1. Τα τελευταια 10 χρονια ταλαιπωρουμαι απο τον ιο hpv-stelexh 56,66 (high risk).Το τελευταιο μου τεστ παπ πριν 3 μηνες εδειξε αλλοιωσεις αλλα δεν ηταν σαφες αν ηταν απο τον εξω η τον ενδοτραχηλο και φυσικα πηγα για κολποσκοπηση οχι μια αλλα δυο φορες.Και στις 2 ο τραχηλος εξωτερικα φαινοταν πεντακαθαρος οπως ακριβως συμβαινει στο αδενοκα...(στην πρωτη ομως ξεπροβαλλαν καποια μικρα ογκιδια μολις ο γιατρος εβαλε τη λαβιδα στο εσωτερικο του στομιου τουενδοτραχηλου αλλα δεν πηρε βιοψια γιατι γλιστρουσε η λαβιδα) Ζητησα επιμονα βιοψια απο τον ενδοτραχηλο αλλα μου ειπαν πως μονο με αποξεση γινεται και εφοσον ειμαι ατεκνη δεν επιτρεπεται γιατι υπαρχει κινδυνος να δημιουργηθουν συμφυσεις...Οι γιατροι που ειδα βασιζονται στις παλιοτερες εξετασεις μου κι επιμενουν πως προκειται για απλη πλακωδη μεταπλασιαΥπαρχει τροπος να ελεγχθει ο ενδοτραχηλος με καποιο ειδικο εργαλειο?Υποδειξτε μου σας παρακαλω καποιο τροπο να διαγνωσθει ή να αποκλεισθει το αδενοκα...Τι ειδους εξετασεις να κανω απο εδω και περα?Aν ακουσω τους γιατρους που ειδα και το αφησω ετσι για αλλους 6 μηνες φοβαμαι οτι θα δωσει καρκινο εσωτερικα στη μητρα.Νιωθω καταδικασμενη κι εντελως αβοηθητη...Ευχαριστω για την υπομονη σας!!!
    • nana
    • 26-May-2013
    • Λοιμωξη HPV
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΛΑΒΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΟΙΓΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΒΙΟΨΙΕΣ. Η ΒΙΟΨΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ Η ΛΗΨΗ ΣΩΣΤΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 27-May-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. hpv, 
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΚΑΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ GYNO DAKTARIN ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ΚΑΙ DAKTARIN ΑΛΟΙΦΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑΝ ΛΙΓΟΙ ΜΥΚΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΑΠ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ... ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΛΟΙΦΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    • CATHRENE
    • 28-May-2013
    • test pap
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ PH ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2013-07-23 08:39:30
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. ΤΕΣΤ ΠΑΠ 
  5. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΟΥΣ.. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ..
    • CATHRENE
    • 28-May-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 28-May-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. ΤΕΣΤ ΠΑΠ 
  7. ήγα πρόσφατα στο γυναικολόγο και ανακάλυψε μόρφωμα στην αριστερή ωοθήκη 2,6 χ 3,4 cm. Το επιβεβαιώσαμε με MRI. Η γιατρός επιμένει ότι πρέπει να αφαιρεθεί αμέσως αλλά όχι λαπαροσκοπικά. Για να το διασταυρώσω πήγα και σε άλλο γυναικολόγο ο οποίος μου είπε ότι αφαιρείται λαπαροσκοπικά. Ο δείκτης Ca125 και CEA είναι χαμηλοί. Θέλω την γνώμη σας. Ευχαριστώ 28 ετων, δεν έχω παιδιά, προσπαθώ να μείνω έγκυος
    • 645
    • 29-May-2013
    • μορφωμα ωοθηκης
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟΥ Ή MRI ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΓΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 30-May-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. μορφωμα 
  9. Γειας σας γιατρε, ειμαι 36 χρονων μητερα 3 παιδιων, εδω και τρια χρονια φοραω ενδομητριο σπιραλ τον προηγουμενο μηνα ειχα λιγο αιμα στην 16η μερα του κυκλου μου (σταθερος κυκλος 28 ημερων)ο γιατρος μου,μου ειπε οτι υπαρχει ελλειψη καποιας ορμονης και μου εδωσε duphaston πηρα ολο το κουτι τις 4 πρωτες μερες επαιρνα 1/2 το πρωι και 1 το βραδυ και μετα κανονικα 1 πρωι βραδυ.Αδιαθετησα στις 21/4. Στις 29/5 αρχισα να εχω κηλιδες αιματος οχι ομως κανονικη περιοδος, υπάρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης? να συμπληρωσω βεβαια οτι το σπιραλ ειναι 5ετους διαρκειας. Ευχαριστω για τον χρονο σας
    • mpempa
    • 30-May-2013
    • περιοδος
    Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΡΑΛ ΕΙΝΑΙ 1 ΣΤΙΣ 100 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΚΥΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Β-HCG ΑΙΜΑΤΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΟΤΡΑΧΗΛΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2013-07-23 08:42:11
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. ακανονιστη περιοδος 
  11. Γεια σας. Το ερώτημά μου αφορά τη χρήση του Duphaston κατά το πρώτο τρίμηνο κύησης. Είμαι 29 χρονών, βρίσκομαι στην 5η εβδομάδα κύησης, έχω πολυκυστικές ωοθήκες και ο γυναικολόγος μου έδωσε τα Duphaston για πρόληψη τυχόν αποβολής. Θα ήθελα να μάθω σε τι ακριβώς βοηθούν τα εν λόγω χάπια και τι παρενέργειες ενδέχεται να έχουν σε μένα ή το έμβρυο. Ευχαριστώ
    • Alma
    • 07-Jun-2013
    • Duphaston κι εγκυμοσύνη
    ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΚΥΗΣΗ ΑΝ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΑΓΩΓΗ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ PCO
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Duphaston και εγκυμοσύνη 
  13. Καλημερα!Ειμαι εγκυος στην 9 εβδομαδα και ειμαι θετικη στο ουρεοπλασμα.Ο γιατρος μου εδωσε claripen 500 ,και τον συζυγο επισης.Ειναι ασφαλης η συγκεκριμενη αντιβιωση για την εβδομαδα που ειμαι και ποσο επικινδυνο ειναι το ουρεοπλασμα?Ευχαριστω.
    • dimi
    • 07-Jun-2013
    • claripen και εγκυμοσυνη
    ΕΙΝΑΙ AΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ.ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2013-07-19 17:49:31
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. claripen 
  15. στο testpap βρεθηκε ενδοτραχηλιτιδα και μου εδωσαν augmentin,ειναι 3η φορα,ενδικνυται αυτη η θεραπεια, υπαρχει αλλη μεθοδος,ευχαριστω
    • αρια
    • 08-Jun-2013
    • test pap
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΑΤΥΠΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ (ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΧΛΑΜΥΔΙΑ).ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. ενδοτραχηλιτιδα 
  17. ειναι η 3η φορα που βρισκεται ενδοτραχηλιτιδα και μου δινει η γιατρος augmentin υπαρχει αλλη θεραπεια εκτος απο αντιβιωση, ευχαριστω
    • aria
    • 08-Jun-2013
    • test pap
    ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. ενδοτραχηλιτιδα 
  19. γεια σας,παντα ειχα περιοδο 26-28 ημερες.10 φεβρουαριου αδιαθετησα στις 19 πηρα το χαπι της επομενης μερας.σε μια βδομαδα αδιθετησα παλι.εκανα τεστ παπ ολα καλα.εχω 3 μηνες (απριλιο,μαιο,ιουνιο) που απο 5 μερες που διαρκουσε η περιοδος κραταει 2 με αιμα αρκετο κ μετα ελαχιστο χωρις ροη για 2 μερες.να φταιει το χαπι?τι εξετασεις να κανω?
    • pasi
    • 11-Jun-2013
    • περιοδος
    ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΟ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 11-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. διαταραχη περιοδου 
  21. Καλησπέρα γιατρέ είμαι 29 ετών έχω πολυκυστικές ωοθήκες και συγγενή υποθυρεοειδισμός εκ γενετής, τον Δεκέμβριο είχα την τελευταία περίοδο και τον Απρίλιο πήρα Duphaston και αδιαθέτησα 6 Μάιου,η επόμενη περίοδος ήταν ημερολογιακά στις 2-3 Ιουνίου και ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει, το πρόβλημα μου είναι πως αντιλήφθηκα στον δεξί μου μαστό ενώ είχα φαγούρα από ένα τσίμπημα ένα σκληρό “γρομπαλάκι” και έχω αναστατωθεί απίστευτα πολύ υπάρχει περίπτωση είναι είναι κάτι κακό επειδή είναι σκληρό; Η έχει σχέση με την καθυστέρηση της περιόδου;Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!
    • Evanzeli
    • 11-Jun-2013
    • Στήθος
    ΧΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ECHO ΜΑΣΤΟΥ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 12-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  22. Στήθος 
  23. καλησπερα.προσφατα εκανα τεστ παπ και βρεθηκαν στοιχεια κερατινοποιησης του πλακωδους επιθηλιου.εναι κατι σοβαρο?θα χρειαστω βιταμινες η θεραπεια?ευχαριστω εκ των προτερων.
    • katerina 20
    • 11-Jun-2013
    • test pap
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΕΥΡΗΜΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 12-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  24. test pap 
  25. πρησμένοι αστράγαλοι(χωρίς προσθήκη πολλών κιλών)στην 39 εβδομάδα της κύησης είναι ανησυχητικό? την ίδια εβδομάδα και έντονη δυσφορία σαν πνίξιμο γύρω απο το λαιμό σε ύπτια θέση. επίσης,πόσες μέρες μετά την ΠΗΤ θεωρείτε ασφαλή μια παράταση κύησης ευχαριστώ
    • TRISTELINA
    • 12-Jun-2013
    • κυηση
    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΣΑΣ ΠΙΕΣΗ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Π.Η.Τ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΜΑ ΚΑΙ DOPLER
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 13-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  26. οιδημα 
  27. Και απο τι μπορει να προηλθε η κερατινοποιηση του πλακωδους επιθηλιου?To test παπ βγηκε 2η κατηγορια.αυτο ειναι καλο?
    • κατερινα 20
    • 12-Jun-2013
    • test pap
    ΑΠΟ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΙΟ.ΕΝΙΟΤΕ ΕΛΕΙΨΗ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΩΝ ΥΠΟΚΡΙΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 13-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  28. τεστ παπ 
  29. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ HPV.ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ??
    • sophia
    • 13-Jun-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΟΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ PAP TEST ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2013-07-23 08:43:53
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  30. emvolio 
  31. Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΕΡΑΤΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΩΔΕΣ ΕΠΙΘΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΙΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ΑΠΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ SITE ΓΙΑΤΡΕ.
    • nikoleta
    • 14-Jun-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ.ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΓΝΩΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 17-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  32. ΤΕΣΤ ΠΑΠ 
  33. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
    • Μαίρη!
    • 16-Jun-2013
    • test pap
    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΜΗΝΟ ΡΥΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 17-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  34. ΤΕΣΤ ΠΑΠ 
  35. Καλημερα. εαν εχω μεινει εγκυος στις γονιμες μερες και δεν το ξερω, αν παρω primolut nor 5mg, 2 φορες την μερα, απο 20η εως 24η η απο 21η εως 25η μερα του κυκλου τι θα συμβει? κινδυνευω εγω η ενδεχομενως το εμβρυο? ευχαριστω
    • caramelenia
    • 17-Jun-2013
    • primolut και εγκυμοσυνη
    ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΗΣΕΩΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2013-07-23 08:45:05
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  36. primolut 
  37. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ!ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΥΓΡΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ Κ ΛΙΓΟ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ!ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ Κ ΒΡΕΘΗΚΕ GRAM ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ Κ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΑΓΩΓΗ ΜΕ CIPROXIN,ΗΡΕΜΗΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΦΑΓΟΥΡΑ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ!ΕΚΑΝΑ Κ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΕΔΕΙΞΕ ΗΠΙΑ-ΜΕΤΡΙΑ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ Κ ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ,ΠΗΡΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ,ΕΒΑΛΑ ΚΡΕΜΕΣ Κ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΑΝΗΛΘΕ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ ΤΟ PH ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΝΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΑ Μ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Κ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ!
    • ΔΑΝΑΗ ΤΣ.
    • 17-Jun-2013
    • ΚΟΛΠΙΚΟΣ ΚΝΗΣΜΟΣ
    Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΟΥ PH ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΝΗΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΙΔΙΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ VIN ΛΕΙΧΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  38. 1981 
  39. καλησπερα σας.ο υιος hpv μπορει να επανελθει ακομα και αν εχεις κανει loop η κωνοειδη εκτομη?και εφοσον εχεις σταθερη σχεση??ευχαριστω παρα πολυ θα με βοηθουσατε πολυ
    • ntina
    • 18-Jun-2013
    • Λοιμωξη HPV
    Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 10% ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΨΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΚΤΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΛΑΒΗΣ.ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΧΝΟΤΕΡΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ FOLLOW-UP ΚΑΘΕ 6ΜΗΝΟ ΜΕ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ PAP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ LOOP Ή ΤΗΝ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Jun-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  40. hpv 

Σελίδα 4 από 46

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter