1. Μετα απο 10 χρονια τεστ παπ και μόνιμης σχέσης μου βγηκε αποτέλεσμα ascus.στη βιοψια φάνηκαν κοίλο κύτταρα ενδεικτικά hpv.μπορει ο ιος να προυπηρχε ? επίσης αν εχω τον hpv θα νοσησω κάποια στιγμή.? υπάρχουν γυναίκες με hpv χωρις να πάθουν κάτι ποτε?
    • Angeliki1979
    • 15-Jun-2014
    • test pap
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΝΟΣΗΣΕΤΕ. ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΣΗΣΕΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝΑ 6 ΜΗΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 20-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  2. υψηλες τιμές ταχύτητας καθίζησης(100) τρεις μηνες μετα απο υστερεκτομη ειναι δικαιολογημένο?
    • tristelina
    • 15-Jun-2014
    • γυναικολογικές επεμβάσεις
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 20-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  3. Πριν από μισό μήνα περίπου έκανα γυν. εξετάσεις και είμαι υγιής. Πήρα και άλλες φορές primulut κυρίως καλοκαίρια για να καθυστερήσω περίοδο. Εάν τα ξαναπάρω και φέτος για τον ιδιο λόγο υπάρχει περίπτωση σωρευτικά να έχω συνέπειες;
    • Mel
    • 15-Jun-2014
    • ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
    ΟΧΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ 40 ΕΤΩΝ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 20-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  4. Τον περασμένο Οκτώβριο είχα κάνει τεστ παπ και είχε προκύψει ήπια τραχητλιτιδα, μου έδωσε ο γυναικολόγός κάτι χάπια και μία κρέμα και μου είπε να επαναλάβω το τεστ μετα απο 3 μήνες. Το τέστ βγηκε αρνητικο για κακοήθεια. Μετά απο 5 μήνες ξαναέκανα το τεστ και βγήκε αρνητικο για κακοηθεια με πολλα κολποβακτηριδια και αρκετά κύτταρα ενδοτραχηλου. Χρειάζεται να ανησυχω για κάτι, πχ κονδυλώματα; Ευχαριστώ
    • ntia
    • 14-Jun-2014
    • test pap
    ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  5. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις οσον αφορα τον ιο HPV Πριν τρεις μήνες περίπου έβγαλα στο σώμα του πεους κονδύλωμα το οποιο μου το καυτηρίασε ο δερματολόγος. Μετα απο ενα μηνα εβγαλα ακομα ενα στην κοιλιά του πεους το οποιο παλι μου το καυτηρίασε ο γιατρος Καναμε και οι 2 το τεστ DNA πριν 20 μέρες (η κοπελα μου δεν εχει εμφανίσει κονδυλώματα) και το αποτελεσμα εδειξε οτι εχουμε και οι 2 τον τυπο 16. Η κοπελα μ εκανε πριν 10 μερες τεστ παπ και κολποσκόπηση και ηταν καθαρα. ΟΙ ερωτήσεις που θέλουμε να κανουμε τωρα ειναι: 1. Ο τύπος 16 μπορεί να φύγει ή θα τον εχουμε για πάντα 2. Μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο να είμαστε μαζι και υπάρχει πιθανότητα να φύγει από τον ένα κ με την σεξουαλική επαφή να ξανακολλήσει 3. Μπορεί η σύντροφος μου να κάνει το εμβόλιο τώρα που είμαστε σε μόνιμη σχέση; Επειδη ήδη εχει τον τύπο 16 απλα θα την προστατευσει από τους υπολοιπους τρεις; Μπορει να λειτουργήσει θετικά στον τυπο που ηδη έχει ή αρνητικά 4. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες τον δυο εμβολίων που κυκλοφορούν 5. Υπάρχει κάποια θεραπεία που μπορουμε να κάνουμε πριν δημιουργήσει πρόβλημα στον τράχηλο 6. Ο ιος αυτός μεταδίδεται και με το άγγιγμα σε άλλες περιοχες του σώματος π.χ στόμα, πρωκτο; Υπαρχει ειδική εξεταση για στομα και πρωκτο; 7. Μπορεί η κοπέλα μου τωρα να μείνει εγκυος τωρα, αν όχι ποτε; 8. Μπορούμε να έχουμε σεξουαλική επαφή τώρα Σας ευχαριστώ παρα πολύ εκ των προτέρων, Ανδρέας
    • andreas
    • 13-Jun-2014
    • Λοιμωξη HPV
    ΑΝΔΡΕΑ, 1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΟΣΙΑ, ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ. 2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΑΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ Η ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ. 3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ. ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ. 4. ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ SITE ΜΟΥ (HPV). 5. ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. 6. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΕΣ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  6. γεια σας!θα ηθελα να σας ρωτησω αν μειωνει τη δραστικοτητα των yasminelle η διαφορετικη ωρα χορηγησης καθε μερα σε διαστημα 12 ωρων?
    • marsa
    • 13-Jun-2014
    • αντισύλληψη - σπιράλ
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΕΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  7. Γειατρε καλησπέρα η προηγούμενη μου περίοδος ήταν στης 3/5 και μου κράτησε 4 μέρες ...αυτόν τον μήνα δεν εχω αδιαθετησει ακόμα ...εχω ομπρέλες και ειμαι στον ήλιο αρκετές ωρες ...
    • Ερατώ
    • 13-Jun-2014
    • egkumosuni kai periodos
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Β-HCG ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ STRESS ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 23-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  8. καλησπερα ειναι φυσιολογικο την 9βδομαδα να σταματουν οι αναγουλεε ? η το μωρακι μου κατι δε παει καλα?
    • lina
    • 13-Jun-2014
    • egkumosuni kai periodos
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗΝ 14η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  9. Κυριε Παπαχατζόπουλε, Είμαι 45 ετων κε εχω 2 παιδια 14 και 5 ετων. Τα τρία τελευταια χρόνια και συνηθως την άνοιξη έχω καθυστερηση της περιόδου. Ο γιατρος μου συστησε τα duphaston και αμεσως ο κύκλος μου επανήλθε στις 28 μέρες. Εχω το ίδιο πρόβλημα και τώρα. Είναι 13/6 και ή τελευταία μου περίοδος ήταν 2/5. Μπορώ να ξαναπάρω duphaston και αν ναι με τι δοσολογία ?? Ευχαριστώ και ελπίζω στην άμεση απάντησή σας .
    • ΡΑΝΙΑ Ρ.
    • 13-Jun-2014
    • καθυστερηση περιοδου
    ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  10. Γιατρε μου καλησπερα σας.εχω συνδρομο πολυκυστικων κι ο γυναικολογος μου μου εδωσε serpafar προκειμενου να συλλαβω.ο κυκλος μου κανονικα ειναι 18-20 μερες.σημερα ειμαι στην 27...ειναι φυσιολογικη η καθυστερηση λογω του χαπιου? Ποτε να κανω τεστ εγκυμοσυνης για να ειμαι σιγουρη??
    • maryann
    • 12-Jun-2014
    • καθυστερηση περιοδου
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ B-HCG.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  11. ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΤΗΝ 8Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΑΘΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
    • ΚΩΝ/ΝΑ
    • 11-Jun-2014
    • Πρώιμη αποβολή
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE MOY KAΘ'ΕΞΙΝ ΑΠΟΒΟΛΕΣ, ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ (ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ).
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 24-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  12. γεια σας..δεν εχω σταθερο κυκλο στην περιοδο μου..πριν 2 μηνες ειχα περιοδο στις 28 του μηνα και με πηγε μεχρι τις 3-4 του επομενου και ετσι θεώρησα οτι δεν θα μ ξανα ερχοταν τον ιδιο παλι μηνα..αυτον τον μηνα ομως δεν μου εχει ερθει ακομα και τωρα μια βδομαδα εχω πιχτα υγρα λιγο κιτρινα κ ασπρα μικρα κομματακια τι ειναι?? ελπιζω οχι καποια εγκυμοσύνη
    • στελλα
    • 11-Jun-2014
    • περιοδος
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΚΥΤΕΣ. Η ΚΥΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ B-HCG.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  13. καλησπερα σας ηθελα να ρωτησω αν μπορω να παρω το χαπι της επομενης μερασ καθως γνωριζω οτι εχω θρομβοφιλια .ενεχει κινδυνουσ για εμενα?
    • bad girl
    • 10-Jun-2014
    • Επείγουσα αντισύλληψη Κ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΥΦΥΓΕΤΕ. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΠΙΡΑΛ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  14. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗ TSH 4,2 Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 2,0 ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ (ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ Τ4 25) ΚΑΙ 15/6 ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 31 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 17/6 ΗΡΘΕ 8/6 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟ Η ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ? ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΝΑΩ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΧΩ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    • faith
    • 09-Jun-2014
    • περιοδος
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΟΕΙΔΟΠΑΘΕΙΑ. ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΟ ΕΠΩΔΥΝΟΙ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  15. Καλησπερα σας.Εχω το εξης προβλημα.Ειμαι 25 χρ εδω και 4 χρονια ταλαιπορουμαι με κολπιτιδες που φευγουν και ξαναρχονται.Στις τελευταιες περιοδους μου το αιμα μυριζε πολυ ασχημα και ειχε πολυ σκουρο χρωμα.Τεστπαπ εκανα τελευταια φορα το 2012 ολα καλα μονο κολπιτιδα ειχα εκανα αγωγη αλλα παλι μετα απο λιγο καιρο επανηλ8ε.Τωρα εχω το εξης προβλημα εχω κα8υστερηση 8 μερες,τον προηγουμενο μηνα ειχα σεξ.επαφη 2 φορες αλλα οχι ολοκληρωμενη.Εχω πολυ πρηξιμο στο στηθος και τσιμπηματα χαμηλα στην κοιλια.Υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης?Θελω επισης να σας πω οτι επερνα αντιβιωση τον προηγουμενο μηνα 2 εβδομαδες vibramycin δεν ξερω αν παιζει ρολο.Η μπορει να φταιει η κολπιτιδα για την καθυστερηση?Θα μου πειτε να παρω ενα τεστ αλλα εχω πολυ ανχος γι αυτο σας ρωταω.
    • eK
    • 07-Jun-2014
    • καθυστερηση με πονους περιοδου
    ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ VIBRAMYCIN ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΥΤΕ Η ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  16. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορει να καθυστερησει η πρωτη περιοδος σε κοριτσακι και αν ναι πως?προκειται για την κορη μου που ειναι 8 χρονων και εχει πολυ χαμηλο υψος -ηταν πρωορη και λιποβαρης-που ξερω οτι μετα την εμφανιση περιοδου επηρεαζεται.παρολο που δεν υπαρχουν συμπτωματα εγω αδιαθετησα 9 χρονων χωρις συμπτωματα και φοβαμαι την κληρονομικοτητα.
    • έφη
    • 07-Jun-2014
    • περιοδος
    ΜΠΟΡΕΙ. Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΔΥΣΜΟΡΦΙΕΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  17. γεια σας, ηθελα να σας ρωτησω ποτε πρεπει να παρω το primolut και σε τι δοσολογια για να μου ερθει νωριτερα η περιοδος. εχω εξεταστει γυναικολογικα πριν μια βδομαδα και ειμαι καλα
    • μαρια
    • 07-Jun-2014
    • Primolut
    2 ΧΑΠΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ. 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  18. Γιατρε καλησπερα. Το βραδυ στις 30/05 ειχαμε ενα ατυχημα με τον φιλο μου και ελαβα εντος ενος 12ωρου το Norlevo. Η τελευταια μου περιοδος ηταν 23/05. Σημερα παλι μου ηρθε και εχω και τα τυπικα συμπτωματα της περιοδου. Μπορει να οφειλεται στο χαπι αυτο; Επισης, τι πιθανοτητες εγκυμοσυνης υπαρχουν; Ευχαριστω πολυ
    • vasiliki
    • 06-Jun-2014
    • περιοδος
    ΝΑΙ. ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 5%.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 18-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  19. Καλησπέρα πήρα τις απαντήσεις από το τεστ Παπανικολάου και ομολογώ ότι έχω αγχωθεί τρομερά.Δεν είχα ποτέ προβλήματα γυναικολογικά πέρα από κάποιες απλές περιπτώσεις δυστυχώς οι απαντήσεις ήταν κακές. Το συμπέρασμα του παπ λέει το εξής: εικόνα ενδεικτική HPV λοίμωξης μη ειδικής κολπίτιδας και τραχηλίτιδας σκόπιμος κρίνεται ο κολποσκοπικός έλεγχος. Είναι σίγουρο ότι έχω τον ιό;Και εάν ναι τι γίνεται από εδώ και πέρα;
    • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
    • 05-Jun-2014
    • Λοιμωξη HPV
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ. Η ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΤΕ. ΤΟ 80% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ (ΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟ SITE ΜΟΥ).
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0
  20. καλησπερα! ειμαι 32 χρονων χωρις παιδια και προσφατα που εκανα test pap μου ειπαν οτι πρεπει να κανω κολποσκοπηση και βιοψια. Σημερα πηρα τα αποτελεσματα της βιοψιας και γραφουν ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ : 1)Υπολευκο ιστοτεμαχιο μεγιστης διαμετρου 0,4εκ. 2)Υπολευκο ιστοτεμαχιο μεγιστης διαμετρου 0,8 εκ. ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ : Βιοψιες τραχηλου μητρας με την κλινικη ενδειξη "βιοψια τραχηλου μητρας απο την 6η ωρα" και "βιοψια τραχηλου μητρας απο την 12η ωρα" με αλλοιωσεις ενδοεπιθηλιακης νεοπλασιας βαθμου III - CINIII/HGSIL. Ξερω οτι πρεπει να κανω κωνοειδης εκτομη, απλα εχω τρομαξει αν υποτροπιασει το επομενο σταδιο ειναι η ολικη αφαιρεση μητρας? Και ειναι απαραιτητα πριν την κωνοειδη εκτομη να κανω ταυτοποιηση ιου η δεν χρειαζεται? Τα εμβολια θα με βοηθησουν αν τα ξεκινησω μετα την επεμβαση?
    • maryy
    • 04-Jun-2014
    • Λοιμωξη HPV
    ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ. Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ LOOP ΤΡΑΧΗΛΟΥ. ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 10%. ΜΕ ΣΥΧΝΟ ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ (4-6 ΜΗΝΕΣ). Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ. ΣΤΟ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΥΣΤΕΡΕΚΤΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΑΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ.
    • MR ΠΑΠΑΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
    • 10-Jun-2014
    Αναφορά Καταστασης: 0 0 0

Σελίδα 6 από 37

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

NewsLetter