1. καλησπερα,ειχα εωτονη φαγουρα,δυσοσμες λευκες κολπικες εκρισσεις,και ημουν ερεθισμενη αρκετα.πηγα στο γιατρο μου μετα απο κλινικη εξεταση ο γιατρος διεγνωσε μηκθτες..μου ειπε να κανω κολπικο υποτηετο lumexin των 600mg το βραδυ και να επαναλαβω μετα απο 3 μερες,καθωσ και να βαζω κρεμα dactarin για 5 μερες -και ο συντροφος μου το ιδιο.ακομα μου συνεστησε πλυσεισ με χαμομηλι...μετα απο αυτα θα μου περασει τελειως η μπορει να ξαναπαθω?υπαρχει κατι περισσοτερο που μου συστηνετε να κανω?εκανα test pap κ θα βγουν τα αποτελεσματα σε μια βδομαδα
    • θεοδωρα
    • 04-Apr-2014
    • MHKYTΕΣ
    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ FUGOSTATIN ΤΩΝ 100MG ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ. ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. Καλησπερα σας.Προσπαθουμε με τον συντροφο για παιδι.Ειχαμε και οι δυο ουρεοπλασμα το οποιο επηρεαζε αρνητικα το σπερμα.Τωρα ο συζυγος θεραπευτηκε εγω εκανα αντιβιογραμμα το οποιο εδειξε οτι το μικροβιο ειναι ευαισθητο σε ολες τις αντιβιωσεις.Ο γιατρος μου λεειοτι δεν μπορει να εκριζωθει.Εχω παρει ηδη vibramicyn και klarisid χωρις αποτελεσμα...Τι μπορω να κανω?Συμφωνα με το αντιβιογραμμα το μικροβιο δεν ειναι ανθεκτικο.
    • Φαιη
    • 02-Apr-2014
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΑΓΩΓΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Καλησπέρα σας, Μόλις πήρα το test pap και το συμπέρασμα γράφε: αλλοιώσεις κολπίτιδος-τραχηλίτιδος με συμμετοχή μυκήτων και συνοδό δυσκεράτωση. ΣΥνηστάται θεραπεία και επανέλεγχος μετά εξάμηνο. Κακοήθη κύτταρα δεν παρατηρήθηκαν. Εχω ανησυχήσει γιατί διάβασα ότι η δυσκεράτωση είναι προκαρκινικές αλλοιώσεις.Ποιά είναι η γνώμη σας. Τι με συμβουλεύετε να κάνω. Επίσης στο τεστ είναι τσεκαρισμένα τα εξής:επιλογής πυκνωτικά,διαμέσου στιβάδος, ενδοτραχηλικά, δυσκερατωσικά, πολυμορφοπύρηνα, ερυθρά αιμοσφαίρια,κοκκοι-βακτήρια. Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας
    • Μαρία
    • 02-Apr-2014
    • test pap
    ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Καλησπέρα σας! Πρόσφατα έκανα τεστ παπ με διάμεσα κύτταρα αρκετά, παραβασικά αρκετά, μεταπλαστικά αρκετά, πολυμορφοπύρηνα λίγα, δείκτης ωρίμανσης κολπικού επιθηλίου (ΔΩ) συμβατός με ηλικία, ενδοτραχηλικά λίγα (ήπια τραχηλίτιδα - ενδοτραχηλίτιδα). Λευκοκυτταρικός τύπος: Ουδετερόφυλα 54, Ηωσινόφιλα 5, Λεμφοκύτταρα 35, Μ.Μονοπύρηνα 6 Χρόνος Προθρομβίνης Χρόνος Μάρτυρος 11.9' Χρόνος Εξεταζομένου 11.9' INR 1.0 Ποσοστό 100% SGOT-AST 33 SGPT-ALT 18 ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΟΛΙΚΗ 200 ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ HDL 66 ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ LDL 127 ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ 37 ΠΡΩΤΕΙΝΗ S 106.0 ΠΡΩΤΕΙΝΗ C 133.0 Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικές οι παραπάνω τιμές. Επίσης, έκανα ψηφιακή μαστογραφία αμφω f/p: Μαστοί ινολιπώδεις Στο άνω ημιμόριο του αρ. μαστού υποσημαίνεται ομαλή ωοειδής μικροοζώδης. Μικρότερου μεγέθους μικροοζώδης σημειώνεται και στο κάτω έσω 4/μόριο του ίδιου μαστού. Ομαλή μικροοζώδη στην οπισθιοθηλαία χώρα και του δεξιού μαστού. Διάσπαρτες μικροαποτιτανώσεις, μάλλον δερματικές, άμφω. Δεν παρατηρούνται παθολογικές μικροαποτιτανώσεις ή έμμεσα σημεία νεοξεργασίας. Συνιστάται συμπληρωματικός έλεγχος με υπερηχογράφημα. Επί αρνητικού, μαστογραφικός επανέλεγχος σε 1έτος. Σας παρακαλώ θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τα παραπάνω κι αν είναι κάτι ανησυχητικό κι αν χρειάζεται κάποια επιπλέον εξέταση. Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.
    • Κορίνα
    • 02-Apr-2014
    • καθυστερηση περιοδου
    ΨΗΛΑΦΗΣΗ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΑΣΤΟΥ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. καλησπερα γιατρε, εκανα τεστ παπ τον δεκεμβρη και εδειξε κυτταρικη ατυπια ASCUS και για αυτο εκανα κολποσκοπηση και βιοψια η οποια εδειξε οτι εχω cin2. Την ερχομενη εβδομαδα θα κανω επεμβαση και για αυτο θα ηθελα να ρωτησω ποια η πιθανοτητα να ξαναεμφανιστουν δυσπλασιες και ποσο σημαντικο ρολο παιζει η διατροφη και υγειηνη ζωη σε αυτο; Ακομη μετα απο ποσο καιρο μπορω να ερθω σε επαφη γιατι αλλοι γιατροι μου ειπαν 2 βδομαδες αλλοι ενα μηνα..ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
    • δαναη, 19
    • 02-Apr-2014
    • Λοιμωξη HPV
    ΥΠΟΤΡΟΠΗ 10% ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ.Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΗΜΕΡΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ.ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ(ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ)ΠΗΡΑ PRIMOLUT ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ,ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΑΛΙ 15ΗΜΕΡΗ ΕΞΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΜΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΟ PRIMOLUT ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ;ΕΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    • kritikopoyla
    • 02-Apr-2014
    • Primolut
    ΟΧΙ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Καλησπέρα γιατρέ εχω τον ιό HPV θελω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τροπο να απαλλαχτώ για παράδειγμα μετα τον τοκετό , εχω και πολυκυστικες παίρνω yasminelle ακούω ομως διάφορα αρνητικά , τελικά τ κάνουν;; Εχω έντονη ακμή και τριχοφυια οφείλονται στις κυστες; Οταν παίρνω τα χάπια καπως το σπυράκια ηρεμούν οταν τα σταματάω γίνομαι χαλια .
    • Maria
    • 01-Apr-2014
    • Λοιμωξη HPV
    Ο HPV ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ, ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 04-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Καλό σας μήνα γιατρέ. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Ποιά είναι γνώμη σας για τη χρήση της ορμόνης DHEA που γίνεται λόγος για επαναφορά περιόδου και ωορρηξίας, τι παρενέργειες έχει και για πόσο χρονικό διάστημα χορηγείται; Σας ευχαριστώ για την απάντηση.
    • Αννα Μαρία
    • 01-Apr-2014
    • καθυστερηση περιοδου
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ 5ο-6ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ, ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. πρόσφατα έκανα τεστ ΠΑΠ το οποίο έδειξε Επιθηλιακά Κύτταρα Πλακώδους Επιθηλίου Επιπολής: Αρκετά / Διάμεσα: Πολλά, Αδενικού Επιθηλίου Ενδοτραχήλου: Αρκετά, Φλεγμονώδη Στοιχεία Πολυμορφοπύρηνα: ΛΙΓΑ, Κολποβακτηριδιο:ΑΡΚΕΤΑ ΄Συμπέρασμα: αρνητικά για κακοήθεια.ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    • ΑΛΙΚΑΚΙ72
    • 01-Apr-2014
    • test pap
    ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΕΣΤ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. Εδώ και μια εβδομάδα παίρνω ένα χάπι την ημέρα a-cnotren. Και από εδώ κει περα για ένα μηνα θα παιρνλω ένα χάπι ανα δυο μέρες. Δεν μου έχει έρθει περίοδος, έχω καθυστέρηση 5 μέρες, έκανα τεστ και δεν είμαι έγκυος. Ο γιατρός μου είπε να πάρω για τέσσερις μέρες promolut, πρωί - βράδυ. Μπορώ ή δεν επιτρέπεται? Η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται στα χάπια a-cnotren? Ευχαριστώ πολύ
    • martina
    • 01-Apr-2014
    • περιοδος
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ TO PRIMOLUT. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΑΚΜΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ PCO KAI ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΟΧΙ ΣΤΟ ACNOTREN
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. καλησπερα γιατρε να ρωτησω κατι,θηλαζω αποκλειστικα εδω και 8 μηνες και η περιοδος μου ειε ερθει κανονικα..αυτο το μηνα ομως εχω κα8υστερηση εδω και μια βδομαδα και βλεπω μονο καφε υγρα στο σκουπισμα και σαν μαυρο αιμα βλεννη..ειναι ανησυχητικο?η περιοδος δεν εχει ερθει εδω και μια εβδομαδα εχω μονο καφε στο σκουπισμα.
    • ρενα
    • 30-Mar-2014
    • κυηση
    KANETE TEST KΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ. Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 01-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Exw apo tis 4 martiou periodo mexri k simera exw ligo skouroxrwmes koilides....m dwse o giatros m t mitrotan prin mia vdomad gia n kopsoume to aima alla tpt dn eg7ne.twra edw k 3 meres pernw t primolot prwi vradu kai apo t mera pou t pernw ponaw xamila st koilia mou sunexia .exw priximo kai st sthithos k sth koilia entono kai koilides akoma.exw apelpistei.niothw atonh kai o ponos m enoxlei t me sumvouleuetai giatre?exw kapoia inomiomata kai fovamai min exw epiplokies dn xerw t n kanw.
    • fairyel
    • 30-Mar-2014
    • περιοδος
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΘΗΣΗΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 01-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. Γεια σας!Εγω και ο άντρας μου έχουμε στίγμα μεσογειακής αναιμίας.Ειμαι έγκυος 6,5 εβδομάδων και θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορω να κάνω για να μάθω όσο πιο γρήγορα γινεται, αν το έμβρυο ειναι υγιές.Ποτε ειναι καλύτερα να κάνω εξέταση χοριακης λαχνης ´η αμνιοπαρακεντηση ´η και τα δυο;;
    • Maria
    • 29-Mar-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Η ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ 50% ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1 ΜΗΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ CVS
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 01-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. ΕΙΜΑΙ 32 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ 30 ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΤΗ.ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ. ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΧΕΙ? ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ? ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΟ Η ΚΛΙΝΙΚΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    • ΣΜΑΡΑΓΔΑ
    • 29-Mar-2014
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 01-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Γιατρέ καλημέρα. Μόλις πήραμε τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος του συζύγου μου και δεν είναι καλά τόσο από άποψη ποσότητας όσο και κινητικότητας. Βρέθηκαν συνολικά 1.000.000 σπερματοζωάρια, τα κύτταρα σπερματογέννεσης ήταν 100.000. Τα κινητά την 1η ώρα ήταν 10%, την 3η ώρα 10% και την 24η ώρα 0%. Η νωθρή επιτόπια κίνηση την πρώτη ώρα ήταν στο 40%. Το ίδιο και την τρίτη ώρα. Συγκόλληση βρέθηκε ελάχιστη. Τα κινούμενα σπερματοζωάρια κατευθύνονται με πολλές παρεκκλίσεις από τη μία άκρη του οπτικού πεδίου στην άλλη. Επίσης παρατηρήθηκε η έλλειψη ουράς. Τα νέα δεν είναι καλά και αναρωτιέμαι αν πρέπει να αναζητήσουμε κατευθείαν τρόπους τεχνητής σύλληψης ή αν υπάρχουν πιθανότητες βελτίωσης των αποτελεσμάτων με επανάληψη της εξέτασης σε εύλογο χρονικό διάστημα. Να σημειώσω ότι η ψυχολογία του δεν είναι καλή τον τελευταίο καιρό και ότι προσπαθούμε 8 μήνες.
    • SofiaR
    • 29-Mar-2014
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΧΡΕΙΣΤΕΙΤΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 01-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Καλησπέρα σας Γιατρέ! Λόγω καθυστέρησης περιόδου, ο γιατρός μου έδωσε να κάνω εξετάσεις θρομβοφιλίας, αιματολογικές, τεστ ΠΑΠ και ψηφιακή μαστογραφία. Μού είπε για τα cyclacur. Τι παρενέργειες έχουν; Επίσης, τα femoston είναι κάτι παρόμοιο και τι παρενέργειες έχουν; Για πόσο διάστημα χορηγούνται σε ηλικία 40ετών; Η ψηφιακή μαστογραφία δείχνει περισσότερα από τον υπέρηχο; Εχει λιγότερη ακτινοβολία από την κλασική; Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
    • Κορίνα
    • 28-Mar-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΟΕΙΔΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ,ΘΡΟΜΒΩΣΗ,ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΕΣ,ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ.Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5ΕΤΙΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.ΤΟ FEMASTON ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Η ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ ΜΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΙ ΣΤΙΣ ΝΕΑΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΙΑΚΕΣ.Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 28-Mar-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΧΑΠΙ PRIMOLUT. ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ 4 ΜΕΡΕΣ. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΣΥΛΛΙΠΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΙΜΑΙ 29 ΕΤΩΝ.
    • BIBIAN
    • 28-Mar-2014
    • αντισύλληψη - σπιράλ
    ΕΦΟΣΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 28-Mar-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. γεια σας, περιμενω περιοδο σε 6 μερες και θελω να την καθυστερησω για μια εβδομαδα. τι μπορω να κανω? δεν εχω παρει ποτε μου αντισσυληπτικα και η γυναικολογος μου δε με βοηθησε καθολου, μου ειπε να μην παιζω με αυτα. τι μου προτεινετε?
    • kristy
    • 27-Mar-2014
    • περιοδος
    ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ Ή ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ PRIMOLUT NOR 5mg ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 28-Mar-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΙ. ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΑΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ. ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ. ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΩΝ ΚΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ (ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΙΝΩΘΗΚΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ CLOMIFEN ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    • ΤΙΝΑ
    • 27-Mar-2014
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 28-Mar-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. Aγαπητέ γιατρέ, θα ήθελα να ρωτήσω με βάση την απάντηση σας, πότε μπορεί το διακολπικό υπερυχογράφημα να μου δείξει ότι είμαι έγκυος? Μου είπατε σε 10 μέρες από τώρα ή σε 10 μέρες από τη σύλληψη μπορεί να μου δείξει εάν είμαι έγκυος?
    • Νίκη
    • 27-Mar-2014
    • κυηση
    ΣΕ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 28-Mar-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 3 από 26

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter