1. γίνεται να έχω αιμορραγία χωρίς να έχω αποκόλληση ή άλλη αιτία παρα μόνο επιχείλιο πλακούντα;μπορεί απλά να αιμορραγεί ο πλακούντας;ήπια αιμορραγία οδηγεί σε αποκόλληση;σας ευχαριστω πολύ!!!!
    • myrtille
    • 08-Oct-2013
    • κυηση
    Η ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. αιμορραγία 
  3. Γιατρε καλησπερα σας.. Παιρνω primolut απο την 15η μερα 1 χαπι για δεκα μερες (για 5 μηνες θεραπεια)για να ανεβασω την προγεστερονη μου διοτι ειναι πολυ χαμηλη και γενικα να ρυθμισω τον κυκλο μου γιατι ειναι αστατος.Εαν κανω ωορρηξια πριν την 15η μερα και συλλαβω και αρχισω τα primolut θα υπαρξει προβλημα;;; Και μπορω να κανω μετρηση προγεστερονης την 21η μερα ή επηρεαζει η ληψη των primolut που θα λαμβανω εκεινες τις μερες;;;
    • evoula
    • 08-Oct-2013
    • primolut και εγκυμοσυνη
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ PRIMOLUT ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ. Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΚΙΑΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΠΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. primolut 
  5. Γεια σας.Απ την στιγμή που έχω θεραπεύσει τα συμπτώματα του hpv (έχω κάνει loop laser κ αλοιφή για τα κονδυλώματα)κ το τεστ παπ δεν παρουσιάζει τον ιό,γίνεται να μεταδώσω τον ιό στον σύντροφό μου?Ευχαριστώ.
    • ephi
    • 08-Oct-2013
    • Λοιμωξη HPV
    ΟΧΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΣΟΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. μεττάδωση ιού hpv  
  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ(ΤΕΣΤ ΠΑΠ,ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ,ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΚΛΤ) ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ.ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ ΚΑΜΙΑ,ΦΟΡΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΟΥΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ 2-3 ΑΝΑ ΩΡΑ. ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΕ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
    • Diane Z.
    • 11-Oct-2013
    • MHKYTΕΣ
    ΚΥΣΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΤΕ.ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΟΓΕΝΗ ΚΥΣΤΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΜΟΝΗ ΕΝ 
  9. Καλησπέρα σας, βρεθηκα θετική σε χλαμυδια και ουρεόπλασμα. Ο γιατρός μου εδωσε θεραπεία με ciproxin και flagyl χαπια.Είμαι καλυμμένη με αυτη τη θεραπεια και για τα 2?
    • eleni1986
    • 11-Oct-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΓΩΓΗ.ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. ελενι1986 
  11. γιατρε μου μετα απο θεραπεια για ουρεοπλασμα με ρουλιντ και ciproxin μπορω αμεσως να ξεκινησω αμεσως τις προσπαθειες για εγκυμοσυνη η πρεπει να περιμενω καποιο διαστημα λογω των φαρμακων που πηρα?ευχαριστω πολυ
    • κιριακη
    • 11-Oct-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. αντιβιωση 
  13. Γεια σας γιατρε!Προσπαθω για παιδακι το τελευταιο 4μηνο.Κανω ωορρηξια γυρω στην 13η με 14η μερα ομως η προγεστερονη την 21η μερα ειναι χαμηλη και ετσι ο γιατρος μου ειπε να παιρνω utrogestan απο την 16η μερα ενα για δεκα μερες ..Βοηθανε αυτα τα χαπια και για την αυξηση της προγεστερονης και για την συλληψη;
    • evi
    • 11-Oct-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Η ΚΑΚΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΚΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. utrogestan 
  15. ΓΙΑΤΡΕ ΕΧΩ ΠΙΕΣΗ. ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑ methyltopa ενω πριν επερνα atacand16mg. Με αυτο δεν ρυθμιζοτον η πιεση μου και 16εβδομαδων δυστυχοσ το εχασα. ΤΩΡΑ ΦΟΒΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ METHYLTOPA?
    • ελενα
    • 12-Oct-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΣΗ.ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Ή ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. ELENA 
  17. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΕ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 3.5 ΧΡΟΝΩΝ.ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Η ΓΙΑΓΝΩΣΗ?ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΣΤΗ 9 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ.ΕΣΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΗΚΑ ΕΓΚΥΟΣ Η ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
    • ΠΟΝΕΜΕΝΗ
    • 15-Oct-2013
    • ΚΥΣΤΗ
    Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΚΥΣΤΗΣ (ΡΗΞΗ ΣΥΣΤΡΟΦΗ)ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ή ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ.ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟ ΤΟΤΕ Η ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.Η ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΟΥΛΕΣ (ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ)
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Χ2 
  19. Καλησπέρα γιατρέ, εδώ και 1,5 μήνα παίρνω την αντιβίωση minocin για ένα πρόβλημα ακμής που αντιμετωπίζω.Η θεραπεία μου τελείωνει τέλη Νοεμβρίου.Μπορώ να ξεκινήσω άμεσα προσπάθειες για τεκνοποίηση μετά το τέλος της θεραπείας ή πρέπει να παρέλθει κάποιο διάστημα ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος σε περίπτωση σύλληψης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • DANAI
    • 15-Oct-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. minocin, σύλληψη 
  21. καλησπερα ενω ξεκινησει τα yasminelle εχω παρει το πρωτο κουτι κ αυριο ξεκιναω το δευτερο.ηθελα να σας ρωτησω αν με καλυπτει ως προς την αντισυλληψη?? ευχαριστω για τον χρονο σας!
    • filakas
    • 16-Oct-2013
    • αντισύλληψη - σπιράλ
    ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 17-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  22. yasminelle 
  23. τον προηγουμενο μηνα μ εδωσε ο γυναικολογος μ τ duphaston 10.μου ηρ8ε κανονικα η περιοδος.8ελω ν κανω ενα ταξιδι μ τν συντροφο μ αν τ λαβω παλι για 10 μερες θα υπαρχει καποιο ποβλημα?το ειχα παρει για 10 μερες τν σεπτεμβριο
    • μαρια
    • 16-Oct-2013
    • περιοδος
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 17-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  24. duphaston 
  25. Καλησπέρα, ενώ έχω σταθερό κύκλο 28-29 μέρες, αυτό τον μήνα η περίοδος μου ήρθε μια μέρα και σταμάτησε. Τις επόμενες μέρες είχα κάποια υγρά με ιδιάζουσα οσμή. Αποκλείω το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης και έχω πάρει αρκετό βάρος τους τελευταίους μήνες. Επίσης έχει αλλάξει ο τύπος δέρματος μου από ξηρός έχει γίνει λιπαρός.
    • Προβληματισμενη
    • 17-Oct-2013
    • περιοδος
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 17-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  26. περίοδος για μια μέρα 
  27. καλημερα.!πρεπει ν σας ρωτησω κατι..επαιρνα αντισ. παρουσιασα ομως πετρα στη χολη κ φλεγμονη στο συκωτι ο γιατρος μ μ εδωσε τωρα ciproxin k απο την δευτερη κιολας μερα μ ηρθε αιμα και πονος οπως στη περιοδο, ενω περιοδο ειχα πριν 2βδομαδες..ειναι κατι φυσιολογικο η να ανησυχησω?
    • dimitra
    • 19-Oct-2013
    • περιοδος
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 22-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  28. παιρνω ciproxin κ μ ηρθε περιο 
  29. καλησπερα..εχω δικερη μητρα και ο γυναικολογος μου,μου ειπε οτι λογικα θα χρειαστει να κανω επεμβαση αφου ομως κανω και την υστεροσαλπιγγογραφια..η επεμβαση ειναι παντα επιτυχης?
    • natasa
    • 19-Oct-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΕΡΗ ΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΔΙΔΕΛΦΟΣ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 22-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  30. νατασα 
  31. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 6 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΠΑΦΗ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?
    • sofaki
    • 20-Oct-2013
    • περιοδος
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.ΗΛΙΚΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,ΕΠΑΦΗ,ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΔΙΑΡΚΕΙΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 22-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  32. ΣΟΦΑΚΙ 
  33. καλησπερα σας.θα πρεπει να κανω ορμονικες εξετασεις..ποια μερα της περιοδου θα πρεπει?μπορω να τις κανω οποτε να ναι η παιζει ρολο η μερα?σας ευχαριστω παρα παρα πολυκαλη
    • natalia 23
    • 20-Oct-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 3Η-7Η ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΗΝΟΡΡΟΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΜΜΗΝΟΥ ΡΥΣΕΩΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 22-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  34. γενικα 
  35. Καλησπέρα συγνώμη που στέλνω εδω αλα δεν ξερω που αλου να ρωτησω. πέρνω Zinadol 500mg για ουρολοιμοξη ενω έχω γρίπη (ή είμαι πολύ κρυωμένος) υπάρχει μήπως κάποιος λόγος να σταματήσω το zinadol ή δεν υπαρχει πρόβλημα να το πέρνεις ενώ είσαι αρρωστος?
    • Νικ
    • 22-Oct-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    MΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 22-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  36. zinadol, γρίπη, αρρωστος,κρυωμ 
  37. γεια σαs γιατρέ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό για μένα ... όταν ο άντρας πίνει αλκοόλ και κάνει χρήση τσιγάρου κ ναρκωτικού τσιγάρου υπάρχει πρόβλημα να μην μπορεί να κάνει παιδί? τι εξετάσει πρέπει να κάνει για να δει αν έχει πρόβλημα? κ αυτό θα έχει επιπτώσεις στην κύηση της γυναικάς αν πιαστεί κατά την επηρiia αυτών τον ουσιών .. και θα έχει πρόβλημα κ το μωρό θα γεννηθεί με πρόβλημα... !!!εγώ να τονίσω δεν κάνω τιποτα απο αυτα...και ειμαι κατα για αυτο φοβαμαι να ξεκινήσω προσπάθειες για παιδί αν και το θέλω πολύ.. πείτε σας παρακαλώ τι πρέπει να κάνω...!!!!!!!sas ευχαριστω πολυ!!!
    • mairi
    • 23-Oct-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Η ΧΡΗΣΗ ΟΥΣΙΩΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 25-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  38. syzygos 
  39. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΧΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΡΙΝ ΜΗΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.. (ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ).. ΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ...? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΛΛΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ
    • mairi
    • 23-Oct-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΤΟ ΦΥΛΙΚΟ ΟΞΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ. Ο ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 25-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  40. egkymosynh 

Σελίδα 9 από 59

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter