1. Καλησπέρα κ Παπαχατζόπουλε και Χρόνια πολλά. Θα ήθελα σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για το εξής: Είχα candida albicans και ο γιατρός μου συνέστησε κολπικά υπόθετα lomexin 200mg και sporanox για 3 ημέρες χ2. Μετά το πρώτο υπόθετο αδιαθέτησα και πήρα μόνο τα χάπια. Όταν τελείωσε η περίοδος μου έβαλα και τα υπόλοιπα 5 κολπικά υπόθετα. Θεωρείτε ότι αρκεί η θεραπεία αυτή ή επηρεάστηκε από το γεγονός ότι πήρα πρώτα τα χάπια και μετά τα υπόθετα λόγω περιόδου? Πρέπει να επαναλάβω κάτι?Χρειάζεται εκ νέου καλλιέργεια? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • κλειώ
    • 21-Apr-2017
    • MHKYTΕΣ
  2. No Answers
  3. Καλημέρα γιατρέ. Συγχαρητήρια για την δουλειά που κανετε και τις συμβουλές που δίνετε μέσα από το σαιτ σας. Ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας παραθέσω τα ευρήματα από το τελευταίο τεστ παπ που έκανα να μου πείτε την γνώμη σας και αν είναι κάτι το ανησυχητικό που χρήζει θεραπείας . Με Χ είναι τσεκαρισμένα τα εξης: εκ πλακώδους επιθηλιου: επιπολης πυκνωτικα, διαμέσου στοίβαδας και τα παραβασικα κύτταρα.Από τα εξ αδενικου επιθηλιου κυτταρα τσεκαρισμένα είναι τα κύτταρα ενδοτραχηλου και τα μεταπλαστικά κύτταρα. Από τα φλεγμονωδη στοιχεία: πολυμορφοπυρηνα, κολποβακτηριδιο, ερυθροκυτταρα, και μύκητες . Συμπέρασμα: Αρνητικό για κακοήθεια και ευρήματα κολπιτιδας- ήπιας έξω- ενδοτραχηλιτιδας. Και τα ευρήματα από την εξέταση κολπικου υγρου: πυοσφαιρια: 1-2 κοπ, ερυθρά: 0-1 κοπ, μύκητες, τριχομοναδες, Neisser: αρνητικά και με αρκετά πλακωδη επιθηλιακα και η καλλιέργεια με φυσιολογική χλωρίδα. Και τέλος να επισημάνω ότι βρεθηκε καο ουρεοπλασμα τραχηλικου υγρου: θετικο(+)>10^5 Cfu/ml. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • marw69
    • 21-Apr-2017
    • test pap
  4. No Answers
  5. Καλημερα γιατρε, αρκετα συχνα οταν ερχομαι σε ερωτκη επαφη με το συντροφο μου και ειμαι απο επανω φευγουν υγρα! Δεν ειμαι απολυτως σιγουρη εαν ειναι ουρα! Η αληθεια ειναι πως οταν ερεθιζεται η κλειτοριδα μου παντα εχω την αισθηση οτι θελω να παω τουαλετα! Με το γεγονος αυτο σημαινει οτι εχω ακρατεια ουρων ή ειναι φυσιολογικο αρα χρειαζεται να φροντιζω να πηγαινω τουαλετα πριν την ερωτικη επαφη?
    • ελεανα
    • 21-Apr-2017
    • Ερωτικη Επαφη
  6. No Answers
  7. Γιατρέ,γινεται να υπάρξει εγκυμοσύνη ενώ υπάρχει περιοδος; Είχα Πολλές επαφές με προφυλάξεις με την κοπέλα μου..Τελικά της ηρθε περίοδος κανονικά 7 ημέρες και από τότε δεν υπήρξε άλλη επαφή....Υπάρχει έστω και 1% πιθανότητα εγκυμοσύνης έστω και αν υπήρξε ατύχημα που δεν το καταλαβαμε στις επαφές πριν την περίοδο;
    • Chrismadr
    • 21-Apr-2017
    • περιοδος
  8. No Answers
  9. Γεια σας εγω με το αγορι μου παιρνουμε παντα προφυλαξεις αλλα εχθες πριν τελειωσει αντιληφθηκαμε οτι ειχε σπασει το προφυλακτικο οπως μου ειπε δεν ηταν καν ετοιμος να τελειωσει και με το που το ειχε καταλαβει τραβηχτηκε υπαρχει περιπτωση να μεινω εγκυος?
    • sevikup
    • 20-Apr-2017
    • απορια
  10. No Answers
  11. Καλησπερα γιατρε μου! Χριστος Ανεστη! Σημερα πηρα τα αποτελεσματα απο τον ορμονικο ελεγχο! 2 μερα του κυκλου! FSH 6.35 φυσ.τιμ. 2-10 Tsh 0.06 φυσ.τιμ. 0.17-4 LH 3.95 φυσ.τιμ. 1-11 PRL 37 φυσ.τιμ. 3-20 E2 48 φυσ τιμ 50-482 PRG 0.4 φυσ.τιμ. 0.1-2 Ποια η γνωμη σας Προσπαθουμε για παιδακι! Εμποδιζει τη συλληψη η τιμη της προλακτινης? Σας ευχαριστω πολυ!
    • Soof
    • 20-Apr-2017
    • προβλήματα γονιμότητας
  12. No Answers
  13. Καλησπέρα γιατρέ ! Περιμένω περίοδο σε 2-4 μέρες και ξεκίνησα να παίρνω primolut nor στις 18 του μήνα 2 χάπια την ημέρα για να αδιαθετησω 2 μερες νωρίτερα αυτό δεν έχει συμβεί ομως, οπότε τώρα η καλύτερη επιλογή είναι να διακόψω αυτήν την περιοδο.Τι πρέπει να κάνω; Να σταματήσω τώρα και να ξεκινήσω όταν θέλω να διακόψω ; Η να συνεχίσω ; Και ποια η δοσολογία; Με ενδιαφέρει να μην έχω περίοδο από τις 16 του μήνα και για 7 μέρες μετά . Ευχαριστώ εκ των προτερων
    • Anna
    • 20-Apr-2017
    • Primolut
    Από 7 του μήνα 2 μαζί γαι όσο δεν εππιθυμείς περίοδο.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 21-Apr-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. Καλησπέρα σας..Εδώ και 5 6 μήνες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη περίοδο μου και παρόλο που έχω κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα το πρόβλημα μου είναι ότι έχω σταγόνες αίματος τέλος του μήνα μέχρι 10 κσι μετά ξεκινάει η περίοδος μου και μετά ξανά το ίδιο. Έχω κάνει τεστ παπ το ποπ πιο βγήκε καθαρό γενικές θυρεοειδή κολπικό υπέρηχο ορμονολογικες οι οποίες και αυτές καθαρές τι μου προτείνετε?? Ευχαριστώ πολύ
    • Κατερίνα
    • 20-Apr-2017
    • περιοδος
  15. No Answers
  16. Γεια σας γιατρέ φοράω σπιραλ μπορώ να κάνω χρήση του χαπιού;Για καθυστέρηση περιόδου;Υοαρχει κίνδυνος;ευχαριστώ
    • Μαρι
    • 20-Apr-2017
    • καθυστερηση περιοδου
  17. No Answers
  18. παρακολουθω τις διαφορες ερωτοαπαντησεις σας και μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: τελικα ποσες πιθανοτητες μπορει να υπαρχουν να μεινει καποια εγκυος απο απλα προσπερματικα υγρα και ποσες πιθανοτητες οταν ο συντροφος της εκσπερματωσει εντος του κολπου?ευχαριστω!
    • μαρια-λουιζα
    • 20-Apr-2017
    • απορια
  19. No Answers
  20. Καλησπέρα σας , Στις 09/09 υπεβλήθη σε λαμπαροσκοπική επέμβαση ενδομητρίωσης και στη συνέχεια (23/09) έκανα την ένεση διακοπής περιόδου . Σήμερα 20/04/2017 και ακόμη δεν έχω περίοδο, αντιθέτως έχω πρήξιμο και πονάκια. Κατόπιν προτροπής του γιατρού μου έκανα β- χοριακή και ήταν αρνητική (τιμή 1,2) και μου είπε να περιμένω δέκα ημέρες περίπου και σε περίπτωση που δεν αδιαθετήσω να πάω να κάνουμε υπέρηχο. Τι μπορεί να συμβαίνει ?
    • jo
    • 20-Apr-2017
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  21. No Answers
  22. Καλησπέρα γιατρέ!Έχω σταθερό κύκλο 26-28 ημερών..Την 3η προς 4η μέρα της περιόδου μου είχα επαφή με τον σύντροφό μου με προφυλάξεις αλλά λίγο αργότερα είχα και ελεύθερη για ούτε ένα λεπτό χωρίς να ολοκληρώσει!Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης?Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
    • Μαίρη
    • 20-Apr-2017
    • egkumosuni kai periodos
  23. No Answers
  24. Καλημερα γιατρε.περιμενα περιοδο στις 15 απριλιου κ εχω αιμα καφε σκουρο εδω κ 6 μερες αλλα δεν ειναι περιοδος.τι μπορει να συμβαινει?
    • Marw
    • 20-Apr-2017
    • ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΜΗΤΡΑΣ
    Κύστη ωοθήκης,κύηση,ορμονικές διαταραχές, stress.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 21-Apr-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  25. Γεια σας γιατρε. Ειμαι στην 24η εβδομαδα εγκυμοσυνης.ειναι 2 η φορα που βλεπω λιγο αχνο αιμα κατα το σκουπισμα.μετα απο εξεταση του γυναικολογου στον κολπο το συμπερασμα ηταν οτι ειχα τραχιλιτιδα με τα πολλα υγρα που ειδε.με καθαρισε με αντισυπτικο.και μπεταντιν.κ μου συνεστησε να παρω ενα υποθετο lomexin 600 ml.τα αποτελεσματα βεβεαια της καλιεργειας μετα εδειξαν μηκυτες του γενους candita. Μ αυτο το υποθετο θα εχουν περασει;συνεχιζω ακομα να εχω υγρα.6η μερα .ασπρα και λιγο προς το κιτρινο..μηπως χρειαζεται να κανω ξανα καλλιέργεια να δω που βρισκομαι; ποσο επικυνδινη ειναι η κοπλιτιδα; Ευχαριστώ!!!
    • Anny
    • 20-Apr-2017
    • Θεραπεία για κολπίτιδα και εγκυμοσύνη
    Να πάρεις κολπικά canesten 100 για 12 βράδια.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 21-Apr-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  26. Καλησπέρα γιατρέ! Το πρωί της Τεταρτης (19/04) μετά την ούρηση είχα έντονους πόνους κάτω από τη κοιλία με αποτέλεσμα για μια ώρα να μη μπορώ να περπατήσω από το πόνο! Κατά τη διάρκεια της ημέρας ένιωθα μια μικρή ενόχληση όμως τίποτα σπουδαίο! Το είχα ξαναπαθει πριν λίγους μήνες δίχως όμως να εξελιχθεί σε κάτι άλλο!Θέλω να τονίσω ότι επαφές δεν έχω εδώ και πολλούς μήνες! Είναι κάτι ανησυχητικό; ή απλά κάτι εφήμερο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • Μαριλένα
    • 19-Apr-2017
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  27. No Answers
  28. Καλησπερα γιατρε. Θα ηθελα να ρωτησω ποια χαπια ειναι καταλληλοτερα για ακμη που οφειλεται σε ανδρογονα. Επαιρνα τα gynofen 6 μηνες. Αλλα τα σταματησα περιπου πριν 1 χρονο κ βλεπω παλι οτι εχω ακμη. Να ξεκινησω νεου τυπου πιο ελαφρια χαπια οπως τα yasminelle??
    • Iwanna
    • 19-Apr-2017
    • αντισυλληπτικά
    Να ξαναπάρεις Gynofen και μετά από 6μηνο yasmin.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 21-Apr-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  29. Εχω παρει την rulid και εγω και ο συντροφος και ολες οι εξετασεις ειναι μια χαρα απλα εχω ακομα υγρα κιτρινα.
    • Konstadina
    • 19-Apr-2017
    • ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ
    Να κάνετε καλλιέργειες κολπικού υγρού.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 21-Apr-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  30. Γιατρε Καλησπέρα, μετά την ωορρηξια(μετα το 24ωρο που είναι η ζωη του ωαριου) τι πιθανότητες υπάρχουν για εγκυμοσύνη απο υγρα;
    • Averel
    • 19-Apr-2017
    • Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;
  31. No Answers
  32. Γιατρέ καλησπέρα ειναι να αδιαθέτησω αυριο από εχθες εχω κάτι καφέ υγρά σήμερα έκανα χοριακη και βγήκε 5.8 δηλαδή θετική όμως αυτά τα υγρά με προβληματίζουν να ανησυχώ η όχι; σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και περιμένω με αγωνία την απάντηση σας
    • Peggy
    • 19-Apr-2017
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  33. No Answers
  34. Καλησπερα σας γιατρε. Είμαι 22 χρονών και αυτες τις μερες βγηκαν τα αποτελέσματα απο το τεστ παπ που έκανα. Τα αποτελέσματα λενε: Στοιχεία έντονης φλεγμονής στο κολπικό και τραχηλικο επιχρησμα. Χλωριδα :κολποβακτηριδια. Μύκητες Αρνητικό για κακοήθεια. Συνυδτατε θεραπεία της φλεγμονής. Ειναι κατι ανησυχητικό? Τι είδους θεραπεία θα πρέπει να κανω? Ευχαριστώ
    • Κατ-παπ
    • 19-Apr-2017
    • test pap
  35. No Answers

Σελίδα 2 από 301

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter