1. Έχει περάσει ένας χρόνος που έκανα επέμβαση loop για HPV (CIN3), με όλα τα τεστ παπ που επαναλαμβάνω ανά 3μηνο εντελώς καθαρά. Μπορώ να βάλω σπιράλ;
    • aggelko
    • 11-Sep-2013
    • αντισύλληψη - σπιράλ
    ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΗ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 13-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. HPV, αντισύλληψη 
  3. kalispera giatre exw 3ekinisei ta qlaira kai 8a i8ela na rwtisw meta apo poses meres mporw na er8w se epafh eley8era xwris na uparxei kundinos ...episeis 8elw na ma8w pote kanw diakopi wste na sunexisw to deytero kouti...eyxaristw
    • sofia1
    • 15-Sep-2013
    • αντισύλληψη - σπιράλ
    ΣΟΦΙΑ ΣΤΑ QLAIRA ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ.Η ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 17-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. sofia1 
  5. Γεια σας,θέλω να σας ρωτήσω αν το αλκοόλ και ποια ποτά καθώς και τα γλυκά μπορούν να φέρουν υποτροπή σε μια μυκητισιακή κολπίτιδα και τι πρέπει να κάνω από θέματα διατροφής ή εναλλακτικής θεραπείας(πχ:λήψη προβιοτικών)για να μη ξαναπάθω;ευχαριστώ.
    • ΕΛΕΝΗ22
    • 15-Sep-2013
    • υποτροπιαζουσα κολπιτιδα
    ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ Ή ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΣ ΣΤΟ SITE MAΣ ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 17-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. μυκητίαση,κολπίτιδα 
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΕ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 3.5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑ ΜΕ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ.ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΛΠ.ΝΑ ΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΜΟΥ ΕΙΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΑ ΧΛΑΜΥΔΙΑ.ΑΠΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ?Α ΚΑΙ ΑΚΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΠΟΝΟΥΣ.ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    • ΠΟΝΕΜΕΝΗ
    • 16-Sep-2013
    • ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ
    ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΓΡΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΡΓΙΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Χ2 
  9. 14 μηνες μετά τον αποθηλασμο του γιου μου είχα ξαφνικα και πάλι γάλα. Τόσο ωστε να μην μπορω να κάνω τιποτα για να το σταματησω. Ο γιατρός μου μου συστησε paldorel για 15 μερες ωστοσο ανησυχω γιατι εχω ακουσει διαφορα γι αυτα τα σκευασματα
    • nikka
    • 17-Sep-2013
    • Στήθος
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΣΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΑΛΑΚΤΟΡΡΟΙΑ(ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΩΜΑΤΑ ΟΓΚΟΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΘΥΡΟΕΙΔΗ,ΟΓΚΟΣ ΜΑΣΤΩΝ ΚΛΠ) ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΓΩΓΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. θηλασμος 
  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ 3-4 ΗΜΕΡΕΣ. ΕΥΧΑΤΙΣΤΩ
    • RR
    • 19-Sep-2013
    • περιοδος
    TO PRIMOLUT ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ 4-5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ(ΔΥΟ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ)
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. ΠΕΡΙΟΔΟΣ 
  13. αδιαθετισα 29/8 και 14/9 ειχα ελευθερη επαφη.στις 19/9 αδιαθετισα παλι με σταθερο κυκλο 30 ημερων.εχω πολυ ροη αιματος και κομματια.υπαρχει περιπτωση αποβολης η ειναι αλλαγη κυκλου?
    • lili
    • 20-Sep-2013
    • egkumosuni kai periodos
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 27-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. αποβολη 
  15. ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΜΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΗ.ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ
    • ΜΑΡΙΑΝΝΑ
    • 21-Sep-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ. ΑΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 40 ΕΤΩΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΛΕΓΜΟΝΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΥΠΟΔΕΣ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΓΚΟΙ ΜΗΤΡΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 27-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. x1 
  17. Καλησπέρα. Το primolut nor πρέπει να το πάρω δύο φορές την ημέρα από δύο χάπια δηλ. 4 συνολικά?
    • eleftheria
    • 22-Sep-2013
    • περιοδος
    OXI MONO 2
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 30-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. περίοδος 
  19. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΕ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΡΗΚΑ ΜΕ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΜΕΤΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΕΛΕΝΧΟ Η ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΑΙΝΕ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ 4 ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3.5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ?ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΛΛΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΓΙΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΙΣΙΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
    • PONEMENI
    • 23-Sep-2013
    • ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ
    ΟΙ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ.Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΜΙΣΕΙ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 30-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. Χ2 
  21. Γιατρε καλησπερα σας,ειμαι 48 ετων με 2 παιδια και τον Ιουνιο ειχα εντονη αιμμοραγια κατα την περιοδο.Πηγα σε γυναικολογο και μου ειπε ειναι πολυποδας και θα χρειαστω αποξεση.ειναι κατι ανησυχητικο?να τονισω πως δεν θελω να κανω αλλα παιδια αν επηρεαζει σε αυτο.ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας.
    • δεσποινα
    • 24-Sep-2013
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ.Η ΑΠΟΞΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΕΥΔΗ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ.ΔΕΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟΞΕΣΗ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 30-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  22. γενικα 
  23. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΛΟΓΩ ΕΠΙΧΕΙΛΙΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ. ΠΟΣΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΠΩΜΑΤΙΚΟΣ Η ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΩ ΣΕ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
    • myrtille
    • 25-Sep-2013
    • κυηση
    O ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΠΩΜΑΤΙΚΟΣ.ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5ΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΘΙΟΣ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΧΕΙΡ/ΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ.Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΩΡΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ <5%
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 30-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  24. ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ 
  25. KALHMERA, THA HTHELA NA MOU PEITE TI XRHSH NA KANW GIA TO PRIMOLUT, TELEUTAIA EPAFH HTAN 30/7 TELEUTAIA PERIODOS 10/8-15/8 PERIPTVSH EGKIMOSINEIS DE THEWRW OTI UPARXEI. NA SHMEIVSW OTI EXW POLUKUSTIKES KAI EPERNA TA YASMINELLE GIA TON KUKLO , APO XAZOMARA MOU LEIPOUN TOUS TELEUTAIOYS 4 MHNES DEN TA EXW PAREI. OPOTE KATASUNEPEIA KAI AUTH H ANWMALIA TOU KUKLOU FADAZOMAI. AGORASA TA PRIMOLUT ALLA THELW NA PARW SWSTA THN DOSH GIA AN MHN FERV TA ANTITHETA APOTELESMATA. EUXARISTV EK TVN PROTERVN GIA THN APANTHSH SAS. (TA EIXA PAREI POLU PALIA PALI OTAN O KUKLOS MOU HTAN LOGO POLUKUSTIKVN TRAGIKA XALIA MEXRI KAI KODA 3MHNES KATHISTERISHS KAI EIXAN VOHTHISEI, EIXA ADIATHESIA META TIS 7 MERES AFOU TA EIXA STAMATISEI,DE THIMAMAI OMWS DOSOLOGIA)
    • MARION
    • 29-Sep-2013
    • primolut και εγκυμοσυνη
    2 ΧΑΠΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ.ΔΙΑΚΟΠΗ,ΕΜΦΑΝΙΖΕΡΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΩΝ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 30-Sep-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  26. MARIONCOTILLARD 
  27. Γεια σας γιατρέ. Είμαι 23 ετών.Το τελευταίο τεστ παπ έδειξε:επίχρισμα αρνητικό για κακοήθεια, κολπίτιδα,τραχηλίτιδα,πλακώδη μετάπλαση,κόκκοι-κοκκοβακτηρίδια. Ορμονική εικόνα:μη προσδιορισμένη(λογω φλεγμονής κλπ).Έχω κάνει laser στον τράχηλο για hpv CIN1.Τι είναι η πλακώδης μετάπλαση? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
    • εφη
    • 04-Oct-2013
    • test pap
    ΤΟ ΕΠΙΘΗΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΩΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟ ΟΠΩΣ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΟΥ-ΕΞΩΤΡΑΧΗΛΟΥ) ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΩΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΛΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  28. πλακώδης μετάπλαση 
  29. Καλησπερα σας, μετα απο αποξεση πριν ενα ετος παρουσιασα σοβαρη υπομηνορροια,εκανα υστεροσκοπηση συμφωνα με την οποια δεν υπαρχουν συμφυσεις κ ουλες αλλα το παχος του ενδομητριου δεν ξεπερνα τα 6.5 χιλ. Πηρα cyclacur για 2 μηνες χωρις κανενα αποτελεσμα. Υπαρχει μηπως κατι αλλο που μπορω να κανω?Με τετοιο ενδομητριο ειναι δυνατον να επιτευχθει εγκυμοσυνη?Αλλοι συναδελφοι σας λενε οτι δεν πειραζει κ αλλοι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναμεινω εγκυος..Θα εκτιμουσα πολυ τη γνωμη σας ,ευχαριστω εκ των προτερων
    • mariam
    • 07-Oct-2013
    • περιοδος
    ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8,5 ΧΙΛΙΟΣΤΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΡΑΧΗΛΟΥ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ (ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΑ).
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  30. αποξεση ενδομητριου 
  31. Καλησπέρα. Παίρνω τα αντισυλληπτικά mercilon γισ 4 μήνες. Τον 5ο μήνα αντί να τα ξεκινήσω την 7 μέρα από λάθος τα ξεκίνησα την 15η. Το διάστημα αυτό και μετά είχαμε ελεύθερες επαφές με το σύζυγο μου. Η τελευταία μου περίοδος ήταν 2/9. Το τελευταίο χάπι το πήρα στις 4/9 αλλά ακόμη να μου έρθει περίοδος. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης ή μήπως απλά διατάραξα τον κύκλο μου; Εδω και 15 μέρες έχω πόνους περιόδου χωρίς περίοδο.
    • mpukis
    • 07-Oct-2013
    • καθυστερηση με πονους περιοδου
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΚΥΗΣΕΩΣ. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΔΡΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΥΗΣΗΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  32. Εγκυμοσυνη 
  33. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ Κ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ LASER ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    • maria89
    • 08-Oct-2013
    • ΚΟΣΤΟΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΙΚΙΛΕΙ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  34. ΚΟΣΤΟΣ 
  35. γιατρε μου εκανα τεστ παπ και το συμπερασμα ηταν αρνητικο για κακοηθεια.λιγα παρακερατωσικα.θεωρειται παθολογικο τεστ παπ?εκανα μετα καλλιεργεια και βρεθηκε ουρεοπλασμα.θα κανω θεραπεια.πρεπει να κανω και κολποσκοπηση?
    • κικι
    • 08-Oct-2013
    • test pap
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΣΤ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  36. τεστ παπ 
  37. γιατρε ξεχασα να ρωτησω μετα απο κολποσκοπηση χωρις βιοψια απαγορευονται οι επαφες?προσπαθουμε για παιδακι και αυτο θα μας καθυστερουσε κ αλλο....
    • κικι
    • 08-Oct-2013
    • test pap
    ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΒΙΟΨΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  38. κολποσκοπηση 
  39. γιατρε μου επειδη δεν καταλαβα.οταν το συμπερασμα ενος τεστ παπ ειναι αρνητικο για κακοηθεια.λιγα παρακερατωσικα. τι ακριβως μπορει να σημαινει??κατι σοβαρο?κατι αλλο εκτος απο ουρεοπλασμα που μου εδειξε?πχ κονδυλωματα?
    • κικι
    • 08-Oct-2013
    • test pap
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΑΠΟ ΙΟ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟ. ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Oct-2013
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  40. τεστ 

Σελίδα 8 από 44

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter