1. Γεια σας,το προβλημα μου ειναι οτι εδω και 2 χρονια περιπου η περιοδος ειναι κανονικα αλλα οταν τελιοσει και μετα ολα καλα... Στις 4-5 μερες μετα για περιπου 3-4μερες εχω σαν ακαθαρσιες... Αιμα να το πω,οχι καφε,σαν ακαθαρσιες... Πηγα στον γιατρο εκανα και το τεστ παππ και ολα καλα,φυσικα εδω και περιπου χρονο, αλλα συνεχισετε ομως. Τι λετε να ειναι,ανησηχω?
    • ΕΙΡΗΝΗ
    • 02-Jun-2014
    • αιμοραγια μετα το περας της περιοδου
    ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. γιατρέ καλησπέρα με κυκλο σταθερό 28 ημερών είχα ελευθερη επαφη την 8η και 13 ημερα, υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης?
    • melina
    • 02-Jun-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Καλησπερα σας γιατρε. Προσπαθουμε σχεδον δυο χρονια για εγκυμοσυνη και μετα απο αυτο το χρονικο διαστημα προεκυψε εγκυμοσυνη φυσιολογικα αλλα απεβαλα στις 6w+4d.πριν μεινω εγκυος υποβληθηκα σε υστεροσκοπηση γιατι ειχα εναν μικρο πολυποδα το χει/ο δεν πηγε πολυ καλα γιατι εγεινε 24 μερα του κυκλου ο γιατρος δεν ειχε καλη εικονα ενδομητριου και πηρε ενα κομματι που προεξειχε το οποιο τελικα η ιστολογικη εδειξε οτι ηταν πολυποειδες ενδομητριο στην εκκριτικη του φαση.μετα απο τρεις μηνες εμεινα εγκυος αλλα απεβαλα τι μου προτεινεται να κανω πολυ πιθανο ο πολυποδας να υπαρχει ακομα στο ενδομητριο και να ειναι αιτια αποβολης;η να κανω εναν ελεγχο θρομβοφιλιας για να αποκλεισω και αυτο το ενδεχομενο .σε περιπτωση θρομβοφιλιας επειδη εχω ελλειψη G-6pd τι μπορω να παρω προληπτικα αντι για ασπιρινη; Θα ηθελα την πολυτιμη ιατρικη σας οδηγια τι πρεπει να κανω να αποκλεισω το θεμα με τον πολυποδα η να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας γιατι απο τοτε που αρχεισαμε την προσπαθεια η περιοδος καποιες φορες καθυστερει 4-5 μερες και εχω πηγματα καποιες φορες μηπως ξαναειχα αποβολη πολυ νωρις και δεν το καταλλαβα.Σας ευχαριστω για τον πολυτιμο χρονο σας.
    • Maria
    • 02-Jun-2014
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ 6η-8η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΠΑΡΙΝΗΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Γεια σας γιατρέ...οταν παω τουαλέτα πονάω και συνέχεια μου έρχεστε ότι θέλω να παω τουαλέτα δεν παω όμως και τα κρατάω ...ειμαι 16 ετών και δεν εχω παει ποτε σε γυναικολόγο ...εχω και ολοκληρωμένες σχέσεις !!! Οταν παω τουαλέτα πονάω και αμέσως μετα θέλω να παω πάλι ..
    • Ιωάννα
    • 01-Jun-2014
    • Ουρολοίμωξη και Εγκυμοσύνη
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Καλησπέρα γιατρέ και καλό μήνα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ο σύζυγός μου εδώ και μία εβδομάδα παίρνει αντιβίωση Amoxil και Flagyl, εξαιτίας μιας φλεγμονής στα δόντια . Επειδή η ωορρηξία μου γίνεται στις ημέρες που παίρνει τη θεραπεία, θα ήθελα να μου πείτε εάν η λήψη αυτών των αντιβιώσεων μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνη σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη (την οποία και επιθυμούμε). Ευχαριστώ πολύ.
    • Αναστασία
    • 01-Jun-2014
    • Αντιβίωση και σύλληψη
    ΤΟ FLAGYL ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. Περίοδος
    • Δημητρα
    • 01-Jun-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Ογυναικολόγος μου, είδε στον υπέρηχο πως υπάρχει μια ανωμαλία στη μήτρα μου. Μου ειπε μάλλον πρόκειται για διάφραγμα. Μ εστειλε να κανω υπέρηχο κάτω κοιλίας. Στον υπέρηχο η διάγνωση ήταν η εξης:Η μήτρα παρουσιάζει κυρτό τον πυθμένα της ( χωρίς εντομή ή κοίλανση) και ηχογενές διάφραγμα μεταξύ των κεράτων της ενδομήτριας κοιλότητας. Η εικόνα είναι συμβατή με παραλαγή τύπου V(παρουσία διαφράγματος στη μήτρα) . Συνιστάται MRI. Θα ήθελα να ρωτήσω είναι απαραίτητη η MRI? Μπορεί να υπάρχει διάφραγμα στη μήτρα μου ή να είναι δίκερως ή τοξοειδής???Αγχώθηκα... Ευχαριστω
    • περ
    • 01-Jun-2014
    • ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΜΗΤΡΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Καλημέρα σας είμαι 47 και σήμερα 1/6 εχω περιοδο τριτη μέρα , έχοντας σταθερό κύκλο 28 ημερών ποτε θα μπορούσα να αρχίσω τα primolut ωστε να καθυστέρησω τον επόμενο κύκλο μου για 5 ημέρες; Και ενα ακόμη ερώτημα : η λήψη του primolut μπορει να δημιουργήσει προβλήματα στον οργανισμό μου δεδομένης και της ηλικίας μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.
    • Φλορα
    • 01-Jun-2014
    • Primolut
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Γεια σας.Να ρωτησω οταν εχω καφε αιμα απο το τελος της περιοδου ως και την ωορυξια πρεπει να διερευνηθει?Επισης κουβαρακια στο στηθος κατα την περιοδο θηλασμου ειναι ανησυχητικα?Ευχαριστω εκ των προτερων
    • Τινα
    • 31-May-2014
    • περιοδος
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΓΑΛΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣΑΖ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ. ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΕΤΑΙ ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. γειά σας ιατρε..είμαι εντουζιαζμένη για το σιτε σας.εάν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι θα πει το τεστ παπ mou:kολποβακτιριδια και αραιοι διασπαρτοι μυκητες. εικονα υψηλης οιστρογονικής δράσης επί του κολπικού επιθηλίου.επιθηλια ενδοτραχηλου: αρκετά με ελαφρές φλεγμονώδης αλλοιώσεις και μερικά με πλακώδη μετάπλαση.επιθηλια εξωτραχηλου:αρκετά με ελαφρές φλεγμονώδης αλλοιώσεις.λευκοκυτταρα:αρκετά ουδετερόφιλα πολυμορφοπύρηνα.άτυπα κύτταρα:παρατηρήθηκαν κατά θέσης λίγα δυσκερατωσικά κύτταρα σε χαλαρές μικροαθροισεις η και μεμονωμενα.αρνιτικο υια κακοηθεια-στοιχεια ελαφρας τραχηλιτιδας επι εδαφους ιογενους μολυνσυς (hpv).δυσκερατωσης δεν έχει παρουσιαστεί στον προηγούμενο παπ.άρα προχωράει το hpv?ποσο δυσκολη ειναι η περιπτωση μου?σας ευχαριστω πολυ
    • ekaterine
    • 31-May-2014
    • test pap
    ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. Καλημερα!Ειμαι 35 χρονων και προσπαθουμε για παιδι εδω και 2 χρονια.Εχω κανει ολες τις απαραιτητες εξετασεις που χρειαζεται οπως και ο συζυγος.Ειναι ολες πολυ καλες.Αυτο το μηνα πηρα serpafar και cyclacur για πρωτη φορα(συμφωνα με το γυναικολογο μου)Απο τα μεσα του κυκλου(26-28μερες κυκλος) και μετα εχω συνεχως καφε υγρα μεχρι και σημερα που ειμαι στην 21η μερα.Πηγα στο γυναικολογο και μου ειπε οτι εχω ελλειψη προγεστερονης και οτι το καφε ειναι απο την πτωση ενδομητριου που δεν μπορεσε να κρατησει το γονιμοποιημενο ωαριο και επεσε.Και οτι το καφε θα το βλεπω μεχρι να ερθει περιοδος.Επισης οτι το ενδομητριο εχει καποιες ανωμαλες μορφες.Επιτυγχανεται συλληψη αν υπαρχουν ανωμαλες μορφες στο ενδομητριο? Τα καφε υγρα που πραγματικα οφειλονται? Δεν μου εχει τυχει ποτε ξανα. Ευχαριστω εκ των προτερων
    • Katia
    • 31-May-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΣΤΕΣ ΩΟΘΗΚΩΝ,ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ,ΠΟΛΥΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ ΜΗΤΡΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Γεια σας...πηρα το χαπι της επομενης μερας αλλα παραλληλα κανω θεραπεια για την ακμη με a-croten. Υπαρχει περιπτωση να υπαρξουν παρενεργειες;
    • Δεσπω
    • 30-May-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. εχω 2 μηνες απουσια περιοδου.εκανα κολπικο και τστ παπ και ηταν καθαρα.ο γιατρος ειπε να περιμενω να μην παρω χαπια.εγκυμοσυνη δεν υφιστατε.η γνωμη σας πιοα ειναι? μπορει να φταιει η διατροφη μου που πηρα βαρος? ορμονολογικες εξετασεις μου ειπε να κανω εφοσον αδιαθετησω 3η με 6η μερα του κυκλου.αν δεν αδιαθετησω γιατι να μην κανω ορμονολογικες να δω τι γινεται? ευχαριστω γιατρε
    • amaretto
    • 30-May-2014
    • περιοδος
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΧ ΗΛΙΚΙΑ,ΒΑΡΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΥΨΟΣ ΚΛΠ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΔΙΜΗΝΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟ ΡΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 02-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. γιατρέ καλησπέρα, στις 17/4 σε μια εξέταση κολπικού εκκρίματος εντοπίστηκε εντερόκοκκος, πήρα αντιβίωση bactrimel δύο κουτιά, στην ένατη μέρα έπαθα αλλεργικό επεισόδιο, στις 22/5 έκανα ξανά εξέταση κολπικού εκκρίματος και ο εντερόκοκκος υπάρχει ακόμη, να σας ενημερώσω ότι, έχω σπιράλ για δεύτερη φορά και αν αυτό επηρεάζει την ύπαρξή του, κολπικά δεν έλαβα καμία θεραπεία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • ΑΘΗΝΑ
    • 30-May-2014
    • εντερόκοκκος σε εξέταση κολπικού εκκρίματος
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΧ CIPROXIN ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΑ ΚΛΙΝΔΑΜΥΚΙΝΗ. ΕΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΝΤΕΡΟΚΟΚΚΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ SPIRAL.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 02-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. καλησπερα γιατρέ. ΕΙμαι 41 και περυσι εκανα ολική υστερεκτομη λογω ανιχνευση πολυ μικρου πολυποδα ο οποιος ηταν αδενοκαρκινωμα grade 2. ΓΙα λογους ορμονικους και φυσικα τεκνοποιησης με παρενθετη αφησαμε μια ωοθηκη.τα αποτελεσματα του ΠΑΠ φετος εχουν ορμονικη εκτιμηση με επιπολυς:ενδιαμεσα :παραβασικα = 0:0:100%. τι σημαινει αυτο?
    • Ιωάννα
    • 30-May-2014
    • test pap
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 02-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν με την λήψη primolut nor απαγορεύεται το αλκοόλ και το κάπνισμα; Και αν είναι φυσιολογικός ο πονοκέφαλος που έχω; Θα πρέπει να τα σταματήσω;
    • sylvia
    • 30-May-2014
    • Primolut
    Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ PRIMOLUT
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. με τα πριμολουτ νορ η περιοδος καθυστερει; αν ναι ποσες μερες;και ειναι δυσκολη η αποκτηση συνταγης απο γιατρο για αυτα τα χαπια;
    • λιτσα
    • 29-May-2014
    • περιοδος
    Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΛΑΒΕΤΕ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 02-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Καλησπερα.Εχω εντονο προβλημα τριχοπτωσης που επιδεινωνεται πριν και κατα την διαρκεια της περιοδου.Σε τι μπορει να οφειλεται?Επισης τα primolut σε ποσες ωρες φευγουν απο τον οργανισμο?ευχαριστω πολυ.
    • Rea
    • 29-May-2014
    • περιοδος
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΟΓΟΝΑ ΣΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Kalhspera sas giatre htan n adia8etiso 12 maiou k tipota piga sto gunaikologo m ekane aplo test k yperixo ala tipota k m edwsw primolout mporw n mono egkuos afou m er8ei h periodos h mporw k eno prerno t xapia apantiste m sas parakalo.
    • Eleni
    • 29-May-2014
    • περιοδος
    ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ PRIMOLUT Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΥΗΣΗΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΟ ΧΑΠΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 06-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την σελίδα σας! Είμαι 23 ετών και έχω πολυκυστικές ωοθήκες έκανα χρήση αντισυλληπτικών για 2 χρόνια και τα σταμάτησα το 2012. Μόλις τα διέκοψα είχα ένα διάστημα 6 μηνών με απουσία περιόδου και διαστήματα με έντονες και βαριάς μορφής περιόδους ή περιόδους με μικρή αιμορραγία.Στην πορεία ο κύκλος άρχισε κάπως να φτιάχνει η έμμηνος ρύση διαρκούσε 7 ημέρες όπως και παλιότερα αλλά ποτέ δεν ερχόταν την ημερομηνία που έπρεπε. Από 30 Απριλίου έως 23 Μαίου έχω περίοδο η οποία ήταν με ελάχιστο αίμα καφέ υγρά ή εντονότερη με πήγματα.Την περασμένη Δευτέρα στις 19 θα έλεγα πως ήταν κανονική περίοδος σε ένταση και χρώμα και σταμάτησε την Παρασκευή στις 23.Όμως στις 26 ξανάρχισε.Και παλιότερα μπορεί να διαρκούσε μήνα και ο γυναικολόγος μου χορήγησε αντισσυληπτικά ίσως χρειάζονται και τώρα?Σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να πάρω mitrotan για να σταματήσει η αιμορραγία διότι έχω σιδηροπενική αναιμία.Υπάρχει περίπτωση να έχει μεγαλώσει κάποια κύστη να είμαι έγγυος ή να είναι ινομυώματα,πολύποδας ή καρκίνος στον τράχηλο?Ψάχνοντας στο διαδίκτυο τα συγκεκριμένα συμπτώματα βρήκα τα παραπάνω αποτελέσματα και ανησύχησα.
    • Σύλβια
    • 27-May-2014
    • αιμοραγια μετα το περας της περιοδου
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΓΚΥΟΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 02-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 7 από 37

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter