papachatzopoulos.gr

      blog γυναικολογίας

  1. Kαλησπερα γιατρε εχω εμφανίσει αρκετες φορές 5 μεσα σε διαστημα 8 χρονων αποστήματα βαρθολινειου αδενα εχουν αντιμετωπιστει με αγωγες και διανοιξεις ειμαι 27 χρονων και δεν εχω γεννησει ακομα τι μου προτεινετε;ολικη αφαίρεση του αδενα η μαρσιποποιηση;
    • eirpa
    • 17-Sep-2018
    • Βακτηριδιακη κολπιτιδα
  2. No Answers
  3. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: την 9η μέρα της περιόδου παρατήρησα καφέ βλέννα κατά το σκούπισμα 4 φορές μέσα στην ίδια μέρα ενώ η περίοδος είχε ήδη τελειώσει από 5η-6η μερα. Αυτό το παρατήρησα πρώτη φορά αυτό το μήνα(και μετά από σφίξιμο μετά την ούρηση ) ενώ τους προηγούμενους μήνες είχα δει περίπου στη μέση κύκλου μια φορά το μήνα καφέ βλέννα.Πού μπορεί να οφείλεται? ευχαριστώ πολυ
    • Georgia
    • 17-Sep-2018
    • περιοδος
    Λογικά σε κάποια ελαφριά ορμονική διαταραχή
    • elena
    • 2018-09-18 15:11:17
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Καλησπέρα σας! Πέρασα μια εγκυμοσύνη με πάρα πολλές επιπλοκές, αποκολλήσεις με τρομερές αιμορραγίες, πρόωρο τοκετό, κι ενώ γέννησα φυσιολογικά, ανακάλυψαν ότι ο πλακούντας ήταν διεισδυτικός, με αποτέλεσμα να ξυπνήσω στην εντατική. Η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή, αλλά ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Το ερώτημά μου είναι το εξής: Θέλω να κάνω και δεύτερο παιδάκι. Πιστεύετε ότι θα πρέπει να το αποφύγω? Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να συμβεί το ίδιο και στην επόμενη εγκυμοσύνη? Δηλαδή παίζει ρόλο το ιστορικό αυτό? Να σημειώσω ότι η πρώτη εγκυμοσύνη επετεύχθει μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.
    • Θάλεια
    • 17-Sep-2018
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Σαφώς υπάρχει πιθανότητα να ξανασυμβεί. Αυτο θα το ξέρεις απο την 20η εβδομάδα της κύησης. Σε τετοια περίπτωση θα σε αναλάβει ειδικευμένος μαιευτηρας για να μην συμβουν τα ίδια
    • elena
    • 2018-09-18 11:16:45
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιο χάπι να στεματησει η περίοδος αν είσαι ήδη στη 3 μέρα του κύκλου σου ; Ευχαριστω
    • Xara
    • 17-Sep-2018
    • περιοδος
    To primolut
    • elena
    • 2018-09-18 15:07:47
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. Καλησπερα σας γιατρε και ευχαριστουμε για τις χρησιμες συμβουλες σας. Μετα απο σαλπιγγιγραφια, βρεθηκε οτι υπαρχει μια εκ γεννετης στενωση στην εισοδο της μητρας. Πιστευετε οτι περιοριζει τη γονιμοτητα και απαιτειται υστεροσκοπηση;Σας ευχαριστω πολυ!
    • Jenny
    • 17-Sep-2018
    • προβλήματα γονιμότητας
    Θα πρέπει να το δεις με υστεροσκοπηση
    • elena
    • 2018-09-19 19:28:01
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Καλησπερα γιατρε προσπαθω 1χρονο για συληψη οι ορμολογικες εξετασεις που εκανα εδειξαν τα εξης E2 40pg/mL(ωοθηλακικη 30-100pg/ml .τεστοτερονη 0.76ng/mL(0.14-0.76).FSH 7.32mIU/mL(ωοθυλακικη 4-13)LH 4.73mIU/mL(ωοθυλακικη 1.3-12.6) PRL 43.7ng/mL(1.4-24.2) DHEA-S 1.92μg/mL(0.70-4.00) TSH 5.11μIU/mL(0.49-4.67) δειχνουν προβλημα γονιμοτητας ? Ευχαριστω
    • χριστινα
    • 17-Sep-2018
    • προβλήματα γονιμότητας
    Έχεις υποθυρεοειδισμο. Αυτό εμποδιζειτην συλληψη. Να δεις ενδοκρινολογο
    • elena
    • 2018-09-19 19:32:10
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. Καλησπέρα! 1 Σεπτεμβρίου μου ήρθε περίοδος και υπολογίζω πάνω κάτω να μου έρθει 1 Οκτωβρίου. 28 Σεπτέμβρη θα πάω διακοπές με το αγόρι μου και δεν θα ήθελα να μου έρθει πιο νωρίς αλλά την προγραμματισμενη ημερομηνία (1 Οκτώβρη). Είχα πάρει primolut τον Ιούνιο με συνταγή γιατρού και τον Ιούλιο. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος αν ξανά πάρω τώρα;
    • Λενα
    • 17-Sep-2018
    • Primolut
  9. No Answers
  10. Καλησπερα σας τον προηγουμενο μηνα ειχα παρει primolut nor για να καθυστερησω την περιοδο μου και οταν τα σταματησα εκεινη ηρθε στις 14/8, ο κανονικος μου κυκλος ειναι καθε 29-30 μερες και ηταν στις αρχες καθε μηνα, απο τοτε μεχρι και σημερα 17/8 δεν μου εχει ερθει η περιοδος και γενικα δεν εχω καποιο συμπτωμα. Ειναι φυσιολογικο οτι δεν εχει ερθει ακομα?
    • Km
    • 17-Sep-2018
    • περιοδος
    Να δεις γυναικολόγο. Θα έπρεπε να σου είχε έρθει
    • elena
    • 2018-09-18 14:53:05
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. καλησπέρα σας. τελευταία περίοδο είχα 22/8 με κύκλο περίπου 34 ημερών. χτες και προχτές είχα δέκατα και σήμερα είδα καφέ κηλίδα. μπορεί να είναι εγκυμοσύνη?
    • georgia
    • 17-Sep-2018
    • περιοδος
    Ειναι πολυ ατυπα συμπτώματα για κύηση
    • elena
    • 2018-09-18 15:09:23
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. Καλησπέρα!Είμαι 43 ετών και ήθελα τη γνώμη σας για τα αποτελέσματα του test pap.Πλακώδους επιθηλίου επιπολής -πολλά, διάμεσα-αρκετά...αδενικού επιθηλίου ενδοτραχηλικά πολλά...χλωρίδα κολποβακτηρίδια doderlein-αρκετά...φλεγμονώδη στοιχεία-πολυμορφοπύρηνα λευκοκύτ.-αρκετά...αρνητικό για κακοήθεια..επίσης η καλλιέργεια ήταν αρνητική σε όλα και έγραφε φτωχή φυσιολ. χλωρίδα, πυοσφαίρια 1-3, ερυθρά 0-1...πρέπει να πάρω αντιβίωση;ευχαριστώ πολύ!
    • deppy
    • 17-Sep-2018
    • test pap
    Να πάρεις αντιβίωση και επανάληψη του τεστ σε 3 μήνες
    • elena
    • 2018-09-18 14:46:53
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. Καλησπερα.Συγνωμη..Δεν εχω καταλαβει την απαντηση Οταν λετε εχει καποια παθηση..η ελκος τι ενοειται και τι σχεση εχει με το πεος ?υπαρχει περιπτωση ναχω κολλησει κατι εγω?Να ανησυχω?ευχαριστω.
    • maraki
    • 17-Sep-2018
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Υπάρχουν παθήσεις άλλες μεταδοτικες και άλλες όχι που εμφανίζονται στο πέος. Θα πρέπει να εξεταστεί από ουρολόγο για να γνωρίζετε αν ειναι κατι μεταδοτικό
    • elena
    • 2018-09-18 11:13:58
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. Γεια σας ειμαι 16 χρονων και δεν εχω ολοκληρώσει.με το αγόρι μ ότι έχουμε κάνει το έχουμε κάνει φορώντας εσώρουχα (δεν έχει υπάρξει ποτέ διείσδυση μόνο τριβή ).παρόλα αυτά αυτές τις μέρες εχω ζαλάδες κι κάτι πονακια χαμηλά. Η περίοδος μου πρέπει να μου έρθει σε 1 εβδομάδα αλλα επειδή έχω σύνδρομο πολυκιστικων δεν ειναι και σίγουρο.Υπάρχει έστω και μια πιθανότητα εγκυμοσύνης? ??Σας παρακαλώ απαντήστε σο πιο σύντομα γίνεται ητ αγχώνομαι πολύ...
    • Γωγω
    • 17-Sep-2018
    • κυηση
    .. Οχι.. Καμιά
    • elena
    • 2018-09-21 09:10:02
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Καλησπέρα γιατρέ κατά την καλλιέργεια κολπικου και τραχηλικου υγρού βρέθηκε μυκοπλασμα, η ερώτηση μου είναι αν μεταδίδεται αποκλειστικά και μόνο από το σεξ ή και από αλλού; Σας ευχαριστώ
    • Ran sia
    • 17-Sep-2018
    • τραχηλιτιδα
  16. No Answers
  17. Καλησπέρα σας! Είμαι 19 χρονών και εδώ και ένα χρόνο λαμβάνω το χάπι dostinex λόγω γαλακτόρροιας. Σήμερα είχα ένα ατύχημα με το σύντροφο μου (όχι κάτι τόσο σοβαρό,πιο πολύ για προληπτικούς λόγους). Μπορώ να πάρω το χάπι της επόμενης μέρας ή υπάρχει κίνδυνος;
    • Iouv
    • 17-Sep-2018
    • dostinex
  18. No Answers
  19. Καλησπέρα σας! Ειμαι 19 και εδώ και ένα χρόνο λόγω γαλακτόρροιας παίρνω το χάπι dostinex. Σήμερα είχα ένα ατύχημα με το σύντροφο μου(όχι κάτι σοβαρό πιο πολύ προληπτικά θέλω να το πάρω). Να πάρω το χάπι της επόμενης μέρας ή υπάρχει κίνδυνος;
    • Iouv
    • 17-Sep-2018
    • dostinex
  20. No Answers
  21. Πηνελοπη το τηλεφωνο μου ειναι 6975701952 παρε με να μου πεις τι θα κανεις.!!!!
    • Gwgoulini
    • 17-Sep-2018
    • Φλεγμονη
  22. No Answers
  23. Καλησπέρα σας γιατρέ 6/9 ηταν πιθανή ημερομηνία περιόδου μου ήρθε η περίοδος 4/9 και διάρκεια 2 ημερών δλδ αίμα είχα μόνο 2 μέρες και μετά καφέ αντί διάρκεια 5 με 6 ημερών που είχα πάντα και ο κύκλος μου είναι σταθερος 27 με 28.Τον προηγουμενο μηνα μου στις 9/8. Πρώτη φορά μου συμβαίνει τώρα είμαι στην 14η μερα της ωορρηξία μου έχω πόνους χαμηλά από την δεξιά πλευρά.Επειδη μου κράτησε μόνο 2μερες και το αίμα ήταν σαν νερό καθαρό αιμα υπάρχει περίπτωση να ειναι αιτία εγκυμοσυνης;
    • Ελενα12
    • 17-Sep-2018
    • Πιθανοτητα εγκυμοσυνης
  24. No Answers
  25. Καλησπέρα ! είχα περίοδο από 7/9μέχρι 11/9..μετά από 4μέρες (15/9) το τεστ ωορρηξιας βγήκε θετικό και συνεχιζει να βγαινει εδω και 3 μερες θετικο! Ειναι φυσιολογικο αυτο; Να προσθεσω οτι δεν εχω ξανακανει τεστ ωορρηξιας και πως ο κυκλος μου ειναι 32-34 μερες.
    • Lara
    • 17-Sep-2018
    • ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ-ΩΟΡΡΗΞΙΑ
  26. No Answers
  27. Γεια σας Γιατρέ Είμαι 36 ετών έχω δυο παιδάκια.Πριν από 10 μήνες έχασα πολλά κιλά λόγω δίαιτας και προβλημάτων που είχα με περίοδοντίτιδα.Και τους τελευταιουσ Δυο μήνες πέρασα πολύ έντονο στρες.Πριν δυο μήνες αδιαθέτησα στις 22 μέρες του κύκλου με λίγο αίμα που κράτησε 8 μερες.Εκανα έλεγχο κι όλα φάνηκαν καθαρά.Ο επόμενος κύκλος ήταν φυσιολογικός και ο αμέσως επόμενος πάλι στις 22 μέρες που κρατάει εδώ και 20 μέρες.Στις 13 μέρες περιόδου πήγα γυναικολόγο και όλα ήταν πεντακάθαρα μου είπε ότι οφείλεται σε ορμονική διαταραχή λόγω απώλειας κιλών και εδώ και εφτά μέρες παίρνω τα Yasmin το αίμα ελαττώθηκε αλλά μέσα στην ημέρα δυο τρεις φορές πονάω αριστερά χαμηλά και κατεβάζω σταγόνες αίμα και λίγο καφέ.
    • Μιμή
    • 17-Sep-2018
    • περιοδος
    Θα διορθωθεί μετά τον δεύτερο μήνα αγωγής με τα αντισυλληπτικα
    • elena
    • 2018-09-18 14:50:39
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  28. Γιατρε μου , μου φτανει που μου ειπατε πως δεν συνδραμει λογος ανησυχιας για κατι κακο. Πειτε μου , θα χρειαστουν αρκετοι κυκλοι θεραπειας; η εμπειρια σας τι λεει; Απο τι προερχεται; ποια ειναι η πιο αποτελεσματικη θεραπεια;
    • πηνελοπη
    • 17-Sep-2018
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    Πηνελόπη δεν βλέπω την προηγούμενη ερώτηση. Στείλε μου στο μαιλ για να βλέπω την συνέχεια
    • elena
    • 2018-09-18 11:11:36
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 6 από 751

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter