1. καλησπερα.θα ηθελα να με ενημερωδεται.νιωθω καποιες φορες κολπικα αερια.δεν εχω ιδεα πως δημιουργουνται και αν πρεπει να ανησυχω.ειμαι 46 χρονων σε πρωορη εμμηνοπαυση.παρολο που εχω πιει 7 μερες duphaston περιοδος απουσα.πρεπει να πιω παλι χαπια?
    • udrea
    • 20-Jan-2015
    • κολπικα αέρια
    1) ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ. 2) ΤΟ DUPHASTON ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 23-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. Γιατρε εκανα αποξεση και ακριβως ενα μηνα μετα ξεκινησα αντισυλληπτικα κ ας μην ειχα ξεκαθαρα περιοδο (πολλα καφε υγρα)..ειχα ελεύθερη επαφη την 14 μερα απ την ληψη τους.. υπαρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης?
    • giwta
    • 20-Jan-2015
    • αντισύλληψη - σπιράλ
    ΟΧΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 20-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Είμαι σχεδόν 36 ετών 4/12/14 είχα μια παλιδρομη κύηση 8 εβδομαδων,σήμερα πήρα στα χέρια μου την ιστολογικη που λέει τα εξής:παλιδρομος κύηση ολίγον πρωιμοτερου αναπτυξιακου σταδίου με ευρήματα, κυρίως ισχαιμικες αλλοιωσεις και ινιδοειδη νεκρωση της τροφοβλαστης καθώς και περιλαχνωδη εναπόθεση ινωδους, που καθιστούν σκόπιμο τον εργαστηριακό έλεγχο. Ο γιατρός μου λέει να κάνω εξέταση για θρομβοφιλια, αν έχω στην επόμενη εγκυμοσύνη θα κάνω ενέσεις αν δεν έχω δεν χρειάζεται να κάνω τίποτε άλλο. Όλο αυτό το πόρισμα τι ακριβώς σημαίνει, θα μπορέσω πότε να κάνω ένα γερό παιδί? Αν έχω θρομβοφιλια θα αργήσει να έρθει ένα παιδί? Τι εξετάσεις θα πρέπει να κάνω εκτός την θρομβοφιλια?
    • ΑΣΤΕΡΑΚΙ
    • 19-Jan-2015
    • εγκυμοσυνη
    Η ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΛΗ ΚΥΗΣΗ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Η ΚΑΘ ΕΞΙΝ ΑΠΟΒΟΛΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 20-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Γιατρέ καλησπέρα. Είμαι 24 ετών και πρόσφατα ο γυναικολόγος με ενημέρωσε πώς έχω κονδυλώματα στον κόλπο, τα οποία καυτηριασε. Μου είπε ότι θα χρειαστεί και δεύτερος καυτηριασμος μετά από 3-4 εβδομάδες.. Το πρόβλημα μου είναι ότι από τότε έχω έντονο πόνο στον κόλπο και κυρίως, πολλά κολπικα αέρια. Νιώθω ότι ενώ "ξεκινούν " από τον πρωκτό "βγαίνουν" πάντα από τον κόλπο. Δν μπορώ να το εμποδισω και ντρέπομαι πολύ για αυτή τη κατάσταση. Έχουν περάσει ήδη 20 ημέρες και καμία αλλαγή. Είναι ανησυχητικο? Θα εκτιμούσα πολύ την άποψη σας.
    • Νεφέλη
    • 19-Jan-2015
    • κολπικα αέρια
    NAΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ EXEI ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΡΘΟΚΟΛΠΙΚΟ ΣΥΡΙΓΓΙΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ Ή ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 20-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Γιατρέ Καλημέρα σας, είμαι 30 και έχω πολυκ. ωοθήκες. Ήταν να έχω περίοδο την Τετάρτη 14/01. Ακόμα όμως να έρθει και ο μήνας έχει φτάσει 19.01. Υπάρχει τρόπος να μου έχει έρθει περίοδος μέχρι το Σάββατο 24.01 γιατί στις 29.01 (ημέρα Πέμπτη) φεύγω ταξίδι στο εξωτερικό? Αλλιώς μπορώ να την καθυστερήσω από την Κυριακή 25.01? Σας ευχαριστώ πολύ
    • ΜΑΙΡΗ
    • 19-Jan-2015
    • περιοδος
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ME PRIMOLUT. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΩ ΓΕΝ. ΟΡΓΑΝΩΝ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. Καλησπερα. Πριν ενα μηνα εκανα τεστ παπ και το αποτελεσμα που παρελαβα τωρα λογω γιορτων εδειξε lsil στοιχεια φλεγμονης επι εδαφους εμμεσων ενδειξεων hpv λοιμοξεως. Ο γιατρος μου εδωσε μια κρεμα την climycen για 14 μερες να βαζω το βραδυ και με το που μου τελειωσει η περιοδος μετα την αγωγη μου ειπε να παω ν με δει . Στο ιστορικο μου εχω πριν ενα χρονο ανιχνευση dna του υποτυπου hpv26 η hpv82 η is39 και τα τρια low risk. Εκανα τεστ παπ καθε τριμηνο μετα απο αυτο και δε βρεθηκε καμια αλλοιωση περα απο μια μυκητιαση πριν ενα 4μηνο που εκανα αγωγη και περασε. Ο γιατρος μου μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο.Θα πρεπει να ανησυχω; Επισης ολο αυτο το διαστημα δεν ειχα σεξουαλικες επαφες χωρις προφυλακτικο αλλα με το συντροφο μου πριν παραλαβω το τελευταιο τεστ με τη φλεγμονη καναμε για πρωτη φορα χωρις. Θα πρεπει να ανησυχω και για εκεινον ;
    • ντεπυ
    • 19-Jan-2015
    • Λοιμωξη HPV
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Με ποναει ενα δοντι μπορω να παρω αντιβιωση ceclor
    • μαυρος
    • 18-Jan-2015
    • δοντι
    ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ CECLOR.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Καλησπέρα σας γιατρέ. Σε μια εβδομάδα ολοκληρώνεται ο σαραντισμός μου, ύστερα απο πρόωρη γέννα με καισαρική λόγω χοριοαμνιονιτιδας. Τις τελευταίες 4 μέρες ανεβάζω δέκατα μέχρι 37.5 μόνο τις απογευματινές ώρες. Ενδέχεται να έχω κάποια λοίμωξη ή μήπως είναι λόγω έλλειψης ύπνου και κούρασης; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • elena9
    • 18-Jan-2015
    • ΛΟΧΕΙΑ
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΜΩΞΗ. ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Γιατρε μου καλησπερα μετα απο εξεταση γιατρου ειχα μια κυστη μου χορηγησε τα primolut kai einai 5 mera pou ta pairnw prwi vradu kai den me stamatane ta kae na anusixw?
    • Natasa
    • 18-Jan-2015
    • primolut και εγκυμοσυνη
    ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. καλημέρα σας.Στις 6 εβδομάδες εγκυμοσύνη έκανα εξετάσεις και βγήκαν τα παρακάτω: ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ CMV LgG ΘΕΤΙΚΟ 500 ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ CMV IgM Οριακά αρνητικό Ο γιατρός με φόβισε πάρα πολύ ναι μεν αρνητικό λέει αλλα το 500 μεγάλο και πότε να το πέρασα?το 500 μπορεί να είναι χρόνια και δεν φευγει ποτέ?και το οριακό αρνητικό σημαίνει οτι ήταν πρόσφατο και εχει επηρεαστεί το εμβρυο?Πως μπορω να ξέρω ότι είναι πρωτολοίμωξη η όχι. Σας παρακαλω απαντήστε μου εχω πολυ αγχος
    • κατερίνα
    • 17-Jan-2015
    • Μεγαλοκκυταροιός
    Η ΕΞΕΤΑΣΗ PCR CMV (ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΕΞΕΤΑΣΗ) ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΜΕΣΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ CMV IgM ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. Καλησπέρα γιατρέ. Ο κύκλος μου είναι κάθε 30-35 μέρες. Το προηγούμενο μήνα πήρα primolut για να καθυστερήσω την περίοδο που περίμενα στις 6 Δεκεμβρίου. Η περίοδος τελικά μου ήρθε και που αύξησα τη δοσολογία στα 3 χαπάκια. Το αίμα ήταν όμως σκούρο καφέ και πηχτό κάπως. Αυτό το μηνα που περίμενα περίοδο 6 του μηνός δεν μου ήρθε ακόμα. Έχω καθυστέρηση 10 μέρες. Τι μπορεί να είναι? Μήπως πρέπει να πάρω primolut για να μου έρθει περίοδος? Ευχαριστώ!
    • afroditoula
    • 16-Jan-2015
    • καθυστερηση με πονους περιοδου
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Τον προηγούμενο μήνα είχα μια παλίνδρομη κύηση 8 εβδομάδων, ο γιατρός μου είπε πως είναι τυχαίο γεγονός και δεν χρειάζεται να κάνω καμιά εξέταση, χθες πήρε τα αποτέλεσμα από το έμβρυο και είδε κάποιες αλλοιώσεις μου είπε λοιπόν να κάνω εξέταση για θρομβοφιλια, έκλεισα ραντεβού στο Λαϊκό αλλά μου είπαν αν υπάρχει πιθανότητα για μια νε εγκυμοσύνη θα γίνει μόνο ο μοριακός έλεγχος, το ερώτημα λοιπόν είναι θα ξέρω με τον μοριακό έλεγχο αν έχω θρομβοφιλια? Κι αν είμαι ξανά έγκυος τι θα κάνω μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα σε έναν μήνα? Και ένα τελευταίο, άσχετο, ερώτημα, στις 13-14/1 είχα ωορρηξία και 15-16/1 είχα λίγα ροζ υγρά και σήμερα καφέ υγρά αρκετά σε ποσότητα. Τι σημαίνει αυτό? Να ανησυχήσω?
    • ΑΣΤΕΡΑΚΙ
    • 16-Jan-2015
    • κυηση
    Η ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟΒΟΛΗΣ.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥΔ ΔΗΛ 60 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΑ ΑΠΟΒΟΛΗΣ.ΤΑ ΡΟΖ ΥΓΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΩΟΡΡΗΞΙΑ.ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ/Α ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 16-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ PRIMOLUT ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΤΗΝ ΟΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ 20 ΚΑΙ 14 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 48 ΧΡΟΝΩΝ
    • BARBIE
    • 16-Jan-2015
    • primolut για μεταθεση περιοδου
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΣΕ ΜΗΤΡΟΡΡΑΓΙΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 16-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. παρελειψα την ηλικια μου προηγουμενως.ειμαι 27
    • Σοφια
    • 16-Jan-2015
    • Ενοχλησεις μετα απο αποξεση
    ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 16-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Καλησπερα γιατρε.14/01 εκανα αποξεση απ παλινδρομη κυηση 8-9 εβδομαδων..ειχα πονακια τις 2 πρωτες μερες κ ελαχιστο αιμα.ομως σημερα μετα απο 3 μερες ξυπνησα κ ενιωσα να με τραβαει το στηθος μου κ να ποναω εντονα οι πονοι ειναι απο πανω στο στερνο και στις ακρες απο τη μασχαλη.και τα 2 στηθη μου τα οποια ειναι ακομη πρησμενα(το στηθος μου ειναι μικρο σε μεγεθος).ο πονος ερχεται για δευτετολεπτα ειναι οξυς κ μετα με αφηνει.ανυσηχω!ειναι φυσιολογικο?
    • Σοφια
    • 16-Jan-2015
    • Ενοχλησεις μετα απο αποξεση
    EΦΟΣΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 16-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Kalhspera giatre ekana test pap k m vrhkan stoixeia kolpotraxhlitidas ti prepei n kanw?na parw kapoio farmako?
    • xrusa
    • 15-Jan-2015
    • test pap
    CLIMYCEN KΡΕΜΑ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 16-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. Καλησπερα ειμαι 20 χρονων και τα αποτελεσματα του τεστ παπ εδειξαν. Αρκετα πλακωδη κυτταρα,αρκετα αδενικα ενδοτραχηλου,αρκετα πολυμορφοπυρηνα και αρκετα πλακωδη με φλεγμονωδεις αλλοιωσεις. Τελος στο συμπερασμα αναφερει εικονα μη ειδικης εξωτραχηλιτιδας. Εχω κλεισει ραντεβου σε γυναικολογο αλλα επειδη καθυστερει χρονικα θα ηθελα την γνωμη σας. Ευχαριατω.
    • elena5
    • 15-Jan-2015
    • test pap
    VIBRAMYCIN 100MG ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΝΑΛΗΨΗ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 16-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Είμαι η κοπέλα που πήρε fosfocin και εμφάνισε κνησμό στον κόλπο. Ήθελα να προσθέσω ότι οι σεξουαλικές επαφές έγιναν ανεξαιρέτως με τη χρήση προφυλακτικού.
    • Μαρία 19
    • 15-Jan-2015
    • ΚΟΛΠΙΚΟΣ ΚΝΗΣΜΟΣ
    ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Εδώ και 2 περίπου μήνες συνευρίσκομαι σεξουαλικά με έναν άντρα. Από τις πρώτες κιόλας φορες εμφάνισα συμπτώματα ουρολοίμωξης και πήρα άμεσα fosfocin. Έκτοτε έχω ξαναπάρει άλλες 2 φορές για τον ίδιο λόγο. Τελευταία φορά πήρα πριν από τρεις μέρες (τελευταία δοση σήμερα) και χτες εμφάνισα φαγούρα στον κόλπο. Φοβάμαι για μυκητίαση. Έχουμε να συνευρεθούμε 7 μέρες.
    • Μαρια 19
    • 15-Jan-2015
    • ΚΟΛΠΙΚΟΣ ΚΝΗΣΜΟΣ
    ΜΑΡΙΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. καλημερα σας να σας ρωτησω υπαρχει περιπτωσει να μεινω εγκυος μετα το τελειωμα τις περιοδου?ειχαμε ενα ατυχημα με τον αντρα μου ενα φορουσε προφυλακτικο κ τελιωσε με αυτο οταν βγηκε το προφυλακτικο εμεινα πανω μου.υπαρχει περιπτωσει να μεινω?
    • Μαρια
    • 15-Jan-2015
    • εγκυμοσυνη
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΙΘΑΝΟ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Jan-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 7 από 68

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter