1. ΕΙΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΤΗΝ 22Η ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ?
    • ΓΕΩΡΓΙΑ11
    • 18-Mar-2015
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 24-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΞΕΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΦΙΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥΠΟΔΑ. ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΡΑΦΕΙ <ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΗΓΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΜΑΧΙΔΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ,ΛΙΓΑ ΜΕ ΠΟΛΥΠΩΔΗ ΟΨΗ,ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΥΚΝΟΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΕΝΕΣ ΣΩΛΗΝΩΔΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΠΟΛΥΣΤΙΒΟ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟ ΕΠΙΘΗΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΡΙΣΗ>.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ
    • ΦΑΙΗ
    • 18-Mar-2015
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΦΑΙΗ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 24-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. καλησπέρα. ειμαι 35 ετων.πασχω απο διαβητη και πολυκυστικες.παρα ταυτα εχω 26 μερες κατα μεσο ορο και σταθερα καθε μηνα εμμηνο ρηση. τον σεπτεμβριο μετα απο εναμιση χρονο προσπαθειων καταφεραμε να συλλαβουμε. δυστυχως την 7 βδομαδα (6 βδ και 6 μερες) η κυηση εγινε παλινδρομη.ο συντροφος μου εχει ελλειψη g6pd.Θα θελα να ρωτησω, υπαρχει περιπτωση λογω της ελλειψης του ενζυμου οι επομενες εγκυμοσυνες να ειναι παλι παλινδρομες καθοσον εχω και εγω προβληματα που απο μονα τους ειναι παραγοντες κινδυνου για αποβολή; ανησυχω πολυ.
    • ευχη
    • 18-Mar-2015
    • εγκυμοσυνη
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ G6PD TOY ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΑΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 24-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Γιατρε μου ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας.Απλα το HPV(CIN1)το ειχα και το αντιμετωπισα το 2001 δηλαδη πριν απο 13 χρονια και οχι το 2012(απλα απο το 2012 ειμαι σε εμμηνοπαυση).Με αυτη τη διευκρινιση θα χρειαστει η κολποσκοπηση που μου αναφερατε;Σας ευχαριστω ιδιαιτερα για το ενδιαφερον και σας συγχαιρω για την προσπαθεια σας.
    • lena1234
    • 17-Mar-2015
    • test pap
    ΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 24-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Γεια σας. Θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Ο γυναικολόγος που με παρακολουθεί προτεινει την λήψη αντισυλληπτικών yasminell για 3 μήνες για μία κύστη ωοθήκης 3.5cm. Έκανα εξετάσεις για την πήξη του αίματος. APPT 37.9 (τιμές αναφοράς 26-38sec) Χρόνος μάρτυρος 11.9sec Χρόνος ασθενούς 12.7 sec (τιμές αναφοράς 10.4-13.0 sec) Ποσοστό κατανάλωσης 79.1% INR 1.08 (τιμές αναφοράς 0.85-1.15) Ινωδογόνο πλάσματος 193 (τιμές αναφοράς 180-430) Ενδείκνυται η χρήση αντισυλληπτικών στην περίπτωση μου?
    • Μαρία
    • 17-Mar-2015
    • αντισυλληπτικά και εξετάσεις πήξης αίματος
    ΟΧΙ.ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΥΣΤΕΙΣ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΜΗΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. Καλησπέρα. Είμαι 23 ετών. έχω κύκλο 28 ημερών. ήταν να αδοαθετησω στις 14/3 αλλα δεν μου ηρθε. Παρολα αυτα εχω πρησμενο στηθος, νευρα, κακοκεφιες, πονακια χαμηλα και μετα απο μια επαφη ειχα και αρκετο αιμα. θεωρειτε πως ειναι απλα μια καθυστερηση?? γενικα δεν εχω καποιο λογο να φοβαμαι γιατι προσεχουμε πολυ.
    • Nansi
    • 16-Mar-2015
    • περιοδος
    ΝΑΝΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Καλησπερα γιατρε! Θα ηθελα να σας κανω καποια ερωτηματα... ειχα επαφη με το συντροφο μου τις γονιμες μερες αλλα χωρις εκσπερματωση μεσα στο κολπο.. εχω κανει 2 τεστ εγκυμοσυνης (predictorearly ) το 1 μια μερα πριν την αναμενομενη περιοδο και το αλλο την πρωτη μερα καθηστερησης.. και τα 2 βγηκαν αρνητικα.. ωστοσο ακομα δεν αδιαθετησα κ ειμαι στην 4η μερα καθυστερησης.. χρειαζεται να επαναλαβω το τεστ για να εχω αξιοπιστο αποτελεσμα ? Μπορω να παρω χαπιω για να αδιαθετησω ?
    • bunny97
    • 16-Mar-2015
    • καθυστερηση
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Καλησπέρα σας, χρησιμοποιώ τα αντισυλληπτικά qlaira τα τελευταία 2 χρόνια και τον τελευταίο μήνα τα σταμάτησα. Βρίσκομαι στην 16η μέρα του κύκλου μου και επειδή ο σύντροφος μου γυρνάει από το στρατό σε 10 μέρες ήθελα να έχουμε ελεύθερη επαφή. Αν τα ξεκινήσω τώρα (γνωρίζω ότι η δράση τους ξεκινά μετά την 7η ημέρα) θα πρέπει να πάρω το 16 χάπι ή το πρώτο του κουτιού. Ελπίζω να λάβω απάντηση σας διότι ο γυναικολόγος μου λείπει στο εξωτερικό και δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου-ευχαριστώ
    • teletabis
    • 16-Mar-2015
    • Αντισυλληπτική Δράση
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Καλημέρα γιατρέ. Σχεδιάζουμε με το σύντροφό μου γαμήλιο ταξίδι σε κάποια από τις χώρες της ανατολικής Αφρικής (Τανζανία, Ζανζιβάρη ή Μαυρίκιο) και όπως ενημερωθήκαμε από το ταξιδιωτικό πρακτορείο πρέπει να εμβολιαστούμε για κίτρινο πυρετό και να πάρουμε προληπτικά μέτρα κατά της μαλάριας (χάπια) πριν και για ένα μήνα μετά το ταξίδι. Υπάρχει επίδραση των φαρμάκων αυτών σε κάποια μελλοντική εγκυμοσύνη; Σκοπεύουμε αμέσως μετά το γάμο να ξεκινήσουμε προσπάθειες για μωρό και ενδεχόμενος κίνδυνος από τα εμβόλια ή υποχρεωτική αναβολή της εγκυμοσύνης θα ληφθεί υπόψη στην επιλογή του προορισμού. Ποιά είναι η γνώμη σας; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • vaso
    • 16-Mar-2015
    • εγκυμοσύνη και εμβόλια
    ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. Γεια σας .ηρθα σε σεξουαλικη επαφή με το αγόρι μου χωρίς αντισύλληψη αλλα βγήκε εγκαίρως καλα για δυο δευτερόλεπτα όπως βγήκε κ σηκώθηκε πιάστηκε στ εσώρουχο ..πρέπει να ήταν καμία σταγόνα κοντά στα χείλη κ επειδή ήμουν σε γόνιμες μέρες φοβάμαι μήπως μείνω εγγυος. Βέβαια πήγα αμέσως για μπάνιο ..μήπως πρέπει να παρω το χάπι της επόμενης μέρας ή ειναι υπερβολικό ;;(τ ειχα πάρει πριν 2μηνες )
    • Νινα
    • 16-Mar-2015
    • egkumosuni kai periodos
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡΕΤΕ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. Γεια σας γιατρε. Ειμαι 23 και εμαθα πως εχω εναν μικρο πολυποδα στον τραχηλο. Θελω να μαθω, εχω φταιξει καπου εγω και βγηκε αυτο? π.χχ η κακη διατροφη η καποιο μικροβιο ,σεξουαλικο νοσημα προξενει πολυποδες,?
    • Efi23
    • 15-Mar-2015
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. καλησπερα γιατρε. λογω συνδρομου πολυσκυστικων ωοθηκων πηρα αντισυλλιπτικα yasminelle για να μην εχω τοση ποσοτητα περιοδου. μετα το τελος των 3 εβδομαδων με τα yiasminelle δεν μου ηρθε περιοδος. περιμενα ενα μηνα χωρις χαπια πηγα στον γιατρο και μου συστησε primolut nor. τα πηρα 5 μερες 2 καθε μερα. ειναι εκτη μερα και δεν εχω αδιαθετησει. ποσο πρεπει να περιμενω ακομα?
    • μαρα
    • 15-Mar-2015
    • περιοδος
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. Καλησπερα γιατρε.. τους τελευταιους δυο μηνες ερχομαι σε ελευθερη επαφη με τον συζυγο μου. Αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω μεινει εγκυος.αυτο το μηνα ηρθαμε σ επαφη τη μερα της ωορηξιας μου.. τι πιθανοτητες εχω??
    • βενια
    • 15-Mar-2015
    • egkumosuni kai periodos
    ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 35%.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. γειας σας θα ηθελα να ρωτησω ποτε ξεκιναει η αντισυλιπτικη δραση των yasminelle..τα πηρα πρωτη μερα της περιοδου μου αλλα ειχα ελευθερη επαφη με εκσπερματωση κινδινευω να μεινω εγγυος?
    • AnnaKAra
    • 15-Mar-2015
    • αντισύλληψη - σπιράλ
    ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΟΒΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Γιατρέ καλησπέρα σας και ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο που θα διαθέσετε να απαντήσετε στην ερώτησή μου. Εδώ και 10 περίπου μήνες ανακάλυψα ότι πάσχω από πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια (με πολύ αυξημένη FSH 43 η πρώτη μέτρηση τη δεύτερη μέρα του κύκλου και 52 η επόμενη). Είμαι 34 ετών. Οι τιμές που σας αναφέρω ήταν ενώ ακόμη είχα περίοδο. Πλέον έχω αμμηνόροια για πάνω από τρεις μήνες. Έχω καταλήξει να επισκεφτώ ενδοκρινολόγο και αφού έκανα μια σειρά εξετάσεων για να αποκλείσουμε οποιαδήποτε άλλη αιτία, μου έγραψε μια τρίμηνη αγωγή με συμπληρώματα (κυρίως αντιοξειδωτικά) και Cyclacur (όλο το κουτί κανονικά και τα λευκά και τα καφέ χάπια). Το πρόβλημά μου είναι ότι διαβάζω ότι πρόκειται για αντισυλληπτικό, εφόσον αναστέλλει την ωορρηξία, ενώ εμείς προσπαθούμε απεγνωσμένα για παιδί. Φοβάμαι μήπως από λάθος του γιατρού χάσω ενδεχομένως το τελευταίο μου "παράθυρο" να γευτώ τη μητρότητα. Ποια είναι η γνώμη σας? Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης ενώ παίρνω Cyclacur ή πράγματι αβαστέλλουν την ωορρηξια και άρα αποκλείεται? Σας ευχαριστώ θερμά για την όποια απάντησή σας.
    • Katerina
    • 15-Mar-2015
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΥΗΣΗ ΜΕ ΤΑ CYCLACUR. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΡΩΙΜΗΣ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΓΩΓΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 19-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Ενώ έχω εξωτερικά κονδυλώματα δεν εμφανίζεται τίποτα στο τεστ παπ!Είναι φυσιολογικό?
    • An!!!
    • 13-Mar-2015
    • Λοιμωξη HPV
    ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. Γιατρε καλησπερα ειμαι 34 χρονων θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση εχω ουρολημοξη εδω και περιπου μια βδομαδα περιμενα περιοδο 13/3 με τελευταια περιοδο 11/2 και εχει καθηστερηση δεν περνουμε ιδιαιτερες προφυλαξεις με τον συντροφο μου απλα χρησιμοποιεί το τραβηγμα ως μεθοδο αντισύλληψης υπαρχει πιθανοτητα η περιοδος να καθηστερησε και λογω της ουρολημοξης που περναω
    • maria
    • 13-Mar-2015
    • egkumosuni kai periodos
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΧΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. γιατρε ειμαι σε πανικο....εκανα το τεστ παπ-ειχα 2 χρονια- και με ενημερωσε η γιατρος οτι υπαρχει υποψια για κονδυλωματα και οτι πρεπει να το επαναλαβω σε 6 μηνες. Η ερωτηση μου ειναι 1ον την ημερα που πηγα για το τεστ, ειχα ελαφρια φαγουρα που στην συνεχεια επιδεινωθηκε κ εκανα θεραπεια για μυκητες, συνεπως δεν ημουν καθαρη κατα τη δειγματοληψια. Υπαρχει περιπτωση να επηρρεασε αυτο? Στο παρελθον ειχα παρουσασει ξανα στο τεστ ατυπα κυτταρα (παλι για κονδυλωματα μου ειχαν πει) και τελικα ειχα κολπιτιδα. 2ον μπορω να επαναλαβω το τεστ σε μικροτερο χρονικο διαστημα για να ηρεμησω η δεν εχει αξια πριν το 6μηνο? Γενικα δν κανω σεξ χωρις προφυλακτικο κ προσεχω πολυ. Το τελευταιο μου τεστ ηταν καθαρο.
    • τ.γο.
    • 13-Mar-2015
    • test pap
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΜΕΣΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. ΓΙΑΤΡΕ ΣΑΣ ΣΤΕΝΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥwww.sunnyside.gr/product/mooncup-size-b.html
    • kris
    • 13-Mar-2015
    • περιοδος
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΤΙΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΠΑΡΕΥΝΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΟΛΠΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ 2009 ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 2015-03-18 14:48:39
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. Καλησπέρα σας γιατρέ. Τέλη Γενάρη έιχα μια αποβολή στην 7η εβδομάδα κύησης. Χαρακτηρίστηκε ως παλίνδρομη. Είχα αιμορραγία χωρίς ιδιαίτερο πόνο και πήρα αντιβίωση amoxil του 1gr. x 2 φορές την ημέρα για 5 ημέρες. Εκανα μετέπειτα υπέρηχο και είχα "καθαρίσει". Καθότι έχω ήδη ενα παιδάκι 5 χρονών, του οποίου η σύλληψη ηταν εύκολη και γενικά είχα και πολύ καλή εγκυμοσύνη, ο γιατρός θεώρησε ότι η αποβολή μου ηταν τυχαίο γεγονός και ότι δεν συνέτρεχε λόγος για περαιτέρω εξετάσεις. Παρολαυτα, με δική μου πρωτοβουλία έκανα εναν έλεγχο για θρομβοφιλία, θυρεοειδή και pcr σε ιστό περιόδου για μικρόβια. Βρέθηκα θετική για χλαμύδια. Να σημειώσω εδώ ότι στον προγεννητικό που είχα κάνει καλλιέργεια κολπικού υγρού είχα βγεί αρνητική σε όλα τα μικρόβια. Για να μη μακρυγορώ, Ο γιατρός συνέστησε vibramycin και ultra levure για 14 ημέρες. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής. Μπορώ ενώ παίρνω την αντιβίωση να κάνω έλεγχο προγεστερόνης (2 μηνες σχεδόν μετα την αποβολή)? και δεύτερον μόλις τελειώσω την αντιβίωση πρέπει να κάνω πάλι pcr σε ιστό περιόδου ή να προχωρήσω σε καινούργια προσπάθεια σύλληψης? Πρέπει να περιμένω συγκεκριμένο διάστημα μετα την αντιβίωση για να προσπαθήσω ξανά? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.
    • ΜΑΡΙΖΑ
    • 13-Mar-2015
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. PCR ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΥΗΣΗ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Mar-2015
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 3 από 74

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter