papachatzopoulos.gr

      blog γυναικολογίας

  1. ποια η πιθανοτητα να κολλησεις τον ιο HPV με καινουριο ερωτικο συντροφο οταν κανεις σεξ με προφυλαξη?
    • girl_
    • 16-May-2018
    • Λοιμωξη HPV
    Μικρη,,
    • elena
    • 2018-05-19 16:23:30
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. Καλησπερα σας γιατρε!Ειμαι εγκυος και την 15η μερα κυησης εκανα χοριακη και ηταν 114!Την 19η μερα ξαναεκανα χοριακη και ηταν 750!Υπαρχει περιπτωση διδυμης κυησης?Κι αν ναι απο ποτε περιπου θα φανει στον υπερηχο?Οπως καταλαβατε θελω σαν τρελη διδυμα γιατι ειμαι κι εγω!!Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!
    • Βικτωρια
    • 16-May-2018
    • Εγκυμοσύνη και β-χοριακή
    Θα φανεί σε δυο τρεις μερες
    • elena
    • 2018-05-20 18:20:35
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Γεια σας γιατρε. Περιμενω περιοδο στις 23 του μηνα. Στις 25 θα παω ενα τριημερο διακοπες και δεν θελω να εχω περιοδο εκεινες τις μερες. Γενικα η περιοδος μου δεν ειναι σταθερη. οποτε υπαρχει περιπτωση να μου ερθει και πιο μετα, στις 25-26 δηλαδη. Σκεφτομαι να παρω primolut απο σημερα για πεντε μερες ετσι ωστε να ειμαι σιγουρη οτι θα μου ερθει στις 22-23. τι δοσολογια πρπει να παρω? 2 την μερα? θα διαταραξω ετσι τον κυκλο μου?
    • marion
    • 16-May-2018
    • περιοδος
    δυο την ημερα....
    • elena
    • 2018-05-17 08:49:26
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Καλησπέρα γιατρέ. Έκανα εξέταση κολπικού υγρού πριν ένα χρόνο είχα μύκητες και πήρα θεραπεία με lomexin 200mg. Πριν ένα μήνα έκανα πάλι εξετάσεις γιατί είχα τσούξιμο και μύκητες δεν είχαν φυγει. Τότε πήρα θεραπεία lomexin 600mg για δύο μέρες,fungo 200mg και μου έδωσε κολπικά υπόθετα vagilact NTC για δέκα μέρες μετά τη θεραπεία. Το θέμα είναι ότι ενώ έχω τελειώσει τη θεραπεία νιώθω ακομα ένα ελαφρύ τσούξιμο. Να πάρω τα υπόθετα vagilact και ας μην έχουν φύγει τελείως; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
    • Evi
    • 16-May-2018
    • MHKYTΕΣ
    Να συνεχίσεις με τους γαλακτοβακιλλους
    • elena
    • 2018-05-20 07:19:28
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Γιατρέ καλησπέρα, παίρνω εδώ και 4 μήνες yasminelle τον προηγούμενο μήνα αντί για αίμα περιόδου είχα μόνο καφέ, ήρθαν όμως κανονικά την μέρα που περίμενα περίοδο, έτσι μου πήγε 6 μέρες όσο κρατάει η περίοδος. Ο γιατρός μου με τα άλλαξε και αυτό το μήνα ξεκίνησα yasmin. Σκέφτεστε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι; Γιατί όμως μόνο καφέ; Ευχαριστώ πολύ
    • maria00
    • 16-May-2018
    • αντισύλληψη - σπιράλ
    Θα πρεπει να ελέγξεις και άλλους παράγοντες πχ θυρεοειδή κλπ
    • elena
    • 2018-05-19 16:23:00
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. Γεια σας. Ήθελα να ρωτήσω αν επηρεάζουν κάποια χάπια ελαφριά για τον ίλιγγο που παίρνω αυτό το διάστημα αν θέλω να μείνω έγκυος.
    • ποπη
    • 16-May-2018
    • Εγκυμοσυνη και αντιβιωση
    Οχι, δεν επηρεάζουν
    • elena
    • 2018-05-20 07:11:59
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Γεια σας . Εδώ και 7 μήνες δεν μου έχει έρθει περίοδος . Γενικά δεν έχω σταθερό κύκλο. Με το αγόρι μου έχουμε ελεύθερες επαφές χωρίς κανένα ατύχημα . Εκανα 3 τεστ και όλα είναι αρνητικά . Μάλλον έχω πολυκυστικες ωοθήκες. Δεν μπορώ να πάω σε γυναικολόγο τώρα . Τι μου συμβουλεύεται να κάνω; αν θελήσω να μείνω έγκυος πρέπει να πάρω κάποια αγωγή; θέλω να μου έρθει περίοδος γιατί νιώθω πρισμενη. Σας ευχαριστώ
    • Ειρήνη
    • 16-May-2018
    • περιοδος
    θα πρεπει να δεις γυναικολογο. δεν μπορείς να βασίζεις την ζωή σου και να παίρνεις φάρμακα υποθετικά
    • elena
    • 2018-05-17 05:42:00
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Γιατρέ Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω παιδί και έκανα ορμονικές εξετάσεις την 2η μέρα του Κύκλου. Αυτές ήταν ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΟΡΟΥ (PRL) : 11.3 με τιμές 4.8 - 23.3 ng/ml ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΟΡΟΥ (Ε2) : 27 με τιμές 25 - 156 pg/ml [Ωοθυλακική Φάση] ΘΥΛΑΚΙΟΤΡΟΠΟΣ ΟΡΜΟΝΗ ΟΡΟΥ (FSH): 7.1 με τιμές 3.5 - 12.5 iu/l [Ωοθυλακική Φάση] ΩΧΡΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ ΟΡΟΥ (LH) : 7.1 με τιμές 2.4 - 12.6 iu/l [Ωοθυλακική Φάση] Τι βλέπετε προβληματικές? Η Ε2 είναι πολύ χαμηλή?
    • Ελενα
    • 16-May-2018
    • προβλήματα γονιμότητας
    Παρά πολυ καλες
    • elena
    • 2018-05-19 16:14:11
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Γεια σας χθες 15/05 μου ηρθε η περίοδος κανονικα 28 μερες.. Παρατήρησα πριν 4 μερες πως άνοιγε καθε πρωι η Μυτη κι έτρεχε αιμα.. Εχει καποια σχεση αυτο? Μου συμβαίνει πρωτη φορα.. !
    • Ειρηνη
    • 16-May-2018
    • περιοδος
    Δεν έχει σχέση με την περιοδο.να δειςΩΡΛ
    • elena
    • 2018-05-19 16:10:07
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. Γιατρε καλημερα.ειμαι στην εβδομη μερα διακοπης απο τα πριμολουτ αλλα μαλλον δεν βλεπω φως στο τουνελ , για να μου ερθει η περιοδος καθοτι ειχα για 2 μερες ενδειξεις .οταν σκουπιζομουν ειχα λιγο αιμα.οχι ομως ροη. Εδω κ 2 μερες ομως σταματησε και αυτο.ειναι ωφελιμο να περιμενω αλλες 3 μερες μεχρι το σαββατο που συμπληρωνω 10 μερες? Αν δεν μου ερθει θα ηταν καλο να παρω duphaston κ αν ναι τι δοσολογια κ για ποσο? (Σας θυμιζω η καθυστερηση μου ειναι δυομιση μηνες).εχω αγχωθει παρα πολυ.ποια η γνωμη σας? Σας ευχαριστω πολυ.
    • Lida
    • 16-May-2018
    • καθυστερηση
    Θα πρεπει να δεις γυναικολογο. Δεν χρειάζεται να παρεις άλλη αγωγή, δεν θα αποδωσει
    • elena
    • 2018-05-20 07:21:12
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. Καλημέρα, σημερα ειναι η 30ημερα του κύκλου μου σε κύκλο συνήθως 28-30 (οταν αρρωσταίνω ερχεται νωρίτερα) και δεν εχω αδιαθετησει. Τι μπορεί να συμβαίνει; η τελευταία μου επαφή ηταν τον Ιανουάριο με προφύλαξη χωρίς ομως μα ελέγξουμε το προφυλακτικό. Υπαρχει ενδεχόμενο κύησης;
    • ELENA
    • 16-May-2018
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    πολλα ειναι τα αιτια καθυστέρησης της περιόδου όπως κύηση, κύστη ωοθήκης, στρες, ορμονικές διαταραχές κλπ
    • elena
    • 2018-05-17 05:19:04
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Καλησπέρα σας γιατρέ! Χθες ηρθα σε επαφη με τον σύντροφό Μου. Οταν τελειωσε ειδαμε κατι υγρα εκτος προφύλαξης παρόλο που παντα χρησιμοποιούμε! Τρεξαμε κατευθείαν στο μπάνιο να ελέγξουμε αν τυχον ειχε σπασει η προφύλαξη..αλλα δυστυχώς η ευτυχως δν καταλάβαμε πολλά..ανοιξαμε την βρύση κ βαλαμε νερο μεσα στην προφύλαξη, πιεσαμε αλλα δν έσταζε κατι... να σημειωσω οτι δεν εχω φτασει ποτε στο τέλος..και οταν κοντευω το σταματαω παντα..τι εχετε να μου πειτε; υπαρχει περίπτωση εγκυμοσυνης απλα να μην έσταζε απο τν προφύλαξη με το νερο; σας ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας!
    • Erikaki
    • 15-May-2018
    • ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?
    Υπαρχει φόβος για κυηση"....
    • elena
    • 2018-05-20 17:51:18
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. Καλησπέρα γιατρέ!Λοιπόν θα ήθελα να σας αναφέρω το εξής συμβάν.Με το αγόρι μου ήρθαμε σε επαφή μια μέρα πριν μου τελειώσει η περίοδος.Δεν βρισκόμουν στις γόνιμες μέρες και η μέρα που βρεθήκαμε απείχε πολύ από την ημέρα της ωορρηξίας.Ξεκινησαμε με προφυλακτικό και στο τέλος το έβγαλε και εκσπερμάτωσε εκτός κόλπου.Αφου σκουπιστηκε μετά από 15 λεπτά ξαναηρθαμε σε επαφή αφού πρώτα σε κάποια φάση είχε προηγηθεί και στοματικό έρωτας.Μετα αφού διακοψαμε την επαφη την δεύτερη φορά εκσπερμάτωσε πάλι εκτός κόλπου αλλά 10 λεπτά αφού είχε βγει ήδη από μένα .Υπαρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;
    • Παναγιωτα
    • 15-May-2018
    • κυηση
    Οχι,,..,
    • elena
    • 2018-05-20 07:00:05
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. Καλησπερα γιατρε,πριν απο 1 μηνα ελαβα αντιβιωση ciproxin 500 mg για 10 μερες γιατι ειχα συμπτωματα ουρολοιμωξης.Εκανα γενικη ουρων και καλλιεργεια δεν ειχα καποιο μικροβιο απλα ειχα αιμα στα ουρα.Απο τοτε νιωθω εναν πονο στην κοιλια και σουβλιες καθως και φουσκωμα στην κοιλια και αερια.Τις τελευταιες μερες ειχα και παλι συχνοουρια εκανα εξετασεις δεν ειχα και παλι καποιο μικροβιο αλλα αινα στα ουρα ξανα.Να προσθεσω οτι ο συχυγος μου ειχε εσεριχια κολι στα ουρα και στο σπερμα και ελαβε αντιβιωση την οποια τελειωσε πριν 1 εβδομαδα.Κατα την τελευταια επαφη μου εμφανιστηκε λιγο αιμα οταν ουρησα μετα την επαφη.Ποια ειναι η γνωμη σας γιατρε?Ευχαριστω εκ των προτερω.
    • Eleni
    • 15-May-2018
    • Αιμα στα ουρα
    Πιθανο να εχεις πέτρα στο ουροποιητικό, καλό είναι να κανεις αξονική πυελογραφια..
    • elena
    • 2018-05-20 18:19:49
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Γεια σας Γιατρέ μου , Θα ήθελα να ρωτήσω ποτέ δείχνει η β χοριακη ;πριν την καθυστέρηση η μετά ;
    • Stefani
    • 15-May-2018
    • μετρηση β χοριακης
    Συνήθως μετα...
    • elena
    • 2018-05-20 17:53:19
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Καλησπέρα σας γιατρέ και συγχαρητήρια για το site σας. Εδώ και μέρες έχω αυξημένα κολπικά υγρά διαφανή και έντονο κνησμό. Σήμερα ξεκίνησα vibramyciv αντιβίωση για άλλο πρόβλημα που έχω και θα την παίρνω για 4 μέρες. Μπορώ να κάνω κολπικη καλλιέργεια να ελέγξω μήπως ο κνησμός οφείλεται σε κολπίτιδα η εξαιτιας της αντιβίωσης το αποτέλεσμα δεν θα είναι αξιόπιστο; Αν δεν μπορώ να κάνω άμεσα πόσες μέρες μετά την θεραπεία μπορώ να κάνω κάνω την εξέταση και θα μπορούσα προληπτικά μέχρι τότε να πάρω καποιο αντιμυκητισιακο η κάτοια άλλη θεραπεία χωρις καλλιέργεια εάν ο κνησμός γίνει πολύ έντονος και δεν αντέχεται; Σας ευχαριστώ
    • Foni
    • 15-May-2018
    • ΚΟΛΠΙΚΟΣ ΚΝΗΣΜΟΣ
    Να βάλεις κολπικά climycen κάθε βραδυ
    • elena
    • 2018-05-20 07:05:48
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. Μου ειπατε πως τα θηλωματα μπορουν να κανουν ecoli στο αιμα.. με ποιον τροπο?
    • Γιωτα
    • 15-May-2018
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    εαν ειναι ανοσοκατασταλμενος ο οργανισμός σου γίνεται επινέμεση των μικροβιών και στην συνέχεια σηψαιμία.
    • elena
    • 2018-05-17 05:16:57
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. geia sas giatre!ekana eksetash progesteronhs dianuw thn 9 evdomada ths kyhshs me vash periodou alla h sullhpsh egine argotera dld eimai mia evdomada pisw.pernw outrogestant 3 thn hmera me progesteronh 27,33 einai fysiologikh h timh ?
    • riaki
    • 15-May-2018
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    δεν εχει σημασια η προγεστερόνη, θα πρέπει να ακούσετε την καρδιά του παιδιού, αν δεν ακούγεται τότε δεν έχει καμία σημασία το νούμερο της προγεστερόνης που παρεπιπτόντως είναι καλή.
    • elena
    • 2018-05-17 05:26:19
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Έκανα λάθος στην 15 μέρα μετά την περίοδο....
    • Ευα
    • 15-May-2018
    • Στήθος
    Οκκ,,,.
    • elena
    • 2018-05-20 06:49:55
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. Γιατρέ γεια σας είμαι 37 χρονών είμαι 16 μέρα μετά την περίοδο σήμερα πήρα το δέκατο χάπι του δεύτερου κουτιού αντισυλληπτικά. Πριν δύο μέρες πονούσαν οι θηλές μου και σήμερα πονάει το στήθος μου και οι θηλές όπως ακριβώς με πονάει λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η περίοδος μου. Συνήθως με πονάει 8 με 10 μέρες πριν.δεν έχω χάσει χάπι. Είναι φυσιολογικό;Ευχαριστώ πολύ
    • Ευα
    • 15-May-2018
    • Στήθος
    Εάν δεν εχεις παραλείψει χαπι να δεις γυναικολογο
    • elena
    • 2018-05-19 16:32:58
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 6 από 600

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter