1. Καλησπέρα! Η τελευταία περίοδος ήταν στις 21 Φεβρουαρίου και μετά από 2 θετικά τεστ επιβεβαιώθηκε εγκυμοσύνη. Δυστυχώς 6 Απριλίου υπήρξε ροή από αίμα και διαγνώσθηκε πρώιμη αποβολή, ο διακολπικός υπέρηχος δεν έδειξε τίποτα, ήταν αργά και παλμούς δεν καταφέραμε να ακούσουμε ποτέ. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Τί μπορεί να κάναμε λάθος? Θα μπορούσε να είχε προληφθεί? 2)Εκτός απο τον διακολπικό υπέρηχο και εξέταση αίματος με Hcg 79, δεν ακολούθησε κάτι άλλο. Πώς είμαι σίγουρη ότι ολοκληρώθηκε η αποβολή και ότι όλα είναι καλά? 3) Ποιες οι πιθανότητες να συμβεί κάτι παρόμοιο σε επόμενη εγκυμοσύνη? & 4) Μειώνονται οι πιθανότητες εάν προσπαθήσουμε εκ νέου για νέα εγκυμοσύνη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας.
    • ΘΚ
    • 07-Apr-2014
    • Πρώιμη αποβολή
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ Β-HCG 7 ΗΜΕΡΕΣ. ΟΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20%. ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ Η ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΟΧΕΣ. Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 15% ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΗΣΗ. ΤΟ ΔΙΑΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ (ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΥΗΣΗΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΜΕ 75ΓΡ ΓΛΥΚΟΖΗΣ ΕΙΜΕ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΖΑΧΑΡΟ ΣΕ 0 ΧΡΟΝΟ 92 ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ<92 ΖΑΧΑΡΟ ΣΕ ΧΡΟΝΟ 60 183 ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ <180 ΖΑΧΑΡΟ ΣΕ 120 141 ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ <153.ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΛΙΚΟΖΙΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΙΣΙΧΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
    • PONEMENI
    • 07-Apr-2014
    • καμπυλη ζαχαρου
    ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Καλησπέρα σας!Έκανα πρόσφατα τεστ παπ υγρής φάσης (thin prep).Ήταν αρνητικό για κακοήθεια και δε βρέθηκαν αλλοιώσεις.Στα υπόλοιπα στοιχεία ήταν τσεκαρισμένα μόνο τα πολυμορφοπύρηνα(τα οποία βρίσκονται σε όλα τα τεστ παπ που κάνω) και τα ιστιοκύτταρα(για πρώτη φορά βρέθηκαν σε τεστ παπ).Στα σχόλια υπήρχε η ένδειξη τραχηλίτις.Καθώς βρίσκομαι σε αναζήτηση γυναικολόγου, θα ήθελα να με συμβουλέψετε αν κατά τη γνώμη σας χρειάζεται να κάνω κάποια αντιμυκητιασική θεραπεία ή αντιβιοτική. Πριν 7 μήνες έκανα πλήρη καλλιέργεια αερόβια-αναερόβια και ήταν όλα φυσιολογικά.Είμαι παντρεμένη,33 ετών.Πρίν από 6 χρόνια είχα κάνει loop λόγω hpv, αλλά από τότε δεν ξαναείχα κανένα πρόβλημα και ελέγχομαι κάθε εξάμηνο.Ευχαριστώ!
    • Χαρά
    • 06-Apr-2014
    • test pap
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. καλησπερα γιατρε ειμαι 25 χρονων και ειχα ενα ατυχημα με τον φιλο μου θα ηθελα να ρωτησω μπορω να παρω το χαπι της επομενης μερας γιατι εχω νεφρωσικο συνδρομο... υπαρχει καποιος κινδυνος? διαβασα κ ενα αρθρο προσφατα για μια κοπελα που πεθανε εξαιτιας του χαπιου..
    • χριστινατινα
    • 06-Apr-2014
    • Επείγουσα αντισύλληψη Κ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΠΙΡΑΛ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Καλησπέρα σας. Εκανα τεστ ΠΑΠ και έχω τραχηλίτιδα. Ο γιατρός μου χορήγησε την κρέμα Ygielle κάθε βράδυ για 7 ημέρες. Οδηγίες χρήσεως όμως δεν υπάρχουν στο κουτί. Είναι 7 κομμάτια σαν φιαλίδια. Πρέπει να βάζω την κρέμα μέσα στο καθένα κάθε φορά μέσα κολπικά; Είναι για λόγους μικροβίων; Ευχαριστώ για την απάντηση στο ερώτημα μου.
    • Τζωρτζίνα
    • 06-Apr-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΑ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΚΟΛΠΙΤΙΔΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. Καλησπέρα γιατρε. Λοιπον πριν ενα χρόνο 1/2/2013 ειχα ξεκινησει θεραπεια κατα της κυστηκης ακμής με χάπια a-cnotren. Την θεραπεία την σταμάτησα 15 /10/13, εγω με τον συντροφο μου θέλουμε να κάνουμε παιδι, λέω να ξεκινησω προσπάθειες για παιδι την μήνα ιουλιο η αυγουστο του 2014. Ξέρω οτι με την θεραπεια που εκανα πρεπει να περασουν καποιοι μήνεσ. εχω ακουσει ασχημα σεναρια οτι πρεπει να περασουν 2 χρονια για να κανεις παιδι,Υπάρχει περιπτωση το μωρο που ενδεχετε να κάνω να μου βγει με προβλήματα λογω της θεραπείας που ειχα κάνει; πραγματικα με φοβιζει αυτο το σενάριο το σκεφτομαι καθημερινά.
    • Αγγελικη1983
    • 06-Apr-2014
    • φαρμακα κ ενδεχομενη κυηση
    6 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Καλησπερα γιατρε. Ελαβα το χαπι της επομενης μερας στις 12.03 μετα απο υποπτη επαφη με τελευταια περιοδο στις 7.03. θεωρητικα, ο κυκλος μου κυμαινεται απο 25 μεχρι 30 μερες. Για αυτο το μηνα ακομη ειναι αφαντη. Χτες 4/04 και σημερα 5.04 εκανα απο ενα τεστ και τα 2 βγηκαν ξεκαθαρα αρνητικα και τα 2 αλλα η περιοδος μου αφαντη. Υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης? ποσες μερες να ξεκινησω για να παρω τα primolut? Ευχαριστω πολυ
    • vasia
    • 05-Apr-2014
    • καθυστερηση περιοδου
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΛΛΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12/03 ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΣΤΗ ΩΟΘΗΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ PRIMOLUT ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Καλησπέρα ειμαι 8 εβδομάδων έκανα όλες τις εξετασεις και εχω ουρεοπλασμα ο γιατρός μου έδωσε claripen 500gm και στον σύζυγο vibramicine θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για μένα η το μωρακι μου ; Ευααριστω
    • Sofaki
    • 04-Apr-2014
    • claripen και εγκυμοσυνη
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Καλησπέρα σας Γιατρέ! Εκανα και το υπερηχογράφημα μαστών που έχει ως εξής: Πυκνός μαζικός αδένας άμφω με υπεροχή του ινωδοαδενικού ιστού κατά τόπους εκτασία εκφορητικών πόρων ευρήματα συμβατά με ινοκυστική αλλαγή. Στον δεξιό μαστό στην 12η ώρα πλησίον της θηλής καθώς και οπισθοθηλαία παρατηρούνται δύο απλές ορρώδεις κύστεις με διάμετρο 4χιλ και 3,5χιλ αντίστοιχα ενώ στον αριστερό μαστό παρατηρούνται επίσης 4-5 ορρώδεις κύστεις η μεγαλύτερη στην 7η ώρα διαμέτρου 6,9χιλ. Επιπλέον στην 12η ώρα του ιδίου μαστού παρατηρείται ομαλός άνηχος σχηματισμός με αιωρούμενες ηχοανακλάσεις εντός μεγίστης διαμέτρου 9,5χιλ, θα μπορούσε να αποδοθεί σε κύστη η οποία φέρει πυκνόρρευστο περιεχόμενο (δ/δ ιναδένωμα). Φυσιολογική απεικόνιση δέρματος-θηλών. Δεν παρατηρούνται παθολογικά διογκωμένοι μασχαλιαίοι λεμφαδένες. Είναι κάτι ανησυχητικό; Χρειάζεται κάποια επιπλέον εξέταση; Επίσης, ήθελα να ρωτήσω: τι είναι προτιμότερο ως ορμονική υποκατάσταση; Τα δισκία από το στόμα, διαδερμικά επιθέματα (gel) ή κολπικά υπόθετα και τις παρενέργειές τους? Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας!
    • Κορίνα
    • 04-Apr-2014
    • Στήθος
    1)ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ. 2) ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ. ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ CA ΜΗΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΟΜΒΩΣΗ, ΕΜΦΡΑΓΜΑ, CA ΜΑΣΤΟΥ, ΗΠΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ. ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ 'ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ΄΄ ΑΠΟ ΤΟ ΗΠΑΡ (ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΑ) ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΑΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. sygnwmi ksexasa na prosthesw pws me ton sudrofo m kaname xwris profulaktiko erwta opote apo dw kai pera kai gia na mn ksanapathume mukites prepei na xrisimopoiume pada profulaktiko?
    • θεοδωρα
    • 04-Apr-2014
    • MHKYTΕΣ
    Έχει Απαντηθεί
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 15-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. καλησπερα,ειχα εωτονη φαγουρα,δυσοσμες λευκες κολπικες εκρισσεις,και ημουν ερεθισμενη αρκετα.πηγα στο γιατρο μου μετα απο κλινικη εξεταση ο γιατρος διεγνωσε μηκθτες..μου ειπε να κανω κολπικο υποτηετο lumexin των 600mg το βραδυ και να επαναλαβω μετα απο 3 μερες,καθωσ και να βαζω κρεμα dactarin για 5 μερες -και ο συντροφος μου το ιδιο.ακομα μου συνεστησε πλυσεισ με χαμομηλι...μετα απο αυτα θα μου περασει τελειως η μπορει να ξαναπαθω?υπαρχει κατι περισσοτερο που μου συστηνετε να κανω?εκανα test pap κ θα βγουν τα αποτελεσματα σε μια βδομαδα
    • θεοδωρα
    • 04-Apr-2014
    • MHKYTΕΣ
    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ FUGOSTATIN ΤΩΝ 100MG ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ. ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Καλησπερα σας.Προσπαθουμε με τον συντροφο για παιδι.Ειχαμε και οι δυο ουρεοπλασμα το οποιο επηρεαζε αρνητικα το σπερμα.Τωρα ο συζυγος θεραπευτηκε εγω εκανα αντιβιογραμμα το οποιο εδειξε οτι το μικροβιο ειναι ευαισθητο σε ολες τις αντιβιωσεις.Ο γιατρος μου λεειοτι δεν μπορει να εκριζωθει.Εχω παρει ηδη vibramicyn και klarisid χωρις αποτελεσμα...Τι μπορω να κανω?Συμφωνα με το αντιβιογραμμα το μικροβιο δεν ειναι ανθεκτικο.
    • Φαιη
    • 02-Apr-2014
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΑΓΩΓΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. Καλησπέρα σας, Μόλις πήρα το test pap και το συμπέρασμα γράφε: αλλοιώσεις κολπίτιδος-τραχηλίτιδος με συμμετοχή μυκήτων και συνοδό δυσκεράτωση. ΣΥνηστάται θεραπεία και επανέλεγχος μετά εξάμηνο. Κακοήθη κύτταρα δεν παρατηρήθηκαν. Εχω ανησυχήσει γιατί διάβασα ότι η δυσκεράτωση είναι προκαρκινικές αλλοιώσεις.Ποιά είναι η γνώμη σας. Τι με συμβουλεύετε να κάνω. Επίσης στο τεστ είναι τσεκαρισμένα τα εξής:επιλογής πυκνωτικά,διαμέσου στιβάδος, ενδοτραχηλικά, δυσκερατωσικά, πολυμορφοπύρηνα, ερυθρά αιμοσφαίρια,κοκκοι-βακτήρια. Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας
    • Μαρία
    • 02-Apr-2014
    • test pap
    ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΑΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. Καλησπέρα σας! Πρόσφατα έκανα τεστ παπ με διάμεσα κύτταρα αρκετά, παραβασικά αρκετά, μεταπλαστικά αρκετά, πολυμορφοπύρηνα λίγα, δείκτης ωρίμανσης κολπικού επιθηλίου (ΔΩ) συμβατός με ηλικία, ενδοτραχηλικά λίγα (ήπια τραχηλίτιδα - ενδοτραχηλίτιδα). Λευκοκυτταρικός τύπος: Ουδετερόφυλα 54, Ηωσινόφιλα 5, Λεμφοκύτταρα 35, Μ.Μονοπύρηνα 6 Χρόνος Προθρομβίνης Χρόνος Μάρτυρος 11.9' Χρόνος Εξεταζομένου 11.9' INR 1.0 Ποσοστό 100% SGOT-AST 33 SGPT-ALT 18 ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΟΛΙΚΗ 200 ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ HDL 66 ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ LDL 127 ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ 37 ΠΡΩΤΕΙΝΗ S 106.0 ΠΡΩΤΕΙΝΗ C 133.0 Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικές οι παραπάνω τιμές. Επίσης, έκανα ψηφιακή μαστογραφία αμφω f/p: Μαστοί ινολιπώδεις Στο άνω ημιμόριο του αρ. μαστού υποσημαίνεται ομαλή ωοειδής μικροοζώδης. Μικρότερου μεγέθους μικροοζώδης σημειώνεται και στο κάτω έσω 4/μόριο του ίδιου μαστού. Ομαλή μικροοζώδη στην οπισθιοθηλαία χώρα και του δεξιού μαστού. Διάσπαρτες μικροαποτιτανώσεις, μάλλον δερματικές, άμφω. Δεν παρατηρούνται παθολογικές μικροαποτιτανώσεις ή έμμεσα σημεία νεοξεργασίας. Συνιστάται συμπληρωματικός έλεγχος με υπερηχογράφημα. Επί αρνητικού, μαστογραφικός επανέλεγχος σε 1έτος. Σας παρακαλώ θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τα παραπάνω κι αν είναι κάτι ανησυχητικό κι αν χρειάζεται κάποια επιπλέον εξέταση. Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.
    • Κορίνα
    • 02-Apr-2014
    • καθυστερηση περιοδου
    ΨΗΛΑΦΗΣΗ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΑΣΤΟΥ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. καλησπερα γιατρε, εκανα τεστ παπ τον δεκεμβρη και εδειξε κυτταρικη ατυπια ASCUS και για αυτο εκανα κολποσκοπηση και βιοψια η οποια εδειξε οτι εχω cin2. Την ερχομενη εβδομαδα θα κανω επεμβαση και για αυτο θα ηθελα να ρωτησω ποια η πιθανοτητα να ξαναεμφανιστουν δυσπλασιες και ποσο σημαντικο ρολο παιζει η διατροφη και υγειηνη ζωη σε αυτο; Ακομη μετα απο ποσο καιρο μπορω να ερθω σε επαφη γιατι αλλοι γιατροι μου ειπαν 2 βδομαδες αλλοι ενα μηνα..ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
    • δαναη, 19
    • 02-Apr-2014
    • Λοιμωξη HPV
    ΥΠΟΤΡΟΠΗ 10% ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ.Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΗΜΕΡΕΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ.ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ(ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ)ΠΗΡΑ PRIMOLUT ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ,ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΑΛΙ 15ΗΜΕΡΗ ΕΞΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΜΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΟ PRIMOLUT ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ;ΕΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    • kritikopoyla
    • 02-Apr-2014
    • Primolut
    ΟΧΙ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. Καλησπέρα γιατρέ εχω τον ιό HPV θελω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τροπο να απαλλαχτώ για παράδειγμα μετα τον τοκετό , εχω και πολυκυστικες παίρνω yasminelle ακούω ομως διάφορα αρνητικά , τελικά τ κάνουν;; Εχω έντονη ακμή και τριχοφυια οφείλονται στις κυστες; Οταν παίρνω τα χάπια καπως το σπυράκια ηρεμούν οταν τα σταματάω γίνομαι χαλια .
    • Maria
    • 01-Apr-2014
    • Λοιμωξη HPV
    Ο HPV ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ, ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 04-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Καλό σας μήνα γιατρέ. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Ποιά είναι γνώμη σας για τη χρήση της ορμόνης DHEA που γίνεται λόγος για επαναφορά περιόδου και ωορρηξίας, τι παρενέργειες έχει και για πόσο χρονικό διάστημα χορηγείται; Σας ευχαριστώ για την απάντηση.
    • Αννα Μαρία
    • 01-Apr-2014
    • καθυστερηση περιοδου
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ 5ο-6ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ, ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. πρόσφατα έκανα τεστ ΠΑΠ το οποίο έδειξε Επιθηλιακά Κύτταρα Πλακώδους Επιθηλίου Επιπολής: Αρκετά / Διάμεσα: Πολλά, Αδενικού Επιθηλίου Ενδοτραχήλου: Αρκετά, Φλεγμονώδη Στοιχεία Πολυμορφοπύρηνα: ΛΙΓΑ, Κολποβακτηριδιο:ΑΡΚΕΤΑ ΄Συμπέρασμα: αρνητικά για κακοήθεια.ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    • ΑΛΙΚΑΚΙ72
    • 01-Apr-2014
    • test pap
    ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΕΣΤ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. Εδώ και μια εβδομάδα παίρνω ένα χάπι την ημέρα a-cnotren. Και από εδώ κει περα για ένα μηνα θα παιρνλω ένα χάπι ανα δυο μέρες. Δεν μου έχει έρθει περίοδος, έχω καθυστέρηση 5 μέρες, έκανα τεστ και δεν είμαι έγκυος. Ο γιατρός μου είπε να πάρω για τέσσερις μέρες promolut, πρωί - βράδυ. Μπορώ ή δεν επιτρέπεται? Η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται στα χάπια a-cnotren? Ευχαριστώ πολύ
    • martina
    • 01-Apr-2014
    • περιοδος
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ TO PRIMOLUT. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΑΚΜΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ PCO KAI ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΟΧΙ ΣΤΟ ACNOTREN
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 03-Apr-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 3 από 26

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter