1. Αν εχεις hpv 31 και το τεστ παπ ειναι καθαρο μεταδιδεις τον ιο στον συντροφο αν δεν παιρνεις προφυλαξη? υπαρχει περιπτωση να βγαλει κονδυλώματα?
    • lia
    • 14-Sep-2014
    • Λοιμωξη HPV
    ΕΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. τα αποτελεσματα ειναι παρουσια πολλων πλακωδων κυτταρωναπο την επιπολης στιβαδα, αρκετων απο τη διαμεση και σπανιων απο την παραβασικη.παρατηρουνται αρκετα αδενικα κυτταρα απο τον ενδοτραχηλο.αρκετα φλεγμονωδη κυτταρικα στοιχεια. νεοπλασματικα κυτταρα δεν ανευρεθησαν. συμπερασμα κολποτραχηλικα επιχρισματα αρνητικα για κακοηθεια! πρεπει να ανησυχω???
    • mairh
    • 13-Sep-2014
    • test pap
    ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ, 15 ΕΤΩΝ, ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΚΥΣΤΕΣ 6,9 ΕΚ ΚΑΙ 4,5ΕΚ. ΣΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ DUPHASTON ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ (14 ΧΑΠΙΑ), Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΙΝΕ 4 ΕΚ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 2ο ΚΟΥΤΙ DUPHASTON, ΚΙ ΕΝΩ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ; ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΜΗΝΗ, ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
    • ΝΑΤΑΛΙΑ
    • 13-Sep-2014
    • ΚΥΣΤΗ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ DUPHASTON ΟΙ ΚΥΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. καλησπερα σας ηθελα να ρωτησω τα primolut υπαρχει περιπτωση να δημιουργησουν πρηξιμο?
    • florans
    • 13-Sep-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    NAI EINAI H ΣΥΧΝΟΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Γιατρε καλησπέρα σας. Εδω και λιγες μερες εχω βγάλει εκζεμα στα χέρια μου..Το θεμα ειναι πως θηλάζω και φοβάμαι να βάλω την κρέμα χεριών που μου ειπε η δερματολόγος επειδη διάβασα πως εχει μεσα κορτιζόνη(elocon)Το ξερω πως δεν ειστε δερματολόγος αλλα μετράει πολυ για μενα η γνωμη σας.
    • Μαριάννα
    • 13-Sep-2014
    • Στήθος
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙΟΙΗΣΕΤΕ ΑΦΟΒΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. exo inomioma 9 ebdomades eimai 43 eton ,an mporo na kano paidi?
    • oksana
    • 12-Sep-2014
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Καλησπερα. Αποτελεσματα παπ :"Η εξεταση εδειξε παρουσια αρκετων πλακωδων κυτταρων απο την επιπολης στιβαδα, πολλων απο τη διαμεση και λιγων απο τη παραβασικη.Παρατηρουνται αρκετα αδενικα κυτταρα απο τον ενδοτραχηλο. Αρκετα πολυμορφοπύρηνα. Κακοήθη νεοπλασματικα κύτταρα δεν ανευρεθησαν. Κοπλποτραχηλικα επιχρίσματα αρνητικα για κακοήθεια." Πριν 9 μήνες είχα τραχιλιτιδα. Τα αποτελεσματα αυτα δείχνουν οτι εχει περασει? Ηλικια: 43. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
    • tani
    • 12-Sep-2014
    • test pap
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Γεια σας .ειμαι 33 χρόνων και εδω και 2-3 χρονια τακαιπωρουμε με ουρολοιμωξεις.παιρνω αντίβιωσεις και μόλις μου περνάει με ξαναπιανει .τωρα παίρνω furolin όπου μου είπαν να το παίρνω κανά εξάμηνο συνεχόμενα .ειναι το μονο που με βοηθάει.θελω όμως να μείνω έγκυος .το furolin μπορεί να δυσκολέψει τη σύλληψη-γονιμοποίηση ;;και αν δεν επηρεάζει αν μείνω έγκυος χωρις να το ξέρω και παίρνω το furolin μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το έμβρυο;;ευχαρηστω
    • Katerina
    • 12-Sep-2014
    • Ουρολοίμωξη και Εγκυμοσύνη
    ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. καλησπερα,δεν εχω περιοδο εδω και δυο μηνες πηρα κοντα στις 10 μερες primolut,και μου ειχε πει η γιατρος οταν ερθει η περιοδος μου να παρω και τα yasminelle,δεν μου εχει ερθει ιχνος περιοδου,εχω μονο πρηξιμο και πονακια και αρκετα υγρα,πραγματικα δεν ξερω τι να κανω πολυκυστικες δεν εχω και μου ειπε οτι ειναι απο το αγχος,ποσο να περιμενω και τι να κανω μετα,προσφατα μετακομισα και εξωτερικο και δεν εχω την ιδια γιατρο,τι μπορω να κανω? ευχαριστω
    • nafsika
    • 11-Sep-2014
    • περιοδος
    ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ PRIMOLUT TOTE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ECHO
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 12-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΕΡΟΒΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΗPV.ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Η ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΑΚΟ?ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
    • γιαννης λαμπ
    • 10-Sep-2014
    • Λοιμωξη HPV
    Ο ΗPV ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ.ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 85%
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 12-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. γεια σου γιατρέ, στις 25 του μήνα θα πάω ταξίδι και θα έχω περίοδο τη συγκεκριμένη ημέρα. Θα είθελα ν την καθυστερήσω για 5 μέρες με το χάπι.. υπάρχουν παρενέργειες? Και αν μπορώ να κάνω μωρό κατά τη σύλληψή του χαπιού αυτού?
    • μαριαμ
    • 10-Sep-2014
    • περιοδος
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ PRIMOLUT ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΑ 2 ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΤΟ ΧΑΠΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΟ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 12-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. καλησπερα.εκανα χθες τεστ εγκυμοσυνης κ ειδα μια πολυ αχνη γραμμη.ειχα τελευταια περιοδο στις 20/8 πειμενω στις 17/9 τωρα.δεν ξερω μηπως απο το αγχος μου βλεπω γραμμες.μπορει να ισχυει το τεστ τοσο νωρις;
    • STEEELA
    • 10-Sep-2014
    • εγκυμοσυνη
    NAI MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 12-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. Γιατρε καλημερα!ειμαι 5 βδομαδων εγκυος και επερνα αντιβιωση augmentin 1000 αρα για 7 μερες ενω δεν γνωριζα οτι ειμαι εγκυος.θα υπαρχει προβλημα με το εμβρυο;η υπαρχει πιθανοτητα αποβολης;
    • Βικυ
    • 10-Sep-2014
    • ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ??
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 11-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. Γεια σας... υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης όταν παίρνεις primotul για καθυστέρηση της περιόδου?
    • viki
    • 09-Sep-2014
    • primolut και εγκυμοσυνη
    ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 11-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Καλησπέρα σας.. Περιμένω περίοδο σε 1-2 ημερες κι θέλω να την καθυστέρηση για 5-6 ημερες. Τι μου προτεινετε;; ευχαριστώ εκ των προτερων
    • Χριστινα
    • 09-Sep-2014
    • καθυστερηση
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΤΕ. ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 11-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Γιατρέ, θα ήθελα, παρακαλώ, τη γνώμη σας για το πόρισμα του τεστ παπ. Στο πρώτο μετά την εγκυμοσύνη μου (1 χρόνο μετά) έδειξε: "ο ενδοτράχηλος δεν ελέγχεται". Λόγω άγχους μου, το επανέλαβα τον επόμενο μήνα κι έδειξε: "Ελαφρές αλλοιώσεις πλακωδών κυττάρων. Συνιστάται επανέλεγχος μετά 6μηνο". Μόνο που αυτό το δεύτερο το έκανα 20 μέρες μετά την πρώτη μέρα της περιόδου μου. Πριν από αρκετά χρόνια είχα εσωτερικά κονδυλώματα, που ουδέποτε όμως έκτοτε ξαναεμφανίστηκαν σε κάποιο από τα πολλά τεστ παπ που ακολούθησαν. Ποια η γνώμη σας; Γιατί στο πρώτο ο ενδοτράχηλος δεν ελεγχόταν; Υπάρχει λόγος ανησυχίας κατόπιν και του δεύτερου τεστ παπ; Μπορεί να υπάρχει κάποια σύνδεση με τα παλαιά κονδυλώματα; Μήπως έκανα το τεστ παπ στο τέλος του κύκλου μου και τα αποτελέσματα δεν είναι έγκυρα; Εν τω μεταξύ, επιθυμώ να προχωρήσω σε δεύτερη εγκυμοσύνη και έχω αγχωθεί.
    • nadi
    • 09-Sep-2014
    • test pap
    ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΩΣΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΟ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΚΥΗΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 11-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. KALHSPERΑ ΣΑΣ.. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ 27 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 28 Η 29 .. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΙΜΟΛΟΥΤ ΚΑΙ ΠΟΤΕ? Η ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.. ΕΧΩ ΑΛΛΙΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΚΕΡΑΤΩΣΗΣ ΛΙΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ .. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ?
    • ΦΛΩΡΑΝΣ
    • 09-Sep-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΑΠΟ ΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΔΥΟ ΧΑΠΙΑ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ TEST PAP.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 11-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. γεια σας γιατρε εκανα πριν λιγες μερες για πρωτη φορα τεστ παπ και βγηκαν τα εξης αποτελεσματα κυτταρα πλακωδους επιθυλιου απο επιπολης στοιβαδα λιγα απο ενδιαμεση αρκετα πολυμορφοπυρηνα λιγα κυτταρολυση ικανη ορμονικη εικονα συμβατη επιθηλιακα απο εξωτραχηλο αρκετα απο ενδοτραχηλο λιγα απο πλακωδη μεταπλαση μετρια πολυμορφοπυρηνα λευκα μετρια ιστιοκυτταρα λιγα ΔΩ 00-80-20 μυκητες κοκκοι ακτινομυκητες αιμοφιλος λεπτοτριχες ιοι θα ηθελα την αποψη σας ευχαριστω εκ των προτερων
    • ΑΝΝΗ Ν
    • 08-Sep-2014
    • αιμοραγια μετα το περας της περιοδου
    ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ VIBRAMYCIN 100MG 1 ΧΑΠΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 11-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Καλησπερα γιατρε!Λογω συνδρομου πολυκυστικων πηρα gynofen τα οποια τα σταματησα επειτα απο συνεννοηση με τον γιατρο μου. Μου χορηγησαι yasminelle αλλα αργησα να ξεκινησω την αγωγη γιατι μετα το gynofen ειχα 4 μηνες καθυστερηση.Μετααπο επικοινωνια με το γιατρο μου εδωσε duphaston για προκληση περιοδου και εμφανιατηκε η περιοδος μετα τη δευτερη δοση duphaston και ξεκινησα κανονικα yasminelle. Διανυω το δευτερο μηνα yasminelle και ενω μου μενουν 6 ακομη χαπια για να αδιαθετησω μου ηρθε σημερα με πονους κοιλιας και καφε υγρα με αιμα.Τι να κανω μα συνεχισω την αγωγη μεχρι να τελειωσουν τα χαπια η να τα διακοψω για να ερθει.Πρεπει να επισημανω οτι ο φιλος μου διαγνωστηκε με ουρεοπλασμα και αναγκαστηκα να παρω και εγω vibramicyn το οποιο ξεκινησα χθες 7/9
    • marian90
    • 08-Sep-2014
    • περιοδος
    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΟ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΣΩΣΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ VIBRAMYCIN.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 11-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. Αγαπητέ γιατρε, Προσπαθούμε περίπου 1,5χρονια χωρίς αποτέλεσμα. Παίρνω τ4 έπειτα απο διάγνωση υποθυριοδισμου. Ο κύκλος μου πλέον είναι σταθερός στις 30 μέρες. Την 1η βδομάδα καθυστέρησης ένα τεστ εγκυμοσύνης και χοριακη αρνητικά και τα 2. Τώρα είμαι στην 14 μέρα χωρίς συμπτώματα περιόδου. Να σημειωσω οτι την 16 μέρα της περιόδου κάναμε τεστ ωορρηξίας που βγήκε θετικό! Υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο να είμαι έγγυος? Αν όχι τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • dimi
    • 06-Sep-2014
    • καθυστερηση περιοδου
    ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑ Η ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΣΤΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 11-Sep-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 2 από 44

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter