1. καλησπερα σας ηθελα να ρωτησω αν μπορω να παρω το χαπι της επομενης μερασ καθως γνωριζω οτι εχω θρομβοφιλια .ενεχει κινδυνουσ για εμενα?
    • bad girl
    • 10-Jun-2014
    • Επείγουσα αντισύλληψη Κ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΥΦΥΓΕΤΕ. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΠΙΡΑΛ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗ TSH 4,2 Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 2,0 ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ (ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ Τ4 25) ΚΑΙ 15/6 ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 31 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 17/6 ΗΡΘΕ 8/6 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟ Η ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ? ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΝΑΩ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΧΩ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    • faith
    • 09-Jun-2014
    • περιοδος
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΟΕΙΔΟΠΑΘΕΙΑ. ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΟ ΕΠΩΔΥΝΟΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Καλησπερα σας.Εχω το εξης προβλημα.Ειμαι 25 χρ εδω και 4 χρονια ταλαιπορουμαι με κολπιτιδες που φευγουν και ξαναρχονται.Στις τελευταιες περιοδους μου το αιμα μυριζε πολυ ασχημα και ειχε πολυ σκουρο χρωμα.Τεστπαπ εκανα τελευταια φορα το 2012 ολα καλα μονο κολπιτιδα ειχα εκανα αγωγη αλλα παλι μετα απο λιγο καιρο επανηλ8ε.Τωρα εχω το εξης προβλημα εχω κα8υστερηση 8 μερες,τον προηγουμενο μηνα ειχα σεξ.επαφη 2 φορες αλλα οχι ολοκληρωμενη.Εχω πολυ πρηξιμο στο στηθος και τσιμπηματα χαμηλα στην κοιλια.Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης?Θελω επισης να σας πω οτι επερνα αντιβιωση τον προηγουμενο μηνα 2 εβδομαδες vibramycin δεν ξερω αν παιζει ρολο.Η μπορει να φταιει η κολπιτιδα για την καθυστερηση?Θα μου πειτε να παρω ενα τεστ αλλα εχω πολυ ανχος γι αυτο σας ρωταω.
    • eK
    • 07-Jun-2014
    • καθυστερηση με πονους περιοδου
    ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ VIBRAMYCIN ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΥΤΕ Η ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορει να καθυστερησει η πρωτη περιοδος σε κοριτσακι και αν ναι πως?προκειται για την κορη μου που ειναι 8 χρονων και εχει πολυ χαμηλο υψος -ηταν πρωορη και λιποβαρης-που ξερω οτι μετα την εμφανιση περιοδου επηρεαζεται.παρολο που δεν υπαρχουν συμπτωματα εγω αδιαθετησα 9 χρονων χωρις συμπτωματα και φοβαμαι την κληρονομικοτητα.
    • έφη
    • 07-Jun-2014
    • περιοδος
    ΜΠΟΡΕΙ. Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΔΥΣΜΟΡΦΙΕΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. γεια σας, ηθελα να σας ρωτησω ποτε πρεπει να παρω το primolut και σε τι δοσολογια για να μου ερθει νωριτερα η περιοδος. εχω εξεταστει γυναικολογικα πριν μια βδομαδα και ειμαι καλα
    • μαρια
    • 07-Jun-2014
    • Primolut
    2 ΧΑΠΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ. 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. Γιατρε καλησπερα. Το βραδυ στις 30/05 ειχαμε ενα ατυχημα με τον φιλο μου και ελαβα εντος ενος 12ωρου το Norlevo. Η τελευταια μου περιοδος ηταν 23/05. Σημερα παλι μου ηρθε και εχω και τα τυπικα συμπτωματα της περιοδου. Μπορει να οφειλεται στο χαπι αυτο; Επισης, τι πιθανοτητες εγκυμοσυνης υπαρχουν; Ευχαριστω πολυ
    • vasiliki
    • 06-Jun-2014
    • περιοδος
    ΝΑΙ. ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 5%.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Καλησπέρα πήρα τις απαντήσεις από το τεστ Παπανικολάου και ομολογώ ότι έχω αγχωθεί τρομερά.Δεν είχα ποτέ προβλήματα γυναικολογικά πέρα από κάποιες απλές περιπτώσεις δυστυχώς οι απαντήσεις ήταν κακές. Το συμπέρασμα του παπ λέει το εξής: εικόνα ενδεικτική HPV λοίμωξης μη ειδικής κολπίτιδας και τραχηλίτιδας σκόπιμος κρίνεται ο κολποσκοπικός έλεγχος. Είναι σίγουρο ότι έχω τον ιό;Και εάν ναι τι γίνεται από εδώ και πέρα;
    • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
    • 05-Jun-2014
    • Λοιμωξη HPV
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ. Η ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΤΕ. ΤΟ 80% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ (ΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟ SITE ΜΟΥ).
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. καλησπερα! ειμαι 32 χρονων χωρις παιδια και προσφατα που εκανα test pap μου ειπαν οτι πρεπει να κανω κολποσκοπηση και βιοψια. Σημερα πηρα τα αποτελεσματα της βιοψιας και γραφουν ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ : 1)Υπολευκο ιστοτεμαχιο μεγιστης διαμετρου 0,4εκ. 2)Υπολευκο ιστοτεμαχιο μεγιστης διαμετρου 0,8 εκ. ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ : Βιοψιες τραχηλου μητρας με την κλινικη ενδειξη "βιοψια τραχηλου μητρας απο την 6η ωρα" και "βιοψια τραχηλου μητρας απο την 12η ωρα" με αλλοιωσεις ενδοεπιθηλιακης νεοπλασιας βαθμου III - CINIII/HGSIL. Ξερω οτι πρεπει να κανω κωνοειδης εκτομη, απλα εχω τρομαξει αν υποτροπιασει το επομενο σταδιο ειναι η ολικη αφαιρεση μητρας? Και ειναι απαραιτητα πριν την κωνοειδη εκτομη να κανω ταυτοποιηση ιου η δεν χρειαζεται? Τα εμβολια θα με βοηθησουν αν τα ξεκινησω μετα την επεμβαση?
    • maryy
    • 04-Jun-2014
    • Λοιμωξη HPV
    ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ. Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ LOOP ΤΡΑΧΗΛΟΥ. ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 10%. ΜΕ ΣΥΧΝΟ ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ (4-6 ΜΗΝΕΣ). Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ. ΣΤΟ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΥΣΤΕΡΕΚΤΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΑΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Γεια σας γιατρε θα ηθελα να ρωτησω ο πολυποδας μπορει να ειναι αιτια αποβολης στο πρωτο τριμηνο σκεφτομαι να κανω υστεροσκοπηση υστεροσκοπηση μπορει να γινει τελευταιες μερες περιοδου αν εχει η γυναικα λιγο αιμα η πρεπει να τελειωσει η περιοδος και μετα την επεμβαση ποσες μερες πρεπει να περασουν για να μπορω να κανω μπανιο στην θαλασσα ;
    • Melina
    • 04-Jun-2014
    • Υστερεκτομη
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΥΣΕΩΝ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 23-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. Καλησπερα γιατρε ειμαι 30 ετων και καποιους μηνες οταν εχω περιοδο εχω αυξημενη ροη δευτερη και τριτη μερα καποιες φορες μεσα σε μιση ωρα μπορει να αλλαξω δυο σερβιετες και μετα η ροη να ειναι κανονικη και εχω και πηγματα πονο δεν εχω καθολου και ο κυκλος ειναι σταθερος προσπαθουμε και για εγκυμοσυνη μετα απο δυο χρονια προσπαθειας εμεινα εγκυος αλλα απεβσλα 7 εβδομαδων η μηνορραγια μπορει να οφειλεται σε πολυποδα γιατι στον τελευταιο υπερηχο βρεθηκε ενα μικρος πολυποδας;η ενδομιτριωση;αλλα αν ειχα ενδομιτριωση θα μπορουσα να μεινω εγκυος γιατι εμεινα εγκυος φυσιολογικα Σας ευχαριστω .
    • Ζωη
    • 04-Jun-2014
    • περιοδος
    Η ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΙΑ ΠΟΛΥΠΟΔΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. Καλημέρα Είμαι 45 ετών και έχω σπιραλ. Μπορώ να πάρω το primolut για καθυστέρηση της επόμενης περιόδου και ποιά είναι η ενδεδειγμένη δοσολογία;
    • Poney
    • 04-Jun-2014
    • καθυστερηση περιοδου
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΧΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΑΣ. ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. γιατρέ, μετά από παλίνδρομη κύηση και απόξεση η περίοδος δεν επανήλθε και μετά από 70 ημέρες μετά την απόξεση πήρα επι 10 μέρες (2 χάπια ημερησίως) primolut nor. είμαι στην 5η μέρα από τότε που σταμάτησα τα συγκεκριμένα χάπια ωστόσο ακόμη δεν έχει έρθει περίοδος. να περιμένω λίγες μέρες ακόμη? και μετά τι προτείνετε εσείς να κάνω? να ξαναπάρω για κάποιες ακόμη μέρες δεύτερη φορά τα primolut? ή με συμβουλεύετε κάτι άλλο? σας ευχαριστώ
    • lina
    • 04-Jun-2014
    • primolut και εγκυμοσυνη
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ASHERMAN (ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ).
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. Καλησπερα.Ολες οι γυναικολογικες εξετασεις στις οποιες εχω υποβληθει ειναι πολυ καλες.Προσπαθω εδω και σχδον 2 χρονια να μεινω εγκυος χωρις επιτυχια.Ξεκινησα αυτο το μηνα πρωτη φορα serpafar για 5 μερες(απο την 3η μερα περιοδου) και μετα τα cyclacur για αλλες 5 μερες.Την 13η μερα ειδα αιμα.Απο την 16η μερα του κυκλου εχω καφε υγρα καθε μερα.(24η μερα σημερα) Το τεστ Παπ ειναι αρνητικο που εκανα πριν 1 μηνα περιπου.Δεν μου εχει ξανασυμβει.Ειναι ανησυχητικο? Ευχαριστω εκ των προτερων
    • Κατια
    • 03-Jun-2014
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ ΓΙΆΥΤΟ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ CYCLACUR ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 20-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. Γεια σας,το προβλημα μου ειναι οτι εδω και 2 χρονια περιπου η περιοδος ειναι κανονικα αλλα οταν τελιοσει και μετα ολα καλα... Στις 4-5 μερες μετα για περιπου 3-4μερες εχω σαν ακαθαρσιες... Αιμα να το πω,οχι καφε,σαν ακαθαρσιες... Πηγα στον γιατρο εκανα και το τεστ παππ και ολα καλα,φυσικα εδω και περιπου χρονο, αλλα συνεχισετε ομως. Τι λετε να ειναι,ανησηχω?
    • ΕΙΡΗΝΗ
    • 02-Jun-2014
    • αιμοραγια μετα το περας της περιοδου
    ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. γιατρέ καλησπέρα με κυκλο σταθερό 28 ημερών είχα ελευθερη επαφη την 8η και 13 ημερα, υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης?
    • melina
    • 02-Jun-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Καλησπερα σας γιατρε. Προσπαθουμε σχεδον δυο χρονια για εγκυμοσυνη και μετα απο αυτο το χρονικο διαστημα προεκυψε εγκυμοσυνη φυσιολογικα αλλα απεβαλα στις 6w+4d.πριν μεινω εγκυος υποβληθηκα σε υστεροσκοπηση γιατι ειχα εναν μικρο πολυποδα το χει/ο δεν πηγε πολυ καλα γιατι εγεινε 24 μερα του κυκλου ο γιατρος δεν ειχε καλη εικονα ενδομητριου και πηρε ενα κομματι που προεξειχε το οποιο τελικα η ιστολογικη εδειξε οτι ηταν πολυποειδες ενδομητριο στην εκκριτικη του φαση.μετα απο τρεις μηνες εμεινα εγκυος αλλα απεβαλα τι μου προτεινεται να κανω πολυ πιθανο ο πολυποδας να υπαρχει ακομα στο ενδομητριο και να ειναι αιτια αποβολης;η να κανω εναν ελεγχο θρομβοφιλιας για να αποκλεισω και αυτο το ενδεχομενο .σε περιπτωση θρομβοφιλιας επειδη εχω ελλειψη G-6pd τι μπορω να παρω προληπτικα αντι για ασπιρινη; Θα ηθελα την πολυτιμη ιατρικη σας οδηγια τι πρεπει να κανω να αποκλεισω το θεμα με τον πολυποδα η να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας γιατι απο τοτε που αρχεισαμε την προσπαθεια η περιοδος καποιες φορες καθυστερει 4-5 μερες και εχω πηγματα καποιες φορες μηπως ξαναειχα αποβολη πολυ νωρις και δεν το καταλλαβα.Σας ευχαριστω για τον πολυτιμο χρονο σας.
    • Maria
    • 02-Jun-2014
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ 6η-8η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΠΑΡΙΝΗΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. Γεια σας γιατρέ...οταν παω τουαλέτα πονάω και συνέχεια μου έρχεστε ότι θέλω να παω τουαλέτα δεν παω όμως και τα κρατάω ...ειμαι 16 ετών και δεν εχω παει ποτε σε γυναικολόγο ...εχω και ολοκληρωμένες σχέσεις !!! Οταν παω τουαλέτα πονάω και αμέσως μετα θέλω να παω πάλι ..
    • Ιωάννα
    • 01-Jun-2014
    • Ουρολοίμωξη και Εγκυμοσύνη
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Καλησπέρα γιατρέ και καλό μήνα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ο σύζυγός μου εδώ και μία εβδομάδα παίρνει αντιβίωση Amoxil και Flagyl, εξαιτίας μιας φλεγμονής στα δόντια . Επειδή η ωορρηξία μου γίνεται στις ημέρες που παίρνει τη θεραπεία, θα ήθελα να μου πείτε εάν η λήψη αυτών των αντιβιώσεων μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνη σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη (την οποία και επιθυμούμε). Ευχαριστώ πολύ.
    • Αναστασία
    • 01-Jun-2014
    • Αντιβίωση και σύλληψη
    ΤΟ FLAGYL ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Περίοδος
    • Δημητρα
    • 01-Jun-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. Ογυναικολόγος μου, είδε στον υπέρηχο πως υπάρχει μια ανωμαλία στη μήτρα μου. Μου ειπε μάλλον πρόκειται για διάφραγμα. Μ εστειλε να κανω υπέρηχο κάτω κοιλίας. Στον υπέρηχο η διάγνωση ήταν η εξης:Η μήτρα παρουσιάζει κυρτό τον πυθμένα της ( χωρίς εντομή ή κοίλανση) και ηχογενές διάφραγμα μεταξύ των κεράτων της ενδομήτριας κοιλότητας. Η εικόνα είναι συμβατή με παραλαγή τύπου V(παρουσία διαφράγματος στη μήτρα) . Συνιστάται MRI. Θα ήθελα να ρωτήσω είναι απαραίτητη η MRI? Μπορεί να υπάρχει διάφραγμα στη μήτρα μου ή να είναι δίκερως ή τοξοειδής???Αγχώθηκα... Ευχαριστω
    • περ
    • 01-Jun-2014
    • ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΜΗΤΡΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 7 από 38

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter