1. γιατρε μου θα ηθελα να ρωτησω...γιατι μετα απο το σεξ νιωθω την επομενη μερα τσουξιμο συχνοουρια και πρεπεινα φοραω και σερβιετακι διοτι νιωθω και σταγονες ελαφριας ακρατειας.
    • αγαπη
    • 07-Feb-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΗ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΓΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 12-Feb-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. Καλημερα γιατρε θα ηθελα να ρωτησω η σαλπιγγογραφια μπορει να προκαλεσει βλαβη στις σαλπιγγες αν ειναι αποφραγμενες καθως πε,ρναει το σκυαστικο υγρο;επειδη προσπαθουμε για εγκυμοσυνη ενα χρονο εχω κανει τις αλλες εξετασεις και δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια αλλα φοβαμαι μην προκαλεσω ζημια θα ηθελα τη γνωμη σας ;Σας ευχαριστω
    • Μαρινα
    • 22-Mar-2013
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΙΟΥΣΑ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ.ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΤΟΣ Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2013-07-19 14:33:21
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Καλησπέρα γιατρέ! Είμαι 22 ετών και μετά από ελεύθερη επαφή επισκέφτηκα τον γυναικολόγο στις 7 Ιανουαρίου. Μου είπε πως έχω τραχηλίτιδα και κολπίτιδα και μου έκανε τεστ-παπ. Τα αποτελέσματα την άλλη μέρα το επιβεβαίωσαν. Ήδη από το βράδυ της Τρίτης 7 του μηνός μου είπε να ξεκινήσω claripen των 500mg 2 φορές τη μέρα για 10 ημέρες, και για την κολπίτιδα vagiclin για 7 ημέρες. Θα πρέπει να κάνει κάποια θεραπεία ή εξέταση και ο σύντροφος; Δεν ρώτησα τον γιατρό... Επίσης, κατά τη διάρκεια της εξέτασης παρατήρησε ότι το ενδομήτριο ήταν αρκετά μεγαλύτερο και μου το έδειξε, αλλά δεν ήθελε να με ανησυχήσει και μου είπε ότι μπορεί να είναι από την ωορρηξία. Θα το ξαναδούμε είπε αν έχω καθυστέρηση. Να σας πω ότι η τελευταία μου περίοδος τελείωσε στις 19 Δεκ. και η τελευταία επαφή ήταν στις 21 Δεκ. Αν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης, υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσουν βλάβη στο αρχικό της στάδιο τα 2 φάρμακα που παίρνω τώρα; Φοβάμαι μη μου πει πως θα πρέπει να κάνω έκτρωση... Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
    • Mairi
    • 09-Jan-2014
    • claripen και εγκυμοσυνη
    ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΗΣΗΣ. Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΥΗΣΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Jan-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ?
    • TRISTELINA
    • 24-Mar-2013
    • egkumosuni kai periodos
    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 26-Mar-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Καλησπέρα γιατρέ και μπράβο για το site σας.. Είμαι 20 χρονών και στις 20-23 Δεκεμβρίου πρόκειται να πάω ταξιδάκι..Μου έρχεται περίοδος 19-20 Δεκεμβρίου..Μου είπαν να ξεκινήσω από σήμερα τα primolut nor ένα κάθε μέρα..είναι εντάξει ?
    • stavoulinii
    • 10-Dec-2013
    • περιοδος
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 11-Dec-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. Γιατρέ καλησπέρα...Είμαι 30 ετών και έκανα test Pap. Τα αποτελέσματα έδειξαν αρκετά ένδοτραχηλικά και έξωτραχηλικά κύτταρα και άφθονα ουδετερόφιλα πολυμορφοπύρηνα λευκοκύτταρα. Συμπέρασμα εικόνα τραχηλίτιδας.Δεν μου δόθηκε αγωγή.Είναι σωστό κατά την γνώμη σας ή χρειάζεται αντιμετώπιση;
    • Ria
    • 20-Mar-2014
    • test pap
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ VIBRAMYCIN ΓΙΑ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 27-Mar-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Είμαι 30 χρονών, είχα κάτι ανυπόφορους πόνους χαμηλά στη κοιλιά, έκανα πρώτη φορά test pap και σύμφωνα με το γιατρό, έδειξε ήπιες αλλοιώσεις από τον ιο hpv. Τι μου συμβαίνει δλδ? Τι να κάνω? Υπάρχει περίπτωση να έχω καρκίνο?
    • thaleia
    • 25-Apr-2014
    • test pap
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ.Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ HPV.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-May-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Γιατρέ γειά σας. Είμαι 62 ετών και τα αποτελέσματα του test pap έδειξαν αρνητικό για κακοήθεια επίχρισμα,εικόνα τραχηλίτιδος,πλακώδης μετάπλασης.Στα φλεγμονώδη στοιχεία: ιστιοκύτταρα,κολποβακτηρίδιο. Τι πρέπει να κάνω; Χρειάζομαι θεραπεία; Είναι κάτι ανησυχητικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • butterfly
    • 07-Mar-2014
    • test pap
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΛΠΙΚΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 07-Mar-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. πρόσφατα έκανα τεστ ΠΑΠ το οποίο έδειξε Επιθηλιακά Κύτταρα Πλακώδους Επιθηλίου Επιπολής: Αρκετά / Διάμεσα: Πολλά, Αδενικού Επιθηλίου Ενδοτραχήλου: Αρκετά, Φλεγμονώδη Στοιχεία Πολυμορφοπύρηνα: ΛΙΓΑ, Κολποβακτηριδιο:ΑΡΚΕΤΑ ΄Συμπέρασμα: αρνητικά για κακοήθεια.ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    • ΑΛΙΚΑΚΙ72
    • 01-Apr-2014
    • test pap
    ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΕΣΤ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. Καλημέρα γιατρέ. Το Μάρτιο είχα ουρολοίμωξη (E COLI) και ο ουρολόγος μου έδωσε αντιβίωση (Zinadol) και μου πέρασε. Τον Ιούνιο όμως ανακάλυψα τυχαία ότι είχα πάλι μικρόβιο (E COLI) ο γυναικολόγος μου συνέστησε AUGMENTIN, την πήρα για 7 μέρες και 3 μέρες αφού τελείωσε με έπιασαν εντονότερα συμπτώματα ουρολοίμωξης και ο ουρολόγος μου έδωσε CIPROXIN 10 μέρες πρωί βράδυ και 1 κουτί μόνο βράδυ. Μια βδομάδα μετά έκανα εξέταση και ήταν στείρα, μια βδομάδα μετά την επανέλαβα και βγήκε αρνητική (1000αποικίες) μου είπαν να πίνω μόνο πολύ νερό και θα φύγει. Μια βδομάδα μετά την επαναλαμβάνω και το αποτέλεσμα ήταν 80000 αποικίες ενώ παράλληλα μαθαίνω ότι είμαι έγκυος. Αυτή τη στιγμή λοιπόν παίρνω για 7η μέρα ZINADOL (βάσει αντιβιογράμματος) πρωί βράδυ και εξακολουθώ να έχω συμπτώματα. Ο ουρολόγος μου είπε ότι μπορεί να ανέπτυξε ανθεκτικότητα το μικρόβιο κατά τη διάρκεια της αντιβίωσης. Τι θα κάνω αν επιμένει, δεδομένου ότι δεν έχω πολλές επιλογές αντιβιώσεων λόγω της εγκυμοσύνης; Το αντιβιόγραμμα έδειξε ακόμα το CECLOR & FUROLIN ως ευαίσθητα. Έχω αγχωθεί πολύ γιατί είμαι στην έκτη βδομάδα κύησης; Είναι πιθανό να φτάσω μέχρι τέλος έχοντας το μικρόβιο;
    • Νατ
    • 22-Aug-2013
    • Ουρολοίμωξη και Εγκυμοσύνη
    TO FURALIN ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ ΝΕΦΡΩΝ-ΟΥΡΗΤΗΡΩΝ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 26-Aug-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ TEST PAP ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΙΑ ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΩΝ ΠΑΡΑΚΕΡΑΤΩΣΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΔΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ.ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΙΚ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΑΤΥΠΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΔΙΟ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΣΤ K ENAN KOΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    • irene
    • 23-Mar-2014
    • test pap
    ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ HPV. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ Ή ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 26-Mar-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Γεια σας γιατρέ. Είμαι 23 ετών. Τα τελευταία τεστ παπ τα εκανα τον Απρίλιο και τον Αύγουστο και έδειξαν τραχηλίτιδα.Τον Απρίλιο πήρα θεραπεία(κολπική κρέμα) και παρόλα αυτά το τεστ τον Αύγουστο έδειχνε τις ίδιες απαντήσεις.Οι συχνές τραχηλίτιδες υποδηλώνουν επανεμφάνιση hpv λοίμωξης?
    • efi
    • 01-Sep-2013
    • Λοιμωξη HPV
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΕΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ HPV ΛΟΙΜΩΞΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 02-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑΝ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.. ΕΙΜΑΙ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. Τ3 0,94 Τ4 9,8 TSH 1.55 ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ 38,74 ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 1,12 DHEA-S 2040 DHEA 2.90 SHBG 48.2 ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ 10,57 ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΟΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ 40,14 ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ 0,81 FSH ΟΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ 6,81 ΩΧΡΙΝΟΤΡΟΠΟΣ ΟΡΜΟΝΗ ΟΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ 10,55 Δ4 ΑΝΔΡΟΣΤΕΝΔΙΟΝΗ 1,89 17-ΥΔΡΟΞΥΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ 0,63 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    • CATHRENE
    • 25-Jun-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 21Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ PCO.ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ECHO KAI ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2013-07-23 08:57:36
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. Γεια σας. Είμαι 22 ετων και εχω σταθερο κύκλο 27-28 ημερών. Θα ήθελα να μαθω αν θα μπορουσα να παρω το Primolut για να καθυστερήσω την περίοδο, που την περιμένω σε 11 μέρες. Αν ναι, καθε ποτε πρέπει να το παίρνω και με ποια δοσολογία;
    • nelly
    • 27-Jun-2014
    • Primolut
    ΔΥΟ ΧΑΠΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 01-Jul-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. 'Αντισύλληψη έχουμε και για τις ημέρες που δεν λαμβάνονται χάπια με έναρξη από τον δεύτερο κύκλο'μπορειτε να μου διευκρινισετε αυτο το κομματι? ειναι η δευτερη φορα που μου ηρθε η περιοδος απο οταν ξεκινησα τα χαπια και θα ηθελα να ξερω αν με καλυπτουν τα αντισυλληπτικα ακομα και στην περιπτωση που ερθω σε επαφη την 4η μερα του κυκλου(δηλαδη 4η μερα που δεν παιρνω χαπια και περιμενω την 8η για να ξεκινησω το δευτερο κουτι).. σας ευχαριστω εκ των προτερων
    • desi21
    • 05-Mar-2013
    • αντισύλληψη - σπιράλ
    ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2013-07-19 14:20:03
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Καλημέρα ! Περιμένω περίοδο σε 3 ημέρες και προέκυψε επαγγελματικό ταξίδι.θα μπορούσα να διακόψω με το primolut ?αν ναι τι δοσολογία να πάρω
    • Μαιρη
    • 23-Jul-2014
    • περιοδος
    2-3 XAΠΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 29-Jul-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. Καλησπέρα. Παίρνω τα αντισυλληπτικά mercilon γισ 4 μήνες. Τον 5ο μήνα αντί να τα ξεκινήσω την 7 μέρα από λάθος τα ξεκίνησα την 15η. Το διάστημα αυτό και μετά είχαμε ελεύθερες επαφές με το σύζυγο μου. Η τελευταία μου περίοδος ήταν 2/9. Το τελευταίο χάπι το πήρα στις 4/9 αλλά ακόμη να μου έρθει περίοδος. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης ή μήπως απλά διατάραξα τον κύκλο μου; Εδω και 15 μέρες έχω πόνους περιόδου χωρίς περίοδο.
    • mpukis
    • 07-Oct-2013
    • καθυστερηση με πονους περιοδου
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΚΥΗΣΕΩΣ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΔΡΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΥΗΣΗΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. καλησπερα!ειμαι 20 κ απο τα 16 μου μου σταματησε βιαια η περιοδος.. εκανα εξετασεις κ δεν βρεθηκε καποιο προβλημα οπως κυστες κ.α... επαιρνα αντισυλ/τικα αλλα μ δημιουργησε πετρα στη χολη κ μ ειπαν να τα σταματησω κ ν μην ξαναπαρω...τωρα δεν εχω περιοδο.ποιοες αλλες μεθοδοι υπαρχουν ωστε να μου ερχεται περιοδος περα απο τα αντισυλ??
    • dimitra
    • 06-Dec-2013
    • περιοδος
    Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΜΜΗΝΟΥ ΡΥΣΕΩΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΣΟΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Dec-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΕΡΑΤΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΩΔΕΣ ΕΠΙΘΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΙΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ΑΠΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ SITE ΓΙΑΤΡΕ.
    • nikoleta
    • 14-Jun-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ.ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΓΝΩΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 17-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. ΓΙΑΤΡΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.πηρα το τεστ παπ κ η απαντηση ηταν μη ειδικη κολπιτις μετριου βαθμου αλλοιωσεις χρονιασ τραχηλιτιδος.ο γιατρος μ εδωσε μια αλοιφη κ ειπε πως δεν ειναι κατι.εγω ανησυχω.εχω κατι σοβαρο
    • marika
    • 30-Oct-2013
    • test pap
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ PAP ΣΕ 3-6 ΜΗΝΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 30-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 8 από 69

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter