εκανα σημερα (10/12) εξεταση χοριακης και ηταν αρνητικη βγηκε <0.100. Υπαρχει περιπτωση να την εκανα νωρις και να ειμαι εγκυος;; Επισης εχω εναν πονο επιμονο εδω και 2-3 στα αριστερα.
    • vasiliki
    • 10-Dec-2013
    • καθυστερηση
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΒHCG ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 16-Dec-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. καλησπερα σας.ο υιος hpv μπορει να επανελθει ακομα και αν εχεις κανει loop η κωνοειδη εκτομη?και εφοσον εχεις σταθερη σχεση??ευχαριστω παρα πολυ θα με βοηθουσατε πολυ
    • ntina
    • 18-Jun-2013
    • Λοιμωξη HPV
    Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 10% ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΨΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΚΤΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΛΑΒΗΣ.ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΧΝΟΤΕΡΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ FOLLOW-UP ΚΑΘΕ 6ΜΗΝΟ ΜΕ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ PAP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ LOOP Ή ΤΗΝ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. Καλημερα!Ειμαι εγκυος στην 9 εβδομαδα και ειμαι θετικη στο ουρεοπλασμα.Ο γιατρος μου εδωσε claripen 500 ,και τον συζυγο επισης.Ειναι ασφαλης η συγκεκριμενη αντιβιωση για την εβδομαδα που ειμαι και ποσο επικινδυνο ειναι το ουρεοπλασμα?Ευχαριστω.
    • dimi
    • 07-Jun-2013
    • claripen και εγκυμοσυνη
    ΕΙΝΑΙ AΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ.ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2013-07-19 17:49:31
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 8 από 210

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter