1. Καλησπερα σας!Θα ηθελα να σας ρωτησω, ποια ειναι τα αντισυλληπτικα 2ης γενιας? Τα gynofen δεν ειναι 3ης γενιας που ειναι και υποπτα για πολλες παρενεργειες? Επισης, ποσες μερες μετα τη ληψη τους ειναι ασφαλης η επαφη? Ευχαριστω.
    • Ματινα
    • 18-May-2017
    • αντισύλληψη - σπιράλ
    Τα gynofen δεν είναι 3ης γενιάς αλλά 2ης. Αλλά 2ης είναι και τα labous,harmonette,marvelon.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. Καλησπέρα και πάλι γιατρέ. Σας γράφω γιατί ανησυχώ λίγο. Παίρνω yasminelle εδώ και αρκετούς μήνες, παρέλειψα επίτηδες μια περίοδό μου, εκείνη του απριλίου, λόγω ταξιδιού και την Κυριακή (14/5) σταμάτησα τα αντισυλληπτικά για να αδιαθετήσω. Σήμερα Πέμπτη (18/5) ακόμη δεν έχω αδιαθετήσει, αν και δεν ξέχασα κανένα χάπι μέσα στους δύο μήνες, και τα έπαιρνα όλα την ίδια ώρα. Ανησυχώ γιατί είχα ελεύθερες επαφές πριν κάποιες εβδομάδες. Πού λέτε να οφείλεται η καθυστέρηση; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
    • Ολγα
    • 18-May-2017
    • αντισυλληπτικά
    Λογικά μέχρι 21/5 θα έρθει διαφορετικά να δείτε γυναικολόγο μήπως δημιουργήθηκε κάποια κύστη.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Χωρις να εχει υπαρξει τον τελευταιο μηνα σεξουαλικη επαφη εχω καθυστερηση 5 ημερες...Θελω να παρω το primolut nor για να καθυστερησω την περιοδο λογω διακοπων στις 27/5 να το αρχισω ; και με ποια δοσολογια; ευχαριστω πολυ
    • Stella
    • 18-May-2017
    • primolut nor μετάθεση περιοδου
    2 μαζί για όσο δεν επιθυμείς περίοδο.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Καλησπέρα σας γιατρέ, ειμαι στην 3 ημέρα της περιόδου μου και θέλω να την διακόψω γιατι θα λείψω σε επαγγελματικό ταξίδι και λόγο των πόνων δεν θα μπορέσω να αντέξω. Αν πάρω primolut nor θα μου σταματήσει το αίμα ;
    • Despina*
    • 18-May-2017
    • καθυστερηση περιοδου
    2 πρωί- 2 βράδυ εάν είναι μικρότερη των 40 και έχει επισκεφτεί πρόσφατα γυναικολόγο.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Γειά σας γιατρέ! Έχω τα συμπτώματα της ουρολυμωξης ύστερα από την επαφή που ήρθα με το αγόρι μου, βεβαίως η πράξη έγινε με προφυλακτικό. Τη δεύτερη μέρα που άρχισαν τα συμπτώματα έβγαλα λίγο αίμα, αυτό είναι πιθανόν από την ουρολυμωξη; Δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να είναι από αυτό;
    • Aimiliak
    • 18-May-2017
    • Ουρολυμωξη
    Το αίμα πιθανόν είναι από ουρολοίμωξη. Καλό είναι να πάρετε αγωγή και ο σύντροφος αν τα συμπτώματα προέκυψαν από την επαφή.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. καλησπέρα σας,χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Εκανα εξετασεις κολπικου υγρου και εχω τα εξης:επιθήλια-πολλα πλακωδη,μυκητες-αρκετα βλαστοκυτταρα candida spp,χρωση gram-αρκετα gram(+)βακτηριδια(γαλακτοβακιλλοιδιφθεροειδη)και αρκετοι μυκητες,αεροβια καλλιεργεια-αρκετοι αναπτυξη candida spp εν μεσω φ.χ. εχω παρει stabinadol 200*3ημερες και lomexin 200,αλλά δεν βοηθησε ιδιαίτερα.Μπορειτε να μου προτεινετε μια θεραπεία για μενα κ τον συντροφο μου,σας παρακαλω?
    • Ira-Irina
    • 18-May-2017
    • MHKYTΕΣ
    Μάλλον είναι διαταραχή του ph και θα πρέπει να πάρετε donafil ή κολπικά γαλακτοβάκυλλους.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Γεια σας..ηθελα να ρωτησω αν γινεται να κανεις το εμβόλιο κατα του καρκινου του τραχήλου της μητρας εφόσον εχεις ερθει σε σεξουαλικη επαφη περιπου 15 φορες..παντα με προφυλαξη...και αν δρασει το εμβολιο
    • Ελευθερια
    • 18-May-2017
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Μπορείς. Η προστασία είναι 40%.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω το primolout για να καθυστερήσω την περίοδο μου κάθε πότε το παίρνω;Παίρνω 2 χάπια μαζί ή ένα χάπι το πρωί και ένα το βράδυ;
    • Ειρήνη
    • 18-May-2017
    • Primolut
    2 μαζί.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Γιατρέ καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω κάθε πότε παιρνω τα αντισυλλιπτικά και ποια;Είμαι 25 χρονών.
    • Liza
    • 18-May-2017
    • Αντισυλληπτική Δράση
    labous 1 κάθε μέρα από την π΄ρωτη μέρα περιόδου.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. ENA ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ, ΕΧΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ INOFERT, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΩ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ PREGNACARE ΜΑΖΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΞΕΝΩ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
    • ΕΛΛΗ
    • 18-May-2017
    • κυηση
    Μπορείται. Δεν υπάρχει αλληλεπίδραση.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. Ειμαι η κοπελα που εστειλα προηγουμενως.Ξεχασα να αναφερω οτι λαμβανω pregnance care που μου εδωσε η γιατρος.Παλαιοτερα ειχα κυστες και λαμβανα αντισυλληπτικα yasminelle gia 8 μηνες.Μετα μολις τα εκοψα ειναι που εμεινα εγκυος και τωρα δεν εχω πολυκυστικες ωστοσο μονο αυτη την κυστουλα που αναστατωσε τον κυκλο μου. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
    • ΕΛΛΗ
    • 18-May-2017
    • primolut και εγκυμοσυνη
    Ναι μπορείς. Γόνιμες μέρες 10-16 αν έχεις ανά 4 μέρες μέρες επαφές.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Καλημερα σας Γιατρε.θα ηθελα την γνωμη σας στην δικη μου ιστορια.Στισ 4/3 και ενω ημουν 6 εβδομαδων εκανα αμβλωση με την μεθοδο της αναρροφησης.Μου ηρθε κανονικα περιοδος στις 1/4 και κρατησε 4-5 μερες ως συνηθως.Ωστοσο ολο τον επομενο μηνα εχοντας ελευθερες σχεσεις στις 1/5 δεν αδιαθετησα.περιμενα 3 μερες, εκανα β χοριακη και δεν ημουν εγκυος.ετσι πηγα στη γιατρο και φανηκε μια μικρη κυστη στην αριστερη ωοθηκη,πολυ μικρη,που δεν επηραζει την γονιμοτητα και κατα την διαρκεια της επαφης ακομη μπορει να σπασει η να απορροφηθει απο τον οργανισμο μου σε 1-2 κυκλους.ετσι πηρα primolut nor για 5 μερες και σε 3 αδιαθετησα Σημερα ειμαι 1η μερα περιδου .1ο) Πιστευεται οτι σε αυτον τον κυκλο εχοντας ελευθερες επαφες μπορω να μεινω εγκυος? 2ο)πως μπορω να υπολογισω την ωορρηξια μου? με καποιο προιον απο το φαρμακειο.? Σας ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας και για την απαντηση σας. Με εκτιμηση.
    • ΕΛΛΗ
    • 18-May-2017
    • primolut και εγκυμοσυνη
    Ναι μπορείς. Γόνιμες μέρες 10-16 αν έχεις ανά 4 μέρες μέρες επαφές.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. Καλησπέρα γιατρέ. Εχω θέμα με τις αντιβιώσεις,καθώς τις τελευταίες φορες που πηρα αντιβίωση απέκτησα μύκητες. Τωρα εχω αμυγδαλιτιδα κ ο γιατρος μου εδωσε την dalacin και τα ultra levure. Υπάρχει περίπτωση να εμφανισω ξανα μύκητες;
    • Demy
    • 17-May-2017
    • MHKYTΕΣ
    10%.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. Καλησπέρα γιατρέ, διανύω την 6η εβδομάδα της κύησης μέχρι τώρα έπαιρνα συμπλήρωμα διατροφής D3 fix extra2000IU λόγω έλλειψη βιταμίνης D!Υπάρχει περίπτωση να επιβαρυνθεί το έμβρυο;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    • xakate
    • 17-May-2017
    • κυηση
    Καλό είναι να το διακόψεις. Δεν έχει επιβαρυνθεί.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Θα ήθελα να καθυστερησω την περίοδο μου για καμιά εβδομάδα πόσες μέρες πριν πρέπει να πάρω το χάπι ?? Είναι αποτέλεσματικο?? Με εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα ??
    • Αναστασια
    • 17-May-2017
    • περιοδος
    8-10 μέρες πριν 2 μαζί. Είναι αποτελεσματικό.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Θα ήθελα να καθυστερησω την περίοδο μου για καμιά περίοδο πόσο καιρό πριν να πάρω το χάπι?? Είναι αποτέλεσματικο ??
    • Αναστασια
    • 17-May-2017
    • περιοδος
    8-10 μέρες πριν 2 μαζί. Είναι αποτελεσματικό.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. Καλησπέρα. Εδώ και 1 χρόνο ακολουθώ τη μέθοδο του "τραβήγματος" προς αντισύλληψη. Ο σύντροφός μου δεν έχει και δεν είχε ποτέ προσπερματικά υγρά. Μία μέρα, στην 1η επαφή ακολουθήσαμε πιστά αυτή τη μέθοδο και αμέσως αφότου τελειώσαμε(να πέρασε βία 1 λεπτό!!!) προχωρήσαμε σε 2η επαφή. Υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε εναπομείναν σπερματικό υγρό επάνω του το οποίο να εισήλθε στον κόλπο στη 2η επαφή; Είναι ικανή αυτή η πολύ μικρή ποσότητα να επιφέρει εγκυμοσύνη; Διότι έχω παρατηρήσει καθυστέρηση και κάποια αμφιλεγόμενα συμπτώματα... Ευχαριστώ.
    • Justme!
    • 17-May-2017
    • Αντισύλληψη
    Να κάνεις β-hcg. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Καλησπέρα κύριε Παπαχατζόπουλε. Ποιες οι πιθανότητες το μυκόπλασμα να προκαλέσει ανιούσα λοίμωξη? Είχα στο παρελθόν και με αγωγή το καταπολέμησα..έκτοτε οι καλλιέργειες κολπικού βγαίνουν καθαρές. Υπάρχει περίπτωση να έχει μολύνει ενδομήτριο ή σάλπιγγες και να μην ανιχνεύεται πλέον στον κόλπο; Να κάνω κάποια άλλη εξέταση;
    • maria
    • 17-May-2017
    • Πυελωδης φλεγμονη
    Όχι δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί παλμοί μιας εγκύου στην 36η εβδομάδα κύησης; Ευχαριστώ
    • Polina
    • 17-May-2017
    • κυηση
    Ππερίπου 100.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. καλησπέρα, είχα επαφη με το αγόρι μου τη μέρα της ωορηξιας μου (χωρίς αυτό να ειναι σίγουρο) . Δεν υπήρξε εκσπερμάτωση και η επαφη ηταν με προφυλακτικό. Εμφανιζω κάτι άσπρα υγρά σαν γιαουρτι και σε μεγάλη ποσοτητα, περιμένω περίοδο σε 3 μερες. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης? Συγχωρέστε με απλα έχω φρικαρει.
    • georgia
    • 17-May-2017
    • egkumosuni kai periodos
    Είναι μύλητες, Να πάρεις lomexin 600 κολπικά.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-May-2017
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 3 από 315

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter