1. Geia sas giatre ekana erwta me to syntrofo mou xwris profylaktiko alla exspermatwse exw yparxei periptvsh egymosynhs?
    • iwanna
    • 12-Oct-2014
    • περιοδος
    ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. Γιατρέ μου καλησπέρα. Είμαι 26 ετών με κύκλο μεταξύ 24 και 27 ημερών.μετα από την προτελευταια μου περίοδο έκανα τεστ Παπ, όλα ήταν καλά και στον κολπικο υπέρυχο φανηκε μια κύστη 3.5 εκατοστων. Η γιατρός μου πε να πάρω τα χάπια γιασμιν όταν έρθει η επόμενη περιοδος. Η περιοδος μου πάντα κρατά 5 μέρες και έχω μεγάλη ροή.Περιοδος μου ήρθε αλλά η ροή είναι μικρή γεγονός που με ανησυχεί γιατί δεν το έχω πάθει ξανά.Εχω δεκα μέρες που είμαι άρρωστη και μέχρι προχτές επαιρνα αντιβίωση κλαρισιντ λέτε να φταίει αυτό? Σας ευχαριστώ
    • morfoula
    • 12-Oct-2014
    • περιοδος
    Η ΚΥΣΤΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΓΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΣΤΕΣ ΑΠΟΡΟΦΟΥΝΤΑΙ.ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 45 ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΜΑ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Καλησπέρα σας,εκανα το τεστ παπ και τα αποτελεσματα μου ηταν Α.Πλακώδους επιθηλίου 1.Επιπολής ΑΡΚΕΤΑ 2.Διάμεσα ΠΟΛΛΑ Κυτταρα ενδοτραχήλου ΕΛΑΧΙΣΤΑ Πολυμορφοπύρηνα ΑΡΚΕΤΑ Κολποβακτηρια + . Ειναι φυσιολογικά τα αποτελέσματα? ευχαριστω εκ των προτερων!
    • Αννα
    • 11-Oct-2014
    • test pap
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση και πολύ κατατοπιστική απάντησή σας για το κολοβακτηρίδιο στην εγκυμοσύνη. Αν θα μπορούσατε παρακαλώ να μου απαντήσετε και σε ένα τελευταίο ερώτημα για το θέμα: Υπάρχει περίπτωση να περάσει το βακτήριο μέσα στη μήτρα και να βλάψει το έμβρυο? Και αν γίνει κάτι τέτοιο, πώς μπορούμε να το αντιληφθούμε? Φαίνεται σε κάποια εξέταση? Και ποια είναι η αντιμετώπιση αν προσβληθεί το έμβρυο? Σας ευχαριστώ πολύ.
    • Maraki
    • 10-Oct-2014
    • Κολοβακτηρίδιο στην εγκυμοσύνη
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΙΟΥΣΑ ΛΟΙΜΩΞΗ.ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ,ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΟΛΠΙΚΗ ΕΚΚΡΙΣΗ ΠΥΡΕΤΟΣ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΑΜΝΙΟΝΙΤΙΔΑΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 14-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Καλησπέρα γιατρέ. Είμαι 30 ετών και Βρίσκομαι στην 5η εβδομάδα. Πριν μείνω έγκυος βρέθηκε μετά από κολπική καλλιέργεια κολοβακτηρίδιο (e-coli). Ο γυναικολόγος μου πρότεινε να μην κάνω θεραπεία επειδή ήδη είχα πάρει 2 φορές αντιβίωση για εντερόκκοκο που θεραπεύτηκε, οπότε δεν έκανα. Τώρα με την εγκυμοσύνη θα επαναλάβω την κολπική καλλιέργεια και ήθελα να σας ρωτήσω, 1. Υπάρχει περίπτωση να έχει φύγει μόνο του χωρίς θεραπεία? Αν όχι, εσείς τι θεραπεία θα προτείνατε? 2. Αν δεν έχει φύγει και μου δωθεί αντιβίωση αλλά παρά τη θεραπεία δεν μου φύγει σε όλη την εγκυμοσύνη, υπάρχει κίνδυνος αποβολής ή και πρόωρου τοκετού? 3. Και όταν έρθει η στιγμή του τοκετού αν το έχω ακόμη θα πρέπει να υποβληθώ σε καισαρική για να μην περάσει το μικρόβιο στο βρέφος με τον φυσιολογικό τοκετό? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
    • Maraki
    • 10-Oct-2014
    • Κολοβακτηρίδιο στην εγκυμοσύνη
    ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΙΑΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΑΙ ΑΓΩΓΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΒΙΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΚΥΗΣΗ (ΜΗ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΑΠΟΒΟΛΗ Η ΠΡΩΟΡΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΠΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟΓΝΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. Γιατρέ καλημέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ασχολείστε η αν κάνετε εξωσωματικές κ σπερματεχηνση?Πόσο μπορεί να κοστίσουν?Η ασφάλεια το καλύπτει?ευχαριστώ.
    • ευαγγελια 27
    • 10-Oct-2014
    • προβλήματα γονιμότητας
    ΝΑΙ ΚΑΝΩ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Καλημερα.ο γιατρος μου στο παρελθον μου ειχε συστησει τα primolut nor 5mg για καθυστερηση της περιοδου λογω αγωνων.επειδηπρεπει να το ξανακανω,αλλα δεν θυμαμαι τις κδηγιες του μπορειτε να μου πειτε ποτε τα ξεκιναω κ αν παιρνω κ τα δυο δισκια μαζι?τελευταια περιοδος ηταν στις 25/09 κ περιμενω στις 22/10.ευχαριστω για τη βοηθεια.
    • elina
    • 10-Oct-2014
    • καθυστερηση περιοδου
    ΑΠΟ ΤΙΣ 15/10 ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΥΟ ΧΑΠΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. ειμαι η απο κατς κοπελα η ολγα ηθελα να συμπληρςσς οτι στην εξεταση υπαρχει ενα χει διπλα απο πολυμορφοπυρηνα και κολποβακτηριδια υππαρχει περιπτςση να ειναι οθρολοιμςξη γιατι εχς παθει αλλεσ τρεισ φορες?
    • ολγα
    • 09-Oct-2014
    • test pap
    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Γιατρε ειμαι μια κοπελα στην ηλικια τον 20 εκανα πριν τρεισ ημερεσ τεστ παπανικολαου και μου λεει εντονεσ φλεγμονωδεις αλλοιωσεις πλακωδως μεταπλασθεντων κυτταρων τραχηλου τι σημαινει ειναι ανησυχητικο ?
    • ολγα
    • 09-Oct-2014
    • test pap
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ. ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. Καλησπέρα σας! Πριν απο λιγες μερες καναμε πρωκαταρτικα με το αγορι μου. Εκείνος φορουσε μποξερακι και εγω τίποτα. Μετα από λιγο εξπερματωσε. Υπάρχει περίπτωση να ειναι έγκυος? ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!.
    • Ρίτα
    • 09-Oct-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. καλημέρα, πρινα από 2 ημέρες χρειάστηκε να πάρω norlevo. Σήμερα ο γιατρος μου μου ειπε να πάρω primolut nor λόγω ανωμαλίας της περιοδου. Υπάρχει πρόβλημα στο συνδυασμο τους?
    • gogo
    • 09-Oct-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Καλησπέρα, ακολουθησα αγωγη με αντιβιωση για 3 εβδομαδες λογω πνευμονιας.Ειναι ασφαλες να επιδιωξω μια εγκυμοσυνη?
    • fairy12
    • 08-Oct-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. Κυριε Παπαχατζοπουλε θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις! Καταρχηνειμαι 21 και εχω μια σοβαρη σχεση εδω και 1.5 χρονο! Καναμε ερωτα ελευθερασε γονιμες μερες και τωρα εχω καθυστερηση εδω και μια βδομαδα τελευταιαπεριοδος ηταν στις 06-09 με 25 εως 28 μερες κυκλου! Εκανα τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε θετικο! Υπαρχει αλλη λυση αντι της αμβλωσης; Αμα το κανω υπαρχει πιθανοτητα υπογονιμοτητας; Υπαρχει καποιο χαπι για αποβολη!θα ηθελα να μην διακοψω την εγκυμοσυνη αλλα δυστυχως δν εχω την οικονομικη ανεση ουτε εγω ουτε ο συντροφος μου και δν εχουμε και καποιον που να μπορει να βοηθησει
    • maria
    • 08-Oct-2014
    • εκτρωση
    ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ.ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. giatre me rwtisate kai eyxaristw pou,pote adia8etisa.adia8etisa 1.10 stis 5.10 moy teliwse kai stis 6.10 egine to peristatiko.kai fobamai mhpws ginei sylipsh ti lete?
    • klairi
    • 08-Oct-2014
    • Αντιβίωση και σύλληψη
    ΛΙΓΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Καλησπερα γιατρε, Θα ηθελα να ξερω ποσο πολυ επηρεαζουν τα χλαμυδια την γονιμότητα. Μετα απο 30 μερες θεραπειας απαλλαχτηκαμε απο αυτα εγω και ο συντροφος μου. Ποσο πολυ ομως μπορει να επηρεασε την γονιμότητα μας αυτο το ΣΜΝ που το χαμε για τουλαχιστον 6 χρονια?
    • giwrgia
    • 08-Oct-2014
    • test pap
    KAΘΕ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΜΕ ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ 3-5% ΠΕΡΙΠΟΥ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Καλησπέρα γιατρέ. Εδώ και 3 περίπου μήνες πάσχω από κολπική μυκητίαση. Η πρώτη θεραπεία (lomexin 3x200 και αντιμικροβιακά) φανηκέ πως έκανε δουλειά αλλά οι μύκητες εμφανιστηκαν ξανα. Δεν έφυγαν ούτε με τη δέυτερη θεραπεία (sporanox 20 χαπια 100mg) αλλά ούτε με την τρίτη (15x100 sporanox και 2χ600 lomexin) η οποία τελείωσε την Κυριακή.Επίσης πάιρνω προβιοτικά από τη Δευτέρα.Παρατηρώ ακόμη όμως ένα άσπρο υγρό στον κόλπο και ενόχληση. Έκανα και καλλιέργεια κολπικού υργού τον προηγούμενο μήνα κι έδειξε μόνο μυκητες. Τι άλλο να κάνω θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη.
    • Ελένη, 21
    • 08-Oct-2014
    • MHKYTΕΣ
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΤΕΙ ΤΟ PH TOY KOΛΠΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ PH
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 09-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. kalhspera eimai para poly anxomenh kai 8elw th symboylh sas.ekana eley8era erwta sto telos ths periodous moy den eixa aima.anysixw mhpws eimai egkios.kanw xrhsh xanax,flagil,amoxil1000 yparxei pi8anotita na einai dyskolh h sylipsh logo farmakwn kai epidh den einai oi gonimes meres moy?
    • klairi
    • 07-Oct-2014
    • ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ??
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Geia sas giatre mou (Lupamai pou grafw me agglikous xarakthres alla eimai se kseno upologisth kai den ginetai na to allaksw) Thelw na paw na episkeftw kapoion stis 17 tou mhna...den exw katalabei omws kathe pote mou erxetai periodos. teleutaia periodos htan stis 18.9 (tote ksekinhse kai teleiwse 25.9 peripou ) . Otan tha episkeftw ekeinon den thelw na eimai adiatheth...isws mou erthei stis 11.10 alla isws kai pio meta...to xapi gia thn kathusterhsh pote mporw na to parw wste na mhn exw periodo 16-20 Oktwvrh? Kai mporei na exei parenergies ?
    • Elena19
    • 07-Oct-2014
    • περιοδος
    EΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ PRIMOLUT ΔΥΟ ΧΑΠΙΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 3 ΟΚΤ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Αγαπητε Γιατρε, προσφατα εκανα καλλιεργεια και μου δειξε πως εχω χλαμυδια. Ειμαι 22 χρονων και εχω μονιμη σχεση εδω και 7 χρονια(μονο με αυτον τον ανθρωπο ειχα και εχω ερωτικες επαφες). Το αγορι μου πριν απο εμενα ειχε μονο μια φορα μια ερωτικη επαφη με προφυλαξεις. Πως μπορει να κολλησαμε χλαμυδια;; Ακομα θα θελα να ξερω ποσο επηρεαζει αυτο την γονιμοτητα και των δυο μας. υπαρχει περιπτωση να μην μπορεσουμε να κανουμε παιδια στο μελλον; Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας
    • giwrgia
    • 07-Oct-2014
    • test pap
    ΤΑ ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΚΛΙΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. Καλησπέρα, Ειμαι 28 ετών και έχω το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Το μονο προβλημα που ειχα ήταν πως ανάμεσα στις περιόδους μου παρουσίαζα κατι σαν μια αλλη περίοδο με λιγότερο και σκουροχρωμο αίμα. Ο γυναικολόγος μου λοιπόν μου συνέστησε τα yasminelle για τη ρύθμιση του προβλήματος. Ξεκίνησα κανονικά την 1η μέρα της περιόδου μου αλλα ειναι τώρα η 12η μέρα που τα παίρνω και η περίοδος μου δεν εχει σταματήσει ακομα! Ειναι ανασυχιτικο ή πρόκειται για παρενέργεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Perla
    • 06-Oct-2014
    • περιοδος
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΑ YASMINELLE
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 08-Oct-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 3 από 49

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter